Bebişleri buluşturma fikri🥰

Hafta içi olursa bana daha iyi olur. Eşim perşembe günleri izinli çünkü gelme ihtimalim daha yüksek olur

Bana hiç farketmiyor çoğunluğa uyum sağlarım @Birprensesannesi peki siz hafta içi gelebilir misiniz?

Hafta içi bana da uyar, hatta daha iyi olur benim için de. İki şekilde de kendim geleceğim çünkü

Bende kendim gelicem o yüzden farketmiyor :smiling_face: anne kart çıkarttığımdan beri eşime ihtiyaç duymuyorum her yere otobüsle gidiyorum ama dönüşte genelde taksi kullanıyorum dermanım kalmıyor​:joy:

Kızlar ben bunu şimdi gördüm

Geri kalan günlere zaten biz uymuyoruz yazdım şimdi bide oraya

Sabah 10-12 arasi olabilir

Bu atölyenin Avrupa yakası şubesi falan yokmu kizlar acaba​:grinning_face_with_smiling_eyes::blush:

Dagyolu itfaiye war yakinmisin oraya

Buluşunca biraya da atın buluştuk mesajı olup bizde motive olur .:blossom:

Birbirinizi tanimak amaçlı cicek alin​:smiling_face_with_three_hearts::joy:yoksa nasıl bileceksiniz​:rofl::face_with_peeking_eye:

@Nurr sende benim yanıma gel kız :rofl:yakınsın bana .

Ben şimdi mesajlaştım dedim böyle böyle bi uygulamadan bi kaç kişi gelicez kadın bizi kalabalık sandı:joy: öyle olursa o saati kapatırız sizin için dedi bende yok dedim 4 kişi falanız bide hangi saatlerde gelebiliyoruz dedim Salı ve cuma 13-15 pazar ise 14-18 dedi. Bana hafta içi saatleri uymuyor kızlar malesef

Mantıklıymış aslında​:heart_eyes:

Bnde sordum pazar günü oyun alanına geleblrsnz dediler 14-18 saatleri arası 11 aylık

Aynn bnde konuştum öyle dedş

Hafta içi ben gelemem maalesef eşim çalışıyor o saatte tek başına bi yere gitmeme de izin vermez pazar günü o beni getireblr

Öyleyse pazar 14-18 arası mı diyoruz :smiling_face:

Bence olur :heart_eyes: ay heyecanlandım ya

Ahaha hakketen kızlar birbirimizi nasıl tanıyacaz @Didem , @Bus55 , @Şeyma.A

Bu pazar değil haftaya pazar diyelim tabi önce eşimle konuşayım plan yaparız tam