Haklisiniz peki g3n taramasinda sizden ve esinizden gecen iki gen mi var
Cunku bugün doktor egwr tek bir ebeveynden gecmisse tasiyici olur hasta olmaz ve ilac kullanmaya gerek yok desi
Henüz vermedik kan bebeğin 6. Ayında vereceğiz bu test anne babadan geçtiği gibi çocğun kendisi anne karnında da hastalık üretebiliyormuş. Biz özelde yaptıralım dedik devlette de yapıyorlarmış burda yaparız dediler. Yani testi biz kendimiz isteyerwk yaptıracağız
Anladim bizden istendi test yapmamiz bakalim insallah sadece tasiyici cikarlar
İnşallah Allah şifa versin
Amin inşallah
Kusura bakmayın yine rahatsız ediyorum sizin genetik sonucunuz neydi acaba hastalık esinizdrn ve sizden ggelen iki g3n ile mi geçmiş bebeginize
Estağfurullah. Henüz vermedik biz test çocuğum şimdi 3 ay 21 günlük yani 4. Ayı dolduracağız diyim 6. Ay kontrole gideceğiz o zaman yönlendirecekler bizi yetişkin genetik bölümüne . Genetik doktoru bu hastalık sizden de geçmiş olabilir veya bebek bunu anne karnında gen diziliminde de kendi üretmiş de olabilir dedi. Yani olur ki bizde hastalık çıkmazsa bu durum da varmış. Ne oldu ki sordunuz
Biz sali gunu verecezde 1 aylik oluyor o zaman oglum merak etttim sizin 4 aya yakin.vermissinizdir diye düşündüm
Yok vermedik daha bizi de onlar yönlendirmedi kendimiz talep ettik saçma ilerliyor süreçler
Anladım peki aybike hanim çocuğunuzun gozu yanı beyaz kismj maviye caliyor mu acaba
Hayır . Noldu ki
Ebe bu hastalikta olanlarin irisi maviye kaciyor sizinkide oyle dedi bende dikkat ediyorum oyle sanki merak ettim sizinde oyle mj diye
Size bir şey diyim mi ebe falan filan hiç laflarına kulak asmayın en doğrusunu doktor diyor zaten ha araştırırsanız kendiniz de bakabilirsiniz youtube de dr. Osman gönülal biotin hastalığı hakkında videoları var. Bir makale okumuştum orda da örnek olay üzerinden vermiş.
Bu biotin vücudun yağ tutmasından gelişim göstermesine kadar etkili . En belirgin dışardan özellikse bebeğin vücudunda döküntüler ama yeni doğan döküntüsü değil baya baya kıpkırmızı kanlı ten , hareketlerinde azlık hatta ileri düzeyse hareket etmemesi gibi şeyler o kadar araştırdımhiç gözünde mavilik vs. Denk de gelmedim doktor da demedi .
Canınızı sıkmayın sağın solun lafına da bakmayn . Kalbinizi iyi tutun ilaca devam edin soktoru dinleyin . Allah büyüktür
Merhaba canım sen hangi sehirdesin acaba
Benim kızımda da var yarın doktora gideceğiz yine kan alacaklar 1 aydır ilaç kullanıyoruz inşallah normale döner hepimizin evladına şifa versin Rabb’im bende çok araştırdım çok şükür gözle görünen belirtilerinin hic biri yok kızımda inşallah olmazda . Bencede sağın solun lafına bakma bu süreç herkeste farklı ilerliyor herkeste aynı i belirtiler olacak diye bişey yok . Stres yapma sütün kesilir bebeğin için daha kötü olur
Konyadayım ben
Aynen bu süreç ömür boyu dahi gitse şükür ki gerilik yok erken teşhis işte ondan önemli hayat kurtarıcı yani bilinçli olarak araştırıp sağa sola kulak asmamak lazım
Haklisiniz bu surec beni cok yipratiyor Allah razi olsun daha ddikkat edicem tekrarsan cok gecmjs olsun
Dogrudur insallah size de cok gecmjs olsun tekrardan