Bebişleri buluşturma fikri🥰

Aslında pazar ekstra kalabalık olur gibime geliyor hafta içi olsa nasıl olur

Hafta içi olursa bana daha iyi olur. Eşim perşembe günleri izinli çünkü gelme ihtimalim daha yüksek olur

Bana hiç farketmiyor çoğunluğa uyum sağlarım @Birprensesannesi peki siz hafta içi gelebilir misiniz?

Hafta içi bana da uyar, hatta daha iyi olur benim için de. İki şekilde de kendim geleceğim çünkü

Bende kendim gelicem o yüzden farketmiyor :smiling_face: anne kart çıkarttığımdan beri eşime ihtiyaç duymuyorum her yere otobüsle gidiyorum ama dönüşte genelde taksi kullanıyorum dermanım kalmıyor​:joy:

Kızlar ben bunu şimdi gördüm

Geri kalan günlere zaten biz uymuyoruz yazdım şimdi bide oraya

Sabah 10-12 arasi olabilir

Bu atölyenin Avrupa yakası şubesi falan yokmu kizlar acaba​:grinning_face_with_smiling_eyes::blush:

Dagyolu itfaiye war yakinmisin oraya

Buluşunca biraya da atın buluştuk mesajı olup bizde motive olur .:blossom:

Birbirinizi tanimak amaçlı cicek alin​:smiling_face_with_three_hearts::joy:yoksa nasıl bileceksiniz​:rofl::face_with_peeking_eye:

@Nurr sende benim yanıma gel kız :rofl:yakınsın bana .

Ben şimdi mesajlaştım dedim böyle böyle bi uygulamadan bi kaç kişi gelicez kadın bizi kalabalık sandı:joy: öyle olursa o saati kapatırız sizin için dedi bende yok dedim 4 kişi falanız bide hangi saatlerde gelebiliyoruz dedim Salı ve cuma 13-15 pazar ise 14-18 dedi. Bana hafta içi saatleri uymuyor kızlar malesef

Mantıklıymış aslında​:heart_eyes:

1 Beğeni

Bnde sordum pazar günü oyun alanına geleblrsnz dediler 14-18 saatleri arası 11 aylık

Aynn bnde konuştum öyle dedş

Hafta içi ben gelemem maalesef eşim çalışıyor o saatte tek başına bi yere gitmeme de izin vermez pazar günü o beni getireblr

Öyleyse pazar 14-18 arası mı diyoruz :smiling_face:

Bence olur :heart_eyes: ay heyecanlandım ya

1 Beğeni

Ahaha hakketen kızlar birbirimizi nasıl tanıyacaz @Didem , @Bus55 , @Şeyma.A

1 Beğeni