Ben eski ben değilim, peki ya sen?

Bende 1.72 boyundayım, 65 ile hamile kaldım, şuan 70 im

1 Beğeni

masaallah Dalyan gibiymissin​:sweat_smile: sen 60 olsan dal gibi olursun biz 60 olunca duba oluyoruz​:joy::joy:

Bu nasıl bir kitle boy endeksi hesaplama :smiley:

O uygulamada o anlamda çok iyi aslında, ilk gün de olsa baya zıplamalı vs hareketleri var ve günfen güne aşama aşama yükseltiyor. Mesela plank hareketi var şınav pozisyonu gibi ve 20 sn bile öyle durmak çok zor bir şey. 20-30 sn ile başlatıyor uygulama, ama 1 ayın sonuna doğru ben 1 buçuk dakikaya kadar o şekilde durabilmeye başlamıştım sanırım dakikayı tam da hatırlamıyorum ama fazlaydı. Eşimle o dönem konuştuğumuzda ona da söylemiştim hatta çok şaşırmıştı nasıl o kadar durabildin diye :rofl:

Uygulama da bu, kırmızı renkli.

1 Beğeni

Dal ne demek yine eskisi gibi kütür kütür erik gibi olurum :smiley::smiley::smiley:

1 Beğeni

Dertler derya olmuş :slight_smile: aslında hepimize en güzelinden bir tatil, bebemize de o sırada bakan bir bakıcı, cebimizdeki parayı düşünmeden yapacağımız alisverisler lazım. Anca o iyi gelir ruhumuza :smiley:

2 Beğeni

Ay ben de öyle işte şu an şişirilmiş gibi hissediyorum kendimi :rofl::rofl:

1 Beğeni

İnceleyim uygulamayı da bana boyle etkisini hızlı gosteren bir yöntem lazım filmlerdeki gibi, birisi alsın beni kampa soksun işte dolgu, botoks, saç, cilt bakımı derken aynada kendini tanıyamayim sonra da ağır yasamlardaki gibi güzel bir diyetle inceltsin çok mu şey istiyorum :smiley:

2 Beğeni

bana şimdilik 50 kiloya düşmek ve evi dagitmayan çocuklar yeter genclesirim o zaman​:joy:

1 Beğeni

Oyy hepimize o lazım ya :rofl: ay ne güzel olurdu he bi düşündüm de. Para hepsini çözer gibi aslında :rofl:

İlk cocukda fiziken 2 yili buldu toparlanmam ama ruhen cabuk toparlanmisdim valla kendimede bakiyodum 10 yil sonra 2. Oldu fiziken de ruhende ben o eski ben degilim +3 kilom kaldi ama gobek ve kalcam kaldi gitmiyo kendime yaptigim en motive edici şey makyaj yapmak oda esim gelmeden bi iki bisey hem ona hem kendime iyi gelsin diye ama kiyafet giyip biyere gotmek bile istemiyorum halbuki onceden şıkır şıkır giyinir suslenirdim bi anda yaşlandim sanki tabi yaşında etkisi var bunda 34 yasinda tekrar anne oldum rahatliga alismisim hep yasimin kadini degilim derdim suan daha buyuk hissediyorum :neutral_face::face_holding_back_tears::smiling_face_with_tear:

1 Beğeni

Kemal Sunal’ın dediği gibi “senin agzin ne söyliii güloooo hay ağzını öpeyim” :smiley::smiley::smiley: aslında bizim psikolojimiz bozuk değil hepimizin ortak özelliği fakiriz :smiley::smiley:

3 Beğeni

Hayaller bile para ile :face_holding_back_tears::face_holding_back_tears::face_holding_back_tears::face_holding_back_tears::face_holding_back_tears:

1 Beğeni

Hüveyda senin 2. Yi doğurduğun yaşta biz 1. Yi yapmaya cesaret ettik, sen gayet fitsin bize bakarak :smiley:

2 Beğeni

:face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth: ikincide cok yipranirsiniz ozaman ilkinde hissettiklerinizden daha fazlasi oluyo benden size ufak mesaj olsun bu.yaşinizda iyce ilerliyo olucak ikinci olursa tabi

Maşallah ,benimde yaş 33 bebem yeni oldu :slight_smile: çok iyisiniz yaşınıza gore

Amanin bende yaşimdan dert yaniyodum :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth: ama bu yaş iki bebe buyutuyo o yuzden ben erken sogudum hayattan galiba :grin::grin:

1 Beğeni

Valla öyle, parasızlık hayal gucumu sınırlıyor, ben çok hayal kurarım bu arada çok saçmalarim eşim çok güler bu huyuma :smiley: Adı üstünde hayal derim olmayacak uç seyler kurarim ama bu kilo meselesi falan iş hayatına dönünce gider, entrikalarin, sinsiliklerin içinde suzulurum, bu arada kollajenin etkisini görebildiniz mi

bende 33 yaşındayım 3. oğluşum oldu ama bunda resmen bittim iki fıtık çıktı belimde daha önce yoktu 30 dan sonra yaslandigimi hissettim resmen

2 Beğeni

Hüveyda sen durduk yere birden rahatın bozulunca neye uğradığını şaşırmışsin yoksa valla en iyimiz sensin, zaten büyük kızda saana destek oluyor 2. Yi yapmak için ilkini büyütmeyi beklemissin hadi itiraf et :smiley:

2 Beğeni