Bu uygulamada en çok merak etiginiz anne kim?

Ay ay benim gibi merakli olan var mi :joy::speak_no_evil:
Sizde de oluyor mu konusurken yazarken birbirinize acaba nasil biri diye merak ediyor musunuz .?Ben uzun sureli konustugum birini merak ediyom aslinda …
Birazcik bebek disi bir sohbet oldu silinmez insAllh :joy::speak_no_evil::joy:

1 Beğeni

Evet mucize anneden merak ettigim nuran nergis Afrikanin gelini vs böyle mesela sizinde asagi yukarı gebelik durumunu zu hatırlıyorum

1 Beğeni

Benimde vardi mucize anneden burda da var bir kac isim :blush: iy iy tek ben degilmisim merakli olan

Ben sizi hatirlamiyom.ama mucize annede hamileyken cok aktiftim. Canim sıkıldıkça irda oluyordum .simdi bi bak yatmaya vakit bulamiyom​:joy::joy::joy:

1 Beğeni

Ben seni merak ediyom bide @Yasemin1 aha yasemini en cok ikinizle konusuyorum hem burda hem mucize annede :grin:

2 Beğeni

Hahaha bende seni merak ediyom valla en cok seninle konusuyom .:joy::speak_no_evil:

1 Beğeni

Bende seni merak ediyorum canım yazdıkların makul mantıklı geliyor bana @Hüveydaa

2 Beğeni

@Hüveydaa kiz hayranlarin cogaldi koş gel kiz ben olmasam bilemiycektin​:joy::joy::joy::joy::joy::joy::speak_no_evil::speak_no_evil::speak_no_evil:

1 Beğeni

Bak ne güzel açmışsın valla ben etiket yapmayı bilmiyorum o arkadaşlar etiket yapılsa belki gelirler sevinirim inan bende riksli gebe anneydim şeker kan sulandirici erken dogum hepsi vardi

1 Beğeni

Senin de çok meraklı eğlenceli biri olduğunu düşünüyorum​:smiling_face:bebeğin için en iyisini yapmaya çalışıyorsun @514habis_r

2 Beğeni

Ben sizi de takip ediyorum cok olumlu rahatlatici bir uslubunuz var Ayşegül hanım kocaman sevgiler

2 Beğeni

Birde mucize anne baba çok değerli bi dost kazandırdı @İremkkaa1 keşke aynı şehirde otursaydık diyorum bazen

2 Beğeni

Ah çok teşekkür ederim @Zeytül böyle düşünmenize çok sevindim​:smiling_face_with_three_hearts:

3 Beğeni

Buranin bana faydasi cok oldu mucize anne ye giremiyorum ama bura fa yetiyor bana tsk ederim hepinize ayri ayri

2 Beğeni

Aaa bak senide merak ediyorum seninlede konusduk burda ben kimle konusursam bi kac kere cok merak ederim zaten

3 Beğeni

Kiz Allah canini almasin hic gulecegim yokdu geldik aha :grin:

2 Beğeni

Ya ben ortama gore uyum sagliyom herkesle boyle degilim sevmedigim insanlara karsi sesiz kalmayi tercih ederim normalde guleç biriyim . Ruhum cocuk benim abıla​:joy::joy::joy::joy::joy::joy:

1 Beğeni

Seninle cok yakinda tanisacagim :joy:bu merak beni maf ediyor :joy::speak_no_evil:

Bak canim ben koly koly canim demem degerimi bil​:joy:a gibi olan seyi bul klavyeden su yani. @ sonra sevdigin kisinin kulanicisini yaz cikar o kisiyi girunce ustune bas gitsin bu kadar kolay :joy:

1 Beğeni

Tanisalim valla kiz al bendende okadar bende seni cok merak ediyom valla oyle boyle degil​:grin:

1 Beğeni