Minnoş gelmiş ![]()
Kocaman olduk teyzesi ![]()
Bu ana kucağından benden almak istiyorum da boynunu desteksiz kaldırabildikten sonra kullanmak mı daha sağlıklı olur onu danışayım ![]()
Boyun la alakasi yok cok yurutecek alacagin zaman kendi motorik becerebilmesi lazim.doktor demisti gecen sormustum.bunu alabilirsin.
İyi uykular minik kuzu ![]()
Teşekkür ederim ![]()
![]()
Teşekkür ederim ![]()
ortalama kaç aya kadar kullanış sağlanabilir aşşağı yukarı ![]()
Bebişin kacinci ayda oturtmaya başladin?
Bir videoda 3. Ay itibari ile başlayin diye gördüm de bazi yerlerde de 4 ay diyor. Dr a henüz soramadim. Sizinde bilginizi merak ettim.
Yeni uyuduk biz![]()
![]()
Simdi uyku sırası bende inşallah ![]()
4 aydan itibaren basladim yavas yavas
Ilk once bir ay oyle oturdu sonra hareket etmeyi ogrenince sallanmayi ogrendigi icin dusuruyordu
Kendini 7 aydan sonra desteksiz oturmaya basladi.
Modelden modele değişiyor 9 kg taşıyanda var 13 kg taşıyanda, tamamen bebişinizin gelişimine bağlı hızlı kilo alırsa daha az kullanır tabi ama ortalama 1 yaşa kadar kullanım diyebilirim
Aaa çok iyi o zaman elektroniklerde bu kadar kullanış sağlanmıyor kesin Manuel alayım o zmaan teşekkürler ![]()
![]()
![]()
Sanırım kilo sınırı vardı yaş değil de15 ay 12 kiloya kadar. Dün arkadaşlarımızın bahçesine gittik bunu yine götürdüm bunda oturdu.
Canım ben anakucağına çok koyduğumdan galiba kafasının arka tarafı düzleşti şimdi fazla koymamaya çalışıyorum senin bebiştede oldumu aynısı?
Yok olmadı çünkü kendi sürekli kafasını sağa sola çeviriyo sadece arka kısmındaki saçları daha çok döküldü.
Benim ilk zamanlar inatla sağa çevirdi kafasını sağ taraf düzleşti şimdide inatla sırt üstü yatıyor sağ tarafı düzeldi şimdide arka taraf eğri kaldı. Yatağında destekliyorum yan yatırıyorum ama anakucağında pek mümkün olmuyor ![]()