Ayy bir de kekik ekleyip tadına bakın ben tavuğa kekiği çok yakıştırırım ![]()
![]()
Arkadaşımda öyle dedi ya bu sefer kekikte koyarım
saol cnm
Sayılır batmana yakınım bide görümcem orda oraya bazen gıderız Kurtalan da arkadasım var oraya gıdıyoruz yanı denk gelıyor oraları gormek
Nasip olur İNŞALLAH birgun baba evını ziyarete gelince gıdersın belkı kim bilir kızımın göbeğini tiloya gömüştük o ziyaret yerlerine güzel ya ben cok sevdım huzur verıyor oralar insana
Aaaa öyle mi bende gantep üni mezunuyum ama 2015 , az gitmedim yemekhanesine 2.5 lira idi 4 çeşit yemeği . Şaka gibi ![]()
Aa bende 2014 te girdim 2019 da mezun oldum. İktisat mezunuyum. Sen hangi bölümdeydin? Şimdi o fiyata su bile vermezler. Ezogelinde kalıyordum.
İyiki dedin deniycem. Biz makarnayı normalde salcalı yeriz. .
Mesla eşimde şey yapar. Makarna , kırmızı bıber ,yeşil bıber,sarımsak ,domates, tavuk ,soğan ,salça ve baharatları bir tencereye kor uzerınde su ekler suyu çekene kadar pişirir ,dene bah oda guzel oluyor.
Ben İİBF de uluslararası ticaret ve lojistik okudum , ben KYK da idim
güzel gnlerdi , su gibi geçmiş zaman
Yaa denerim kesin okurken bile güzel geldi bana![]()
![]()
Belki de o zaman karşılaşmış olabiliriz. Ortak derslerimiz vardı belki de aynı sınıfta derse katılmışızdır
Zaman çok hızlı geçiyor gerçekten.
Belki de kim bilir
daha güzel sağlıklı günlerimiz olsun inşallah tüm sevdiklerimizle canım![]()
Amin inşallah ![]()
Domatesli pilav
Cacık
Bugün akşam yemeğinde bohça kebabı salata ayran turşu var.
Eşim iki gündür evde yoktu il dışı göreve gitmişti bugün geliyor. Onun sevdiği yemeği yaparak karşılayacağım.
Tatlı olarak da şekerpare var dondurmayla servis edeceğim yılın ilk dondurması ![]()
![]()
Allahın bizlere verdiği nimetlere şükür
Herkese afiyet olsun![]()
![]()
Tavuk patates havuç Haşlaması
pilav
Canım Mardinli misin ben Mardinliyim ama Batman’a gelin geldim belki yakınızdır diye merak ettim ondan sordum yanlış anlama
Bendede şehriye çorbası pancar yemeği salata yoğurt vardı ![]()
Sarma yayla corbasi
Yok kız niye yanlış anlıyım eskışehırden Diyarbakıra gelin geldım diyarbakırın bir ilçesinde eşim gorev yapıyor ama batmana gıderız arada gezmeye hastaneye falan merkezdemısn biz batmanla dıyarbakırın arasındayız
Evet canım ben Batman’ın merkezindeyim ![]()