Kızlar şimdi bzm oturduğumz ev 1+1 çok küçük amerikan mutfaklı bir ev kapıdan içeri girer girmez de kapı mutfağa açılıyır misafri geldği zaman bebkle olmama rağmen mutfağın hep düzenli temiz olması lazım erkek misafirleree bide görünmüyorum ya zor oluyor bnm için o yüzden bizde taşınmak istiyoruz ama şöyle bir şey var eşim biraz borç altına girip ev almak istyor bende altınlarımı verecem ama bi türlü anlaşamıyoruz ben diyorum küçük bir ev al bütçeye uygun olsun onu kiraya ver bizde biraz daha geniş bir eve geçelim aldığın kiranın da biraz üstüne koyup kira verirsin ta ki bize uygun bir ev alabilene kadar ama gidiyor bana zemin kat küçücük ev boydan cam kapısu olan kapısıda sokağa bakıyor camları vs eşim de geceleri sık sık dışarı çıkııyor ben kızımla tek kalıyorum diyorum ben korkarım bu evde kalmaya dinlemiyor ztn ben gelene kadar uyumuyorsun niye korkuyorsun diyor bana koca istanbul da korkarım diyorum orası iyi temiz bi mahalle kendi köyünle kıyaslama diyor ne alakası var kötülük bi tek bzm köy de mi yaşanıyor istanbul da hiç yok mu ama dinlemiyor trip atıyor vay sen beni düşünmüyorsun diye ben kiradan kurtulmak istiyorum sen bana bu ev olmaz diyorsun diyor dedim madem neyimiz var neyimiz yok verecez bari değecek güzel geniş bir eve verelim diyor yok beni dinlemiyor senin hiçbir şeyini istemiyorum diyor ben diyorum senin tek derdin kiradan kurtulmak onun dşnda başka bir şey düşünmüyorsun ben ise her açıdan düşünüyorum sen işe gidecen evin zorluğunu ben yaşayacam asıl sen beni düşünmüyorsun diyorum ama nerde küsüyor konuşmuyor benle sizce hakszmym yanliş mı yapıyorum yaa ona karşı bilemedim
Haksız değilsin, yanlış yaptığın bsey de yok. Sen doğru olanı söylüyorsun. Ben olsam bende istemem zemin katta boydan cam kapısı olan bir ev. Ne kadar temiz bir mahalle dese de İstanbul yani
Aynen öyle bende diyorum da anlamıyo
İstanbulun neresi
Ümraniye
Yani biz Sancaktepe de otruyoz ama bulduğu ev ümraniye de
Yakınmışız biz aslında
Siz nerde oturuyorsnz ki
Uğurmumcudayım bende
Guvenlik acisindan bisey yaptiramazmisiniz eger bir durum varsa tasinacaksan o eve
Eşim ev için hiçbir masraf yapmaz mutfak desen eski dolaplar mutfağı yenileyelim desem ona da yanaşmıyor o yüzden içime sinmiyor kndi takılarımı da istemediğm içime sinmeyen bi eve gitmesini istemiyorum
Haklısın canım aslında erkekler geniş çaplı düşünemez öyle bı özellikleri yok maalesef yaradılış gereği . Benim eşim bana öyle dese ne yaparsan yap derim ben karışmıyorum derim ama gönlümün olmadığını anlar kendi istediğini yapamaz . Gerçi ben şuan kayinvalidemlerle oturuyorum yani üst katta çatı katı evim ama sürekli beraberiz yani eşim öyle bı ev bulsa alacam gidecez dese hemen toplanmaya başlarım o derece . Buradan gidelim de nereye gidersek gidelim kafasındayım sanırım senin eşinde öyle düşünüyor. Birde şehir mahalle köy hiç farketmiyor o konuda haksız pislik her yerde var ben köyde oturuyorum kaynanamlar aşağıda olmasına rağmen eşim geç gelse yine korkarım Allah m korusun bizleri. İnşallah sizde ortak bir karara. Varırsınız gönlüne göre nasip eder Rabbim ![]()
Ay bizim buralarda o paraya değil ev konteyner sor alırsın valla imkanın varsa 800 bine hemen al evini . 2+1 evler 2 milyon burada birde merkeze 18-20 km uzaklıkta yani. Ben doğalgazı olmayan merkeze uzak ulaşımı sıkıntılı bı mahallede oturuyorum köy gibi diyebiliriz bizim evimiz kira değil ama burda kiralar 10 binden başlıyor merkeze doğru artıyor sen düşün. Çok şaşırdım şuanda o fiyatlara Çoruma mi gelsek ki ,![]()
Ümraniye de hangi mahalle
Valla çok iyi ya Rabb’im isteyen herkese nasip etsin bir ev sahibi olmak
İnşallah sizde en yakın zamanda hayırlı dilediğnz gibi bir ev alablrsnz yaa biz asla anlaşamıyoruz diyorum en iyisi bu evden çıkmamak daha iyi yoksa daha büyük sorunlar bizi bekliyor olacak maalesef bide sizn oralar bayağı uygun maşallah bnm bahsettğm ev bile o kadar küçük olmasına rağmen zemin kat bide 3.5 milyon onu da alamıyoruz anca Borçla yavaş yavaş öderse
Bende en son öyle söyledm ne yaparsan yap ben karışmıyorum dedim madem öyle bencil biriyim dedim ama istekszce söylediğimi anladı tabi ev mev istemiyorum benm neyime ev almak fln diyip küstü gene konuşmuyor benle ama szn durum da zormuş Allah kolaylık versin çıkş kapısu nasip etsin inşallah
Esenşehir canm
Amin canım amin yani senin dediğinde doğru varını yoğunu vermişken sonuçlarının güzel olması gerekiyor.
Bizde eminevim düşündük ama şartları pek uymadı bize o yüzden girmedk ama szn orda uygun fiyatlar varken alın derim ben İstanbul da küçücük evler bile aşırı pahalı bir arkaşadım da girş katta oturuyı istanbul da 2+1 mutfak da çok küçük odalarda 19 bin tl kira ödüyır o kadar rutubetli ev olmasına rağmen