Hah şimdi oldu canim valla massallah kiz 3 cocuk annesi gibi degilsin valla massallah kizinada
Aaa nasil tanisacagiz ven sifatimi buraya atamamama en gozeli sosyal medya sakincali aslinda ama napak kullaniyok biz …yilbasi anlamli olsun diye sans getirdin diye ama olmadi tih
Sağol cnm
Burda sohpet yeri acamiyozmu ki acba ya ailecek kullanmiyoz oyle karar aldik iyide oldu aslinda elimizden telefon dusmuyodu evde sopet muhabbet kalmamisdi
Ne guzel olmus iste vala bende kocaya kustum . Kaynanmin yuzunden kocaya da tepki gosterdim . Eski askimli maşkimli konusan ben araya kocam bir okuz koydum sadece kizim icin konusuyom . Hata burda daha cok konusuyom kocayala bu kadar bile konsmuyomah bu kaynanalar yapiyirlar yapacklarinj alsin basina calsin oglunu
ben kizimla da buyurum
İyi yapmisin tepkini gostermessen tepene cikarlar en basindan tepkini gostermen iyi olmus esin anacami. Valla benim kaynanada ayri bi cins benden uzak olsun aman aman
Evet ailesine yani annesine babasina hata kardeslerine duskun hatta bu lohuslagum boyunca da sunu fark etin sanki kizim ve ben onun ailewi degiliz de annesi babasi ve kardesleri onun ailesi bizim yanimizda o kadar mutlu degil.gibi en son mucize anne de anlatmistim.dogum animi ve ilk lohusalikda kaynanamin yaptiklari iste o zaman bi kavga etik onun ustune biraz daha siddetli kavgamiz oldu . Ben anneme giderken bebegi de goturdum.oda dedi babanesine de gitsin dedi bende gitmem bn deyince evde ufak capli bir savas ilan edildibugun iste annem gozunden amaliyat olacak diy gitim annemgilin evi temizlemeye kocaya dedim sen de al ya evde bak bebege yada annengil oraya goture dedim aksama kadar kaynamdaydi bebek …eve gelirken de yanlarindan gectim evlerine bike girmedim .Bilmiyim onceden esimle kavga edince en fazla 3 gun kus kaliyorduk ben onu opmeden duramuyirdum mesla simdi 1 hafta oldu ise giderken fln hep operdi bir iki defa opmek istedi bende geri cekildim . Bana eslik yapmana gerek yok kizina baba ol yeter dedim o gunden sonra zaten sarilmak bile istemiyirum . Annesinin yuzunden esimden sogdum galiba
simdi normal arkads gibi konusyok ilerisi yok .
Özellikle seçtiğim biri yok hepinizi merak ediyorum çünkü hepimiz aynı gemideyiz
En kisa zamanda merakiniz gider insAllh .
Cok dogru .
Teşekkürler bende sizi çok merak ediyorum aramızda bir bağ oluştu nedensiz bir şekilde
İyi bebişim maşallahı var arada bi ağlıyo zorluyor bizi uykuya geçerken ama idare ediyoz yine
Gaz sorunu var mi
Yani gaz çıkarıyo ama akşamları 11 2 3 arası ağlıyo uykuya geçmekte zorlanıyor
Bizimde akşamları huysuzlaniyot birde gazı oldugunda
Açikmis gruplarda bende gozukmuyo ya sende gozukuyomu suan