Bugün menümüzde neler var?

Nasıl geçti peki bizde düşünüyoruz ama kızımın öğle uykunsndan dolayı tereddütym nasıl ayarlaız diye

Biz 4 aile gittik hepimizin de çocuğu vardı çocuklarla oynamak çok keyifli geldi uyumak istemedi uykusunun gelmediğini görünce bende hiç uyutmaya çalışmadım. Yan tarafımızda park vardı parkta oynadılar scooter sürdüler top oynadılar. Gündüz uykusunu uyumadığı için gece uykusuna 19.00 da geçti. Çok güzel geçti çocuklarda büyüklerde eğlendiler :smiling_face_with_three_hearts:

Ne güzel ya inşallah bizde de sorunsuz geçer kaç aylık bebiiş

1. Ayına girecek yarın :smiling_face: İnşallah sorunsuz ve keyifli geçer pikniğiniz

Günaydın güzel anişler​:smiling_face_with_three_hearts::heart:haşlanmış patates kasar peyniri ve yumurta omletimiz

Güzel görünüyor afiyet olsun :heart_eyes:

Teşekkür ederim​:smiling_face_with_three_hearts:

Mercimek çorbası dolma salata yoğurt menümüz

Aa ne tesadüf bende dolma yaptım bugün yanında da pipirim (semizotu) cacığı vardı

Aaa semizotuna pinpirim derler Artvin’de de esoş nereliydin afiyetler olsun sizede

Adıyamanlıyım bizde pipirim deriz :smiling_face: Artvinli miydin sen? Doğu Karadeniz Güneydoğu Anadolu çok uzak ama ortak kelimeler :smiling_face_with_three_hearts:

Evet canım artviliyim :smiling_face_with_three_hearts:

Fırında tavuk patates, pirinç pilavı, ayran vardı akşam yemeğimizde

Ben kremalı makarnayı çok severim, kekikli veya körili yaparım. Ama ne zaman kremalı makarna yapsam eşim rahatsızlanıyor midesine dokunuyor sanki. O yüzden yapamıyorum artık. Yoksa çok güzel kremalı makarna tarifleri var da. İlk yaptığımda ben de beğenmemiştim sade yaptığım için. Sen farklı şekillerde tekrar bi dene istersen belki beğenirsin :smiling_face_with_three_hearts:

Ben de bugün tavuklu patatesli bir köfte tarifi var onu yapacağım, yanında şehriye çorbası var.

Ben de genellikle kafama göre yapıyorum :face_with_hand_over_mouth: tavuklu da deneyebilirsin kremalı tavuklu, mantarlı filan güzel oluyor. Belirli bir tarifim yok da, ben seviyorum sanırım krema tadını. Makarnaya ve tavuğa yakıştırıyorum

Haşlama et

Firik pilavi

Bende senın menüden yapıcam ama fizik pilavı nedır bilmiyorum normal şehrıyeli pilav yapıcam :rofl:

Bugün yengem vardı hemen aparatif şeyler hazırladım mantı fasulye kavurması helva kavurmustum kahvaltıklar çay geçti öyle çok durasi yoktu anca yaptım …turşu kurduk bugün

Buğdayın olgunlaşmamış halı firik oluyor coook severim . Tavsiye ederim canimm

Yaa denerim İNŞALLAH genelde burda mardın bulguru yaparız