Sağol cnm resim konusundami merak ediyorsun
Koydum fotoğrafımı terazi burcuyim 31 yaşındayım üç çocuk annesi oldum iki kızım birde oğlum oldu başka merak ettifin bişey varsa sorabilirsin
Birde Dicle ile bı yasemin daha vardı mucize annede onlar burda yok sanjrim sohbetleri hoştu birbirimize iyi geliyorduk
Ben burda da varım ama hâlâ oraya daha çok giriyorum bağlanmışım gibi
Ay canim simdi gordum yazdigini aksam vakdi eş coluk cocuk derken herkezi yatirdim da anca aynen merak ediyorum seni canim resmin.yok gerimi kaldirdin
Canım ablam gerçekten öyle hep destekçi oldun akıllar aldım senden
Tmm unutmasak yilabsinda birbirmizi gorekistegram fln var mi ?
Hahahha abla senin icin kucuk bir dokuman hazirlamis
Teh ben olmasam hic tanisamiyacaktiniz ellem . Bu soruyu mucize annede sorsam kac kidi birbirni merak eder acaba gecenin bir koru bunu merak ettim Allhim ya bu merakla uyuyamam ki gidem 5 dk soram da gelem belki cpy yazan olur
Estağfurullah canımçok fikirler paylaştık seninle
kızçenle nice güzel günler görün inşallah
Aaa hosgeldinoraya girilebiliyor mu ben silmiştim haftam doldu diye bebisin nasıl seninle aynı gün doğum yapmıştık
Var cnm profilde yazarken gözükmüyor ama ismime tıklayınca çıkıyor eğer yanlış yapmiyorsam
Aynen fotoda paylaştım ama çıkmıyor Muş neden acaba
Bilmiyom ki neden cikmazke kocaman bi yasemininn Y si varrrrrr
.gujhivfd
Niye yilbasi kiz sosyal medya kullanmiyoruz canim biz ailecek 1 senedir .
Sana gozukuyo sadece ozaman canik bakdimda yok gozukmuyo kiz ee hani kaşın gozun gozukmuyo ki
Benim mucize anne’den bi kaç merak ettiğim kişi vardı ama burda onları göremedim henüz, 4 aydır yeni fırsat oldu indirmek. Annelik çok zormuş
Bilmiyorum ki cnm neden gözükmüyor ekran aldım ondan normal atayim