Çamaşır kurutma makinasi alanlar

Hoover markaya bende bakdik 1 saat once dusuk fiyatli orta memnuniyet olarak gozukuyo. 2 kurutma makinasiyla karsilastirma yaptim onlardan bi tik daha iyi cikiyo

1 Beğeni

Çok tsk ederim canim. Isi pompalı olmasına dikkat et yoguşmali olmasin. Cift filtre olabilir .kırışıklığı önleme ve tambur çelik olursa daha da iyi olur . Çelik olmayan tamburlarda zamanla koku olanağı fazla oluyor. . Ben altus alacaktım oda 9 kg 15 bindi ayriyeten kurulumunda 400 tl istediler.

Yapay zekadan karsilastirnca grundig biraz daha iyi gözüktü. Celikkkk olmasi da avantaj ..

Hover ,altus, ikisi de uygun fiyatli. . Ben cok arastirdim ama hover ellerinde yoktu . Bizim makina 9 kg olduğu için 9kg ustunu kaldıramaz diye almafik. Onermiyolar da

1 Beğeni

Hayırlı olsun güle güle kullanın :heart_eyes: fiyatı da iyiymiş, bu markaya hiç bakmamıştım ben de bakıyım.

1 Beğeni

Grundig aldım bu hafta kullanmaya başladım çok memnun kaldım kuruluma gelen kişiyi çok iyi dinleyin onlar detaylı anlatıyor. Büyük kolaylık oldu ve inanılmaz toz çıkıyor kıyafetlerden. Bebişimin kıyafetlerinde çekme sorunu yaşamadım. Hayırlı olsun habis.

1 Beğeni

Hayırlı olsun, ben kullanmıyorum ama ablamın var arçelik marka cok memnun. Grundig’i arçelik aldı yani ikisi aynı fabrikadan cıkıyor. Ben geçen aylarda mutfak robotu alımıstım arçelik daha pahalıyken grundig daha uygundu ikiside aynı üretimden cıktıgı için kalitesi aynıdır diye grundig aldım cok da memnun kaldım.

1 Beğeni

Yaaaa bende orda ogrendim arcelik ile aynı fabrika oldugu da benim her şeyim arcelik ama bizim burdaki çalışanlar tam bir öküz. 3 kere çağırdık camasir makinasi bozulunca boş boş gittiler geldiler. Birseyini bilemediler esim az cok anlıyor beyaz eşyadan o bildi yine .

Tsk ederim canim :heart:

Ben şans verdim bakalım nasıl olacak.

Kaç kilo aldınız . Benim attığım gorselle aynı mı çekme oluyor mu ?Daha gelmedi makina gidere bağlı mı sizinki

Ayrıca tsk ederim canim​:heart:

1 Beğeni

9 kilo aldım sizin makineniz ile aynı. Şuana kadar çekme yaşamadım. Nevresim, havlu, kızımın kıyafetlerini kuruttum. Gayet güzel çıktı hepsi çekme olmadı.

1 Beğeni

Gidere bağlatmadım her kurutmadan sonra suyunu boşaltıp filtrelerini temizliyorum. Çok toz çıkıyor temiz diye giydiğimiz kıyafetler meğer hep tozluymuş.

1 Beğeni

Büyük ihtimal bunlarda program ve sıcaklık önemli.. korkuyom cekme olursa diye. Bit de koku olayi var mi onlar önemli inşallah hepimizin makinali uzun ömürlü olur. Aaaa. Bak bir şey daha soracağım . Yumuşatıcı kokusu gidiyor mu genelde herkes bundan şikayetçi.

Ayy canim çok toz var ben elbiseler kuruduktan sonra tekrardan çırpiyorum tozları o zaman daha net goruyom .

Gelen personel bana koku verdi kurutma makinesine takılıyor yumuşatıcı kokusu yerine onu kullanıyorum uzun ömürlü dedi inşallah öyle olur. Ama kızımın çamaşırlarını kullanmıyorum o kokuyu kızımın kendi deterjanı kokuyordu bende duymuştum koku olayını kızımnkinde olmadı

1 Beğeni

Ayyy cok sevindim inşallah saglam çıkar ya yoksa kocam bidaha almaz zor ikna ettim​:sweat_smile::see_no_evil_monkey:

Sanada hayırlı olsun . Güle güle kullan :blush:

1 Beğeni

İnşallah memnun kalırsınız sizde :smiling_face_with_three_hearts: sana da hayırlı olsun.

1 Beğeni

Bunu aldim bacim bende ordaki kadin bunu ve senin makinanin aysnisi avrdi onu tavsiye etti esim bunu begendi 11 kg buda arti 3 yil garanti makinanin altina koymak icin aparti falan 27 bine geldi

1 Beğeni

Ayyy 27 bin keşke buna vermeseydin bosch da cok guzel ona verseydin. Bizim bütçe cok azdı bu markayı duymadim . Kazanına baktın mı çelik mi ilerde koku olayi olmasın canım.

Yinede güzel makinan inşallah kalitelidir de uzun ömürlü kullanırsın.
Ya bu aparatı boz sormadık orda servis gelince ssoyluycegiz .

Ooo apart ne kadarlık ki 7 bin coook fazla ya bize de kurulumu 400 dediler apart o kadar pahalı ise int daha uyguna alirim.

Aparat 3 bine aldik bacim. Makina 20 bin garantisini 6 yil uzattik o yuzden 5 binde o tutdu aparati 2 bin diye aldik etikette yanlislik varmis geride birakmadik yoksa ust uste koyamayiz mobilya degil bizim aldigimiz kurulunca foto atim sana . Bosh markada alsam garantiyi uzatinca o daha pahaliya gelecekdi bacim

1 Beğeni