Biyotinidaz eksikligi

Yok canım ne demek bende başta öyleydim scaba diye çok diyordum ama araştırınca insan rahatlıyor. Kulaklarını tıka sen :heart::grin:

Bende konyadayim şehir hastanesine gidiyorsunuz demi? Kaç defa gittiysem doktor yoktu bugün gittim doktor yok yine yarın için randevu aldım tekrar gidicem sonucu gosteremedim bı bir ayi geçkin ilaç kullanıyoruz .

Sorma ya . O kadın öyle yapıyor başka da kimse yok onun yerine bakıcak biz şimdi 4. Ayı bştirdik sayılır kontrol 6 ayda bir olcak bizimde. Ulaşamazsanız sekreterliğine bağlanın kesin bize de aynısını yaptı tekrar olursa bende şikayet edeceğim cimere

1 Beğeni

Yarın için randevu aldım bakalım inşallah yerinde bulabilirsek eşimde sinirlendi işten izini zor alıyor Çumra tarafındayız bizde her zaman gidip gelmek sıkıntı . Bugünde sekreter bakıyordu herkese ne alakaysa yine bu şekilde olursa bende şikayet ederim Cimer e . Birde Selçuklu tıpa gidebilirsiniz dediler orasida bize Cook uzak napcaz bilmiyorum.

1 Beğeni

Sanırım bizimde bu sefer bakarsa kan sonucuna bizede 6 ayda bir kontrol der ama bı sonuca baglayamadik işte buda çok can sıkıcı bı durum.

1 Beğeni

Ya bize de sekreteri baktı da daha doğrusu ona anlattı arayıp çok da cins birisi
Biz merkezdeyiz ama iş sıkıntı oluyor eşim izin alması falan. Bizim işte 6. Ay tam dolduğunda temmuz falan olcak şimdi 4. Ayımızı doldurmak üzereyiz temmuz başında randevu alıp bizde gideceğiz işte . Doğru çok can sıkıyor

İyi bari siz merkezdeymissiniz ben kendim otobüsle gitmek istesem 2 otobüs gidip 2 otobüs geri dönecem bebekle çok zor olacak :woozy_face: ehliyetimde yok şöyle zamanlarda kızıyorum.kendime keşke aliverseydim şu ehliyeti diye . İnşallah evlatlarımız bian önce iyi olurlar sağlıkla büyürler :palms_up_together: bizde hastanenin yolunu unuturuz inşallah çok zor Rabbim bütün hastalara özellikle çocuklarımıza şifa versin birbirimize dua edelim​:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Çocuğun gitmesi şart değil sanırım biz götürmedik diye hatırlıyorum olmadı sekretere sorun da eşim gösterdi bizde hep sonuçları. İnşallah kardeşim tüm şifa bekleyen hastalara içinde bizlerde dahil :heart:

1 Beğeni

Yaa öyle mi ? Biz ama ilacs başladıktan sonra hiç tahlil vermedik kan alırlar diye götürüyoruz kızımı diğer zamanlarda gerek kalmazsa götürmem hastane zaten mikrop yuvası aşırı kalabalık :roll_eyes: sağol canım bildiklerini paylaştığın için :two_hearts:

1 Beğeni

İlk sevk verdiler öyle aldılar 15 güne sonuç çıkar takip edin dediler baktık çıkmış eşimle gittik ona o zaman bizi genetik bölümüne sevk etti bebeği yani kan aldılar dediler 1.5 2 aya çıkar sonuç o da 1 ay içinde çıktı eşim aradı işte doktor yok vs. Çocuğu götürmeye gerek kalmadı yani 2.raporda sorduk bizde
Çocuk polikliniği sekreterliğine bağlanıp metabolizma bölümüne bağlamasını istedik içerdeki sekreter gelmesine gerek yok dedi öyle yap derim ama sen bilirsin hastaneler hastalık kaynıyor
Rica ederim ne demek :heart:

Aynen bizimde ilk sevk ettiler kan aldılar 1 aya çıkar dedi doktor 20 güne çıkmış e nabızdan baktık yine düşük çıkmış henüz o sonucu gosteremedim daha bakalım ne diyecek . Öyle canım canım hastalık kaynıyor çocuğu hasta edecem diye korkuyorum

1 Beğeni

Gen testinizin sonucu ne çıktı acaba

Bizde dun verdik bekleyecez artik sonucu

Değerler sınırda çıktı . İlaca devam denildi. 6 ayda bir kontrole karar verildi. 3 aylık ilaç raporu çıkardı artık 3 kutu alabiliyoruz. Bir de sağlık bakanlığındam aramışlardı 2 hafta önce bunlar bir rapor verdi bunları yazan kan raporu onu ve işte hastanede ne işlem yapıldıysa bir tutanak yazılarak biz tarafından yani sağlık ocağına verdik

Yani hastaliga kesin tani konuldu

Hayır dedim ya kontrole götürülecek diye . Tanısı konulanlar götürülmüyormuş artık hastaneye

Bizde sali gunu verdik tibbi genetikte bize tasiyici cikarsa ilac kullanmayacak dedi

Hayırlısı olsun inşallah

Amin inşallah Allah razı olsun

1 Beğeni