Çamaşır kurutma makinasi alanlar

Bilgisi olanlar yazabilir mi ?

Isi pompalı almak istiyorum.

Eşim uğur markasını alacak uğur kulanan varsa özelikle onun yorumlarını merak ediyorum .

Son merak etigim de. Camasir makinasinin üzerine oluyor mu ?

Bende sormuştum hatırlarsan canım yorum yapmıştın uğur markasını almak istedim bende mağazalarda çok pahalıydı internet siteside getirmiyordu bulunduğum konuma en son arçelikte karar kıldım onu aldım gayet güzel memnunum şimdilik bütün makineler çamaşır makinesinin üstüne koyuluyor diye biliyorum ben aparat var bizede verdiler onunla makinenin üzerine koyuluyor

1 Beğeni

direk üstüne konulmuyor diye biliyorum benim bu şekilde eski kullanmadigim alaturka tuvaleti camasir odasına çevirmiştik. Marka hakkında bilgim yok uğur markası hiç kullanmadım :blossom:

1 Beğeni

Hım arcelik burda 30 bin dediler .esim de arcelik alacaktı. Ugur daha uygun 25 bin ve taksit varmış. Benim esylarimin hepsi arcelik camasir makinemi ve firinli ocagimi cok sevmiyorum o yizden arcelik istemiyorum.

Bakalım nasıl birsey olacak burda bir yakınımız daha aldı ugur onun kullanmasını bekliyoruz suan​:joy:sizler aklima geldiniz belki uzun vadeli kullanan varsa diye hemen yazdım.

Ben gördüm de int ust uste ama arasına birsey mi koyuyorlar yoksa öyle mi konuluyor belli bir ağırlık kitlesi var mi onu bilmiyorum.

Evet arasına mutlaka bence birsey gerekir çünkü camasir makinasi sıkma yaptığında hareket ediyor ne olur ne olmaz tehlikeli olabilir o yüzden birbirinden bağımsız olmalı bence

1 Beğeni

Bakalım esim beni de götürürse sorarım mutlaka .

Canim rica etsem senin açtığın postu link atarmısin?

Bu ara cooook unutkanım :woman_facepalming: @Hümeyra

1 Beğeni
1 Beğeni

Beyaz eşya birazda şans işi canım umarım gönlüne göre olanı alırsın memnun kalırsın​:blush::heart:

1 Beğeni

Hatırladım şimdi tsk ederim​:smiling_face_with_three_hearts:

Ay bu konuda çok haklısın . Kadere kirkbes deyip alacağız artik​:blush:

Ewet bizde bu sekil yptik direk ustune koymuyolar koyanlarda gordum ama bilmiyorm

Arcelikten cok memnunum

Merhaba canim ..Bugun bizde grundig marka kurutma makinasi aldık. Altus alacaktık bunu önerdiler . Senin marka da bu nasil elbiseden çekme fln oluyor mu yada yumusaticisi nasil koku sorun oluyor mu ?

1 Beğeni

Benim Altus markalı çok memnunum camasirdaki topaklari tüyleri topluyor

1 Beğeni

Bende altus ile hover arasında kaldım normalde ugur alacaktık int belli illere satış vardi ..ahl gittik orda da grundig ile altu arasında gelip gittik . Altusun tambur çelik değilmiş zamanla koku olur dediler 4 yıl sonra . Grundig yapay zekaya sordum altus ile karşılaştır dik grundig daha uzun ömürlü çıktı tambur da çelik olunca anlik karar aldık vallla nasil gelir hiç bilmiyorum.

Ben araştırmiştım en çok bosch tavsiye edildi ama mağazalarda çok pahalı. Kasım ayı indirimlerinde çok avantajlıydı kaçırdım​:frowning: 25bine 9 taksiyle bosch, beko gibi markalar düşmüştü. Şimdi hoover markayı araştırıyorum baya düşük fiyatları var. Uğur markayı bilmiyorum.

1 Beğeni

Ugur da 25 bin cevremde kullanan var ama bize pahalı geldi. .bosch bende istiyordum ama pahalı biz bütçe dostu olarak düşük faliyetli seylere baktık..

Bunu aldik aslinda altus alacaktim ben tambur celik olmayinca vaz gectim. Bunun.yorumalri da guzeldi .

Gule gule kullan bacim bugun esimde isten gelince yarin kurutma makinasi almaya gidecez dedi hic aklimizda yokdu kisin kiyafetleri kurutmasi zor oluyo birde iş kiyafeti getiriyo eve. Bende ne alacaz neye dikkat edecez hiç bilmiyom valla gurundig marka guzel diye biliyorum .

1 Beğeni