Bebişlerimizin anlık fotosu 📸

O zaman kullanmamak lazım bence çünkü cidden bebekler inat oluyor. Kaç aylık oldu şimdi

3 ay 11 günlük. Geçen gün demiştin ya kızım düştü diye bizimkide 3-4 gündür dirseğinden güç alarak oturmaya çalışıyor dün baya oturdu içinde kemer olmasa düşecek. Şuan arada 10 dk işim olduğu zaman koyuyorum ama dışarı çıktığımda sadece sallanarak uyuduğu için yanımda götürüyorum mecbur yatıyor.

Tam işte bizimki de bu dönemde düştü bianda hareketleniyolar. Aynen artık ben de sürekli koyamıyorum mat aldım yere orda oynuyo ama misafirlikte felan mecbur anakucağıno götürüyorum ki yakında bizimki de anakucağı istemicek oturmaya çalışıyo. Bu hafta doktora sorul artık oturtucam

Bu yeni bebekler cidden maşallah herşeyi erkenden yapıyor

Bak benim kız da dediğin gibi oturmaya çalışıyo

Aa evet bnm oğlanda tam böyle yapıyor. Maşallah bebişlerimize sağlıklı olsunlarda böyle hareketli olsunlar. Benim ikinci kızımda böyle hareketliydi 10 aya girdi yürüdü. Bizimki çok sıkılıyor yatarken en fazla 5 dakika duruyor şuan oyuncak falanda tutamıyor ya. Seninki oyuncak tutmaya başladımı 4 ayda başlıyormuş bilinçli kavrama?

Annem de diyo kardeşim böyleymiş 10a ayda yürüyo.bence sizin oğlan da erken yürür o zaman bence bu oturma isteği gelince hareketleniyorlar çünkü. Valla anlamadım maşallah kızıma uzanıyor tutuyo oyuncakları ve kendi dönüp duruyor ve 1 haftadır kendi ellerini ve bacaklarını kullanarak emekliyor sürünüyor doktora sorucam

Maşallah maşallah senin cimcime çok hızlı :smiling_face: Bizimki oyuncak gösterince izliyor takip ediyor hatta çok heycanlanıyor ama uzanıp alamıyor daha dönmede yok. Şuan tek oynadığı şey elleri sürekli ağzına götürüyor geçen burda bi arkadaş eldiven dişlik dedi onu aldım onunla oyalanıyor. Belki 2 haftaya kadar bizimkide oyuncak tutar.

Aynen bormal ama geç değil bizimkinin hep diyorum bi acelesi var büyümekle ilgili. Ve inan sinyal yok bianda başlıyolar sağlıkla büyüsün bebişlerimiz

Merhaba canım aramıza hoş geldin :smiling_face_with_three_hearts:

Çok tatlı maşallah sübhanallah Allah nazarlardan saklasın

Oy maşallah benim oğlumun adaşı :blue_heart::smiling_face_with_three_hearts:🫶🏻

Oy Gülen suratım benim :smiling_face_with_three_hearts:

Kacinci aydasiniz? Bizimki de oturmaya başlasa keske​:face_holding_back_tears:

İki gün sonra 4 aylık olucak ama ben oturtuyorum ya az az ya kucağımda ya bir yerlerde. Doktora tam bu hafta sorucam ama

Foto 19.6.2024e ait.

Meme emerken :face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye: cekeyim dedim tel görür görmez bıraktı :joy::joy::joy:

Hahaha cesurda teli görünce işini gücünü bırakıp bana bakıyordu​:sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:

41 günlük Asil bey :nazar_amulet::smiling_face_with_three_hearts:

Maşallah ağza burna

Buda bizden olsun, 11 aylık🩵:smiling_face_with_three_hearts: