Hafta içi olursa bana daha iyi olur. Eşim perşembe günleri izinli çünkü gelme ihtimalim daha yüksek olur
Bana hiç farketmiyor çoğunluğa uyum sağlarım @Birprensesannesi peki siz hafta içi gelebilir misiniz?
Hafta içi bana da uyar, hatta daha iyi olur benim için de. İki şekilde de kendim geleceğim çünkü
Bende kendim gelicem o yüzden farketmiyor
anne kart çıkarttığımdan beri eşime ihtiyaç duymuyorum her yere otobüsle gidiyorum ama dönüşte genelde taksi kullanıyorum dermanım kalmıyor![]()
Geri kalan günlere zaten biz uymuyoruz yazdım şimdi bide oraya
Sabah 10-12 arasi olabilir
Bu atölyenin Avrupa yakası şubesi falan yokmu kizlar acaba![]()
![]()
Dagyolu itfaiye war yakinmisin oraya
Buluşunca biraya da atın buluştuk mesajı olup bizde motive olur .![]()
Birbirinizi tanimak amaçlı cicek alin![]()
yoksa nasıl bileceksiniz![]()
![]()
@Nurr sende benim yanıma gel kız
yakınsın bana .
Ben şimdi mesajlaştım dedim böyle böyle bi uygulamadan bi kaç kişi gelicez kadın bizi kalabalık sandı
öyle olursa o saati kapatırız sizin için dedi bende yok dedim 4 kişi falanız bide hangi saatlerde gelebiliyoruz dedim Salı ve cuma 13-15 pazar ise 14-18 dedi. Bana hafta içi saatleri uymuyor kızlar malesef
Mantıklıymış aslında![]()
Bnde sordum pazar günü oyun alanına geleblrsnz dediler 14-18 saatleri arası 11 aylık
Aynn bnde konuştum öyle dedş
Hafta içi ben gelemem maalesef eşim çalışıyor o saatte tek başına bi yere gitmeme de izin vermez pazar günü o beni getireblr
Öyleyse pazar 14-18 arası mı diyoruz ![]()
Bence olur
ay heyecanlandım ya
Bu pazar değil haftaya pazar diyelim tabi önce eşimle konuşayım plan yaparız tam