Bilgisi olanlar yazabilir mi ?
Isi pompalı almak istiyorum.
Eşim uğur markasını alacak uğur kulanan varsa özelikle onun yorumlarını merak ediyorum .
Son merak etigim de. Camasir makinasinin üzerine oluyor mu ?
Bilgisi olanlar yazabilir mi ?
Isi pompalı almak istiyorum.
Eşim uğur markasını alacak uğur kulanan varsa özelikle onun yorumlarını merak ediyorum .
Son merak etigim de. Camasir makinasinin üzerine oluyor mu ?
Bende sormuştum hatırlarsan canım yorum yapmıştın uğur markasını almak istedim bende mağazalarda çok pahalıydı internet siteside getirmiyordu bulunduğum konuma en son arçelikte karar kıldım onu aldım gayet güzel memnunum şimdilik bütün makineler çamaşır makinesinin üstüne koyuluyor diye biliyorum ben aparat var bizede verdiler onunla makinenin üzerine koyuluyor
Hım arcelik burda 30 bin dediler .esim de arcelik alacaktı. Ugur daha uygun 25 bin ve taksit varmış. Benim esylarimin hepsi arcelik camasir makinemi ve firinli ocagimi cok sevmiyorum o yizden arcelik istemiyorum.
Bakalım nasıl birsey olacak burda bir yakınımız daha aldı ugur onun kullanmasını bekliyoruz suan
sizler aklima geldiniz belki uzun vadeli kullanan varsa diye hemen yazdım.
Ben gördüm de int ust uste ama arasına birsey mi koyuyorlar yoksa öyle mi konuluyor belli bir ağırlık kitlesi var mi onu bilmiyorum.
Evet arasına mutlaka bence birsey gerekir çünkü camasir makinasi sıkma yaptığında hareket ediyor ne olur ne olmaz tehlikeli olabilir o yüzden birbirinden bağımsız olmalı bence
Bakalım esim beni de götürürse sorarım mutlaka .
Canim rica etsem senin açtığın postu link atarmısin?
Bu ara cooook unutkanım
@Hümeyra
Beyaz eşya birazda şans işi canım umarım gönlüne göre olanı alırsın memnun kalırsın![]()
![]()
Hatırladım şimdi tsk ederim![]()
Ay bu konuda çok haklısın . Kadere kirkbes deyip alacağız artik![]()
Ewet bizde bu sekil yptik direk ustune koymuyolar koyanlarda gordum ama bilmiyorm
Arcelikten cok memnunum