Bugün menümüzde neler var?

Maşallah okurken doydum :smiley::smiley::blossom::blossom:

Bende yazarken yoruldum valla :grinning_face_with_smiling_eyes: Asil uyurken tatlılarımı yaptım bugünden, cezeryeyi de dün yapmıştım böreğimi de bir hafta önceden yapıp buzluğa atmıştım. Geri kalanları yarına artık. Önceden yapmazsam bir günde yetişmiyor :smiling_face:

Açımmmmmm okurken ağzım sulandı eline sağlık canım

Komşu gelecek benimde akşama haşhaşlı revani tuzlu kurabiye tarçınlı kurabiyem eşlikçiler var bide çerez vs…

Afiyet olsun keyifli vakitler dilerim :smiling_face:

Bu konu yetim kalmış ya

Biraz renklendirelim bugün akşam yemeğimizde karnıyarık, pirinç pilavı ve ayran var.
Sizler neler yaptınız ya da yapmadınız :grinning_face_with_smiling_eyes:
Havalar sıcak bir şey yapmak ya da yemek istemiyor insan ya :fire::hot_face:

Kabak yemeği, kabak yemeyen ev halkı içinde kremalı hindi sote yanına sade makarna :spaghetti:

Fırında somon yanına patates somon yemenyenler içinde makarna​:grinning_face_with_smiling_eyes:

Haşlama et, sebzeli bulgur pilavı ve ayran :cherry_blossom: bugün ne yapacağımı hiç bilemedim odtaya bu çıktı en son. Sıcakta gerçekten hiç bir şey yapılmıyor yaa :sob:

Tost yapicagim inşallah , kahvaltı ile gecistircez

Valla bence erkek çocuklarını yerden yere vurdunuz gözlemlediğim kadarıyla erkekler kızlardan daha sakin ve kızlar çok daha yaramaz :grinning_face::grinning_face: @Kuti @felcin

Gizemcim yürümeye başlayınca tekrar görüşelim canım​:face_holding_back_tears::face_with_bags_under_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:

Valla görüşelim hatta yüzyüze de olur bunu yüzüne hatirlatirim sıkıntı yok​:grinning_face:ama kızlar çok daha yaramaz hele yürüyünce iki kata cikiyor

Benim etrafımdaki kizlar uysal demekki​:grinning_face_with_smiling_eyes:

Ama dediğim gibi yürüsün görüşelim :grinning_face_with_smiling_eyes:

Haha tamam @felcin ben hiç uysal kız görmedim hep erkek çocukları uysaldi :grinning_face: