Bugün menümüzde neler var?

Amacım seni güldürmek :smiling_face_with_three_hearts: :rose:

Yarın çaya misafirim var kahvenin yanına magnolya çayın yanına da patatesli gül böreği ve şekerpare var.
Böreğimi bugünden yapıp buzluğa koyacağım şekerpareyi ve magnolyayı da sabahtan yapacağım. Fazlasına gerek yok sade bir çay saati olsun :smiling_face:

Bugün piknik sezonunu açtık biz :smiling_face_with_three_hearts:

Benimde kocam işte taze fasulye yaptım salata yoğurt çocuğumada semizotu çorbası geçti öyle şükür…

Afiyet olsun :smiling_face: Ben daha önce semizotundan hiç çorba yapmadım tadını da bilmiyorum nasıl yapılıyor anlatır mısın :smiling_face: Sadece salataya doğrarım cacık yaparım ya da bazı yemeklerin yanında yeşillik diye çıkarırım. Annemde turşu yapar.

Aaa turşu duymadım canım yemeğini yaparlar bizde ama onu yemediği için kafamdan uydurdum bilindik tarif soğanı soteliyorum üzerine biraz salça sonra semizotlarini kavuruyorum su ekliyorum pisincede terbiye yapıyorum yoğurt un yumurta sarısı katıyorum bazen..bu defa yumurtasız yaptım tuzu en sona ekliyorum oldu bitti tabiki burukluk oluyor corbada ama lezzetli oluyor

Aa çok kolaymış bende deneyim teşekkür ederim tarif için :smiling_face:
Annem bir de doğrayıp güneşte kurutur kışında da cacığını yapar.

O da vitaminli olur himmmm… afiyet şifa olsun keşke yesinlerde nasıl yerse yesinler yeşillik önemli ya…büyüyünce yemek seçenekleri arasında olmayacak gibi şimdiden yükleyelim dozu :smiling_face_with_three_hearts:

Aynen öyle çok seçiciler ve sağlık açısından değerli olan gıdaları sevmiyorlar maalesef

Malesef canım :smirking_face:

Nasıl geçti peki bizde düşünüyoruz ama kızımın öğle uykunsndan dolayı tereddütym nasıl ayarlaız diye

Biz 4 aile gittik hepimizin de çocuğu vardı çocuklarla oynamak çok keyifli geldi uyumak istemedi uykusunun gelmediğini görünce bende hiç uyutmaya çalışmadım. Yan tarafımızda park vardı parkta oynadılar scooter sürdüler top oynadılar. Gündüz uykusunu uyumadığı için gece uykusuna 19.00 da geçti. Çok güzel geçti çocuklarda büyüklerde eğlendiler :smiling_face_with_three_hearts:

Ne güzel ya inşallah bizde de sorunsuz geçer kaç aylık bebiiş

1. Ayına girecek yarın :smiling_face: İnşallah sorunsuz ve keyifli geçer pikniğiniz

Günaydın güzel anişler​:smiling_face_with_three_hearts::heart:haşlanmış patates kasar peyniri ve yumurta omletimiz

Güzel görünüyor afiyet olsun :heart_eyes:

Teşekkür ederim​:smiling_face_with_three_hearts:

Mercimek çorbası dolma salata yoğurt menümüz

Aa ne tesadüf bende dolma yaptım bugün yanında da pipirim (semizotu) cacığı vardı

Aaa semizotuna pinpirim derler Artvin’de de esoş nereliydin afiyetler olsun sizede