Ay ay benim gibi merakli olan var mi
Sizde de oluyor mu konusurken yazarken birbirinize acaba nasil biri diye merak ediyor musunuz .?Ben uzun sureli konustugum birini merak ediyom aslinda …
Birazcik bebek disi bir sohbet oldu silinmez insAllh
Evet mucize anneden merak ettigim nuran nergis Afrikanin gelini vs böyle mesela sizinde asagi yukarı gebelik durumunu zu hatırlıyorum
Benimde vardi mucize anneden burda da var bir kac isim iy iy tek ben degilmisim merakli olan
Ben sizi hatirlamiyom.ama mucize annede hamileyken cok aktiftim. Canim sıkıldıkça irda oluyordum .simdi bi bak yatmaya vakit bulamiyom
Ben seni merak ediyom bide @Yasemin1 aha yasemini en cok ikinizle konusuyorum hem burda hem mucize annede
Hahaha bende seni merak ediyom valla en cok seninle konusuyom .
Bende seni merak ediyorum canım yazdıkların makul mantıklı geliyor bana @Hüveydaa
@Hüveydaa kiz hayranlarin cogaldi koş gel kiz ben olmasam bilemiycektin
Bak ne güzel açmışsın valla ben etiket yapmayı bilmiyorum o arkadaşlar etiket yapılsa belki gelirler sevinirim inan bende riksli gebe anneydim şeker kan sulandirici erken dogum hepsi vardi
Senin de çok meraklı eğlenceli biri olduğunu düşünüyorumbebeğin için en iyisini yapmaya çalışıyorsun @514habis_r
Ben sizi de takip ediyorum cok olumlu rahatlatici bir uslubunuz var Ayşegül hanım kocaman sevgiler
Birde mucize anne baba çok değerli bi dost kazandırdı @İremkkaa1 keşke aynı şehirde otursaydık diyorum bazen
Ah çok teşekkür ederim @Zeytül böyle düşünmenize çok sevindim
Buranin bana faydasi cok oldu mucize anne ye giremiyorum ama bura fa yetiyor bana tsk ederim hepinize ayri ayri
Aaa bak senide merak ediyorum seninlede konusduk burda ben kimle konusursam bi kac kere cok merak ederim zaten
Kiz Allah canini almasin hic gulecegim yokdu geldik aha
Ya ben ortama gore uyum sagliyom herkesle boyle degilim sevmedigim insanlara karsi sesiz kalmayi tercih ederim normalde guleç biriyim . Ruhum cocuk benim abıla
Seninle cok yakinda tanisacagim bu merak beni maf ediyor
Bak canim ben koly koly canim demem degerimi bila gibi olan seyi bul klavyeden su yani. @ sonra sevdigin kisinin kulanicisini yaz cikar o kisiyi girunce ustune bas gitsin bu kadar kolay
Tanisalim valla kiz al bendende okadar bende seni cok merak ediyom valla oyle boyle degil