Bu hastalık öyle bir durum değil . O muhtemelen bebek bezi beğenmemiş yani bez bebeğinizin cildini kötü etkilemiştir değiştirip deneyim başka bişey derim her alt açmada pişik kremi kullandım ben ve ıslak mendil özellikle 2 ay hiç kullanmadım pamuk bez aldım üstüne az bebek yağı ve su ile ıslatıp kullandım.
Ciltte problem varsa eğer tüm vücudunda döküntü gibi şeyler olması lazım öyle de olsa sizi zaten dışarı bile bırakmazlar hastaneden
Kuzum öncelikle geçmiş olsun ,kortizonlu kremler Var Dr danışarak kullanabilirsin zaten beş gün günde iki defa hemenngeciyor .üzülme demek kolay ama anne olmak dünyanın en zor rabbim beterinden korusun benim kızımda duedonal web teşhisi konulmuştu 49 günlükken ameliyat oldu dogumdna sonra onuncu gundne itibaren şiddetli fışkırır tarzda kusmasi başladı ve sonra hiç kilo alamais bir ay boyunca Dr Dr gezdik.neler yaşadım hastanede başka nelere şahit oldum duydum bir çocuk daha istermiyim hamilelik yada dogum bunlarin hiç biri korkutmaid gozjmude doğumdan sonraki süreç mahvetti beni,hamdolsun ki bu vitamin kullanmasini gerketirecek bir rahatsızlık keşke olmasaydı ama oldu rabbim beterindne korusun
Amin insallah evet haklısınız cok zor durum da insanlar var farkındayım ama yine de insan yavrusunun eline diken batsa dayanamiyor uzulmemek elimde degil rabbbim tum hastalara sifa versin inşallah simdi iyi mi evladıniz
Evet kesinlikle çok haklısın anne olmak zaten çok zor korkutucu tek başına hak veriyorum üzülüyor insan ama kuzum inan şahit olduklairm rabbim kimseye yaşatmasın .topuk kanı da bende travma oldu kistik fibröz diye bir hastalık vs neler var avunmak degik ama büyük şükür sebebi hamdolsun kızım iyi şimdi beş bucun aylık oldu kg da alıyor biraz boyu kısa sanırım oda olsun minyon olacak prensesim teyzesi
Yok kuzum kullan kızımın rahatsizlihi mide ve bağırsak arasinda cep gibi bir doku fazlalığı varmış bütün gün beslendigi beisnler orda birikiyor Muş çok az bir kismi süzülerek geçiyormus yavrum doğum kilosundan sadece 100 Gr almıştı 49 günlükken oldu ameliyatı şimdi çok şükür iyi
Yeni gördüm yanıtınızı kusura bakmayın . Endişe etmeyin sınır aralığı 4 ve 12 arası bir değerdi
Bizim kanlarımızı çalışan laboratuvarda genel değer 9 10 çıkıyormuş bizim de 2 küsürlerdeydi bundan sonra sizi metabolizma doktoru çocuk genetik bölümüne sevk verir büyük ihtimal ordan da kan alırlar ama o kan 2 aya ancak çıkıyor derler bizim 1.5 aya çıkmıştı
O süre zarfında da bioak isimli ilacı verirler
Bebek aspirini gibi bişey kırıp süt içiyorsa sütle mama kullamıyorsa mamayla günün hangi saati size uyarsa hemen hemen aynı saatlerde günde bir tane vereceksiniz. Doğrusunu tabi doktor bilir ama burda değeriniz düşük yani ve genetik doktoruna da gönderir büyük ihtimal onun isteyeceği kan da önemli ona göre bir tedavi diyorlar.
Biz 6. Ayında gideceğiz şimdi 3.5 aylık kızım . Sonrasında da hep 6 aya bir kontrol
Sizi de çok iyi anlıyorum başta bende hiç de dıymamıştım böyle bir rahatsızlık bir de ilk çocuğumuz eh haliyle çok da araştırdım nedir nasıl bulaşmış vs. Falan bilgim var doktor da endişelenecek bişey yok dedi aynı vitamin takviyesi aldığımız gibi bunu alacağını söyledi
Endişelenmeyin öncelikle sizin ve bebeğinizin huzuru için