Bu uygulamada en çok merak etiginiz anne kim?

Sağol cnm :heart: resim konusundami merak ediyorsun

1 Beğeni

Koydum fotoğrafımı :joy::heart: terazi burcuyim 31 yaşındayım üç çocuk annesi oldum iki kızım birde oğlum oldu başka merak ettifin bişey varsa sorabilirsin

1 Beğeni

Birde Dicle ile bı yasemin daha vardı mucize annede onlar burda yok sanjrim sohbetleri hoştu birbirimize iyi geliyorduk

1 Beğeni

Ben burda da varım ama hâlâ oraya daha çok giriyorum bağlanmışım gibi :joy:

1 Beğeni

Ay canim simdi gordum yazdigini aksam vakdi eş coluk cocuk derken herkezi yatirdim da anca :grin: aynen merak ediyorum seni canim resmin.yok gerimi kaldirdin

2 Beğeni

Canım ablam gerçekten öyle hep destekçi oldun akıllar aldım senden :face_holding_back_tears:

1 Beğeni

Tmm unutmasak yilabsinda birbirmizi gorek​:joy:istegram fln var mi ?

Hahahha abla senin icin kucuk bir dokuman hazirlamis​:joy::joy::joy::speak_no_evil:

1 Beğeni

Teh ben olmasam hic tanisamiyacaktiniz ellem . Bu soruyu mucize annede sorsam kac kidi birbirni merak eder acaba gecenin bir koru bunu merak ettim Allhim ya :joy::speak_no_evil:bu merakla uyuyamam ki gidem 5 dk soram da gelem belki cpy yazan olur :joy::joy::joy::joy::crazy_face:

1 Beğeni

Estağfurullah canım​:cherry_blossom:çok fikirler paylaştık seninle​:smiling_face_with_three_hearts: kızçenle nice güzel günler görün inşallah​:heartpulse::heart_eyes:

1 Beğeni

Aaa hosgeldin​:joy:oraya girilebiliyor mu ben silmiştim haftam doldu diye bebisin nasıl seninle aynı gün doğum yapmıştık

Var cnm profilde yazarken gözükmüyor ama ismime tıklayınca çıkıyor eğer yanlış yapmiyorsam

Aynen fotoda paylaştım :joy::joy:ama çıkmıyor Muş neden acaba

1 Beğeni

Bilmiyom ki neden cikmazke kocaman bi yasemininn Y si varrrrrr​:crazy_face:

1 Beğeni

.gujhivfd

Niye yilbasi kiz :grin: sosyal medya kullanmiyoruz canim biz ailecek 1 senedir .

1 Beğeni

Sana gozukuyo sadece ozaman canik bakdimda yok gozukmuyo kiz ee hani kaşın gozun gozukmuyo ki

1 Beğeni

Benim mucize anne’den bi kaç merak ettiğim kişi vardı ama burda onları göremedim henüz, 4 aydır yeni fırsat oldu indirmek. Annelik çok zormuş :joy::joy:

4 Beğeni

Bilmiyorum ki cnm neden gözükmüyor ekran aldım ondan normal atayim​:joy:

3 Beğeni