Ben eski ben değilim, peki ya sen?

netten buldum bunu benimki bundan bı tık daha sarkık ve tombalak​:roll_eyes::roll_eyes::roll_eyes: geçer mi bu kremle falan

1 Beğeni

:grin::grin::grin: bak fitik arkadasim bile var 1.cilerden sonra fitikda oluyo kizlar aman haberiniz olsa 3 fitikda bende cikdi yazin 3 ay yuruyemedim resmen

1 Beğeni

Kremle geçmez karın gerdirme lazım ve bu tarz bir ameliyatı da çok iyi yerde olmak lazım merdiven altı çok riskli ve bunun çaresi var sonuçta asla canjni sıkma

Umut fakirin ekmeği güzel günler görürüz inşallah en kısa zamanda :frowning:

İki oldu henüz başlayalı, inşallah o temenni ile aldımm. İnanıyorum:)

2 Beğeni

Aslinda dogru rahatliga alisdim ve vaska cocukda istemiyoduk biz okadar nettik hic plani hayali bile yokdu ama kizim buyudukce kardeş istedi hep yanlizlikdan sikayet etti iyikide geç olmuş hem bebiş ozlemisiz hemde ablasi bu gunleri unutmuycak cok seviyo cok destek oluyo valla canim :face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

Cokmu kilo aldin verdin canim bukadar sarkma oldu sporla falan gitmiyo bu kremle hic gitmez

gelmişim 33 yaşına yaptırmak hiç istemem ben ameliyat olsam çocuklara kim bakacak ben o halde çocuklara nasıl bakacak onlar büyüsün de öyle desem o zamanda 40 olurum hiç yaptırmam​:joy::joy:

İnanıyorumu okurken bir gülme geldi :smiley:bir işe başlarken bende öyleyim büyük temennilerle başlarim senin inancını görünce gözlerim dolmadi değil felcin :smiley: ben kollajene değil ama sana inanıyorum

1 Beğeni

ilk iki hamilelikte 13 er kilo aldım verdim doktor iç karnın dar çok çatlama olur sende demişti çok Krem kullandım hamileyken ama engellemedi maalesef

1 Beğeni

Şimdi yaramasa da yaradı derim artık :smiley: gerçekler aci vallahi

1 Beğeni

Saglik olsun canim ya en basindan spor ve korseyke destekleseydin keske sarkma olmazdi en azindan

1 Beğeni

Hala çocukları düşünüyorsun, çocuklar diyorsun ah analık…33 çok genç bir yaş, artık 45 ve 60 aralığı orta yaş sayılıyor..Bu ameliyatta ne kadar yatilir ki zaten çok zorlayıcı olduğu sanmıyorum siz yeterki isteyin, çaresi olan şeye üzülmeyin

1 Beğeni

korse taktım doğumdan sonra 1 sene kullandım ama toplamadi Spor oldum olası hiç sevmem ama yapmak lazım şimdi en azından Spor ve diyet le biraz versem yeter sarkma gitmesede en azından kıyafetlerde düzgün dururum

1 Beğeni

Benimde doğuma girerken hiç çatlağım yoktu bir çıktım catlamisim ve gitmiyor bu saatten sonra da ancak lazerle falan gider sanırım, olsun sağlık olsun sadece siz sarkmayi halletseniz yeter

1 Beğeni

Aynen biraz toparlar ama korse yine tak spora baslarsan canim

2 Beğeni

Yararsa post aç durum güncellemesi yapıp bizi tecrübelerinle aydınlat felcin​:smiley::smiley: baktım post yok bu konuyu da bir daha açmiyorsun anlarim ki bir işe yaramamış :smiley::smiley:

kullanacam inşaallah ramazanda diyete başlamak istiyorum az yemeyle ve sporla bu iş tamam

Ben hamileyken bir fizyoterapist ile çalışmıştım. Bana bazı hareketler yaptırmıştı, tam da o bölgenin doğumdan sonra hızlıca toplanmasını sağlayan hareketler demişti. Hani göbekten aşağıya çizgi çeklinde bi içe çekilme olur, karnın iki tarafı sarkarya o sarkmanın olmaması içinmiş. Sarkma olduktan sonra da işe yarıyor mu hatırlamıyorum ama belki de işe yarar öyle bir şey araştırsanız?

2 Beğeni

benimki aynen öyle buldog yanağı gibi ortada bı tutukluk var kenarlardan sarkmış hatırlarsanız hareketin adını yazın mutlaka denerim

1 Beğeni

Şeyma sende karin var mı? Sarkma vs yani ise yaradi mi hareketler?

1 Beğeni