Çamaşır kurutma makinasi alanlar

Boyle bisey oldugunu bilseydim bundan alirdik bacim valla kendi evim olsa direk dolap yaptirirdim ama işte kiraci olunca

1 Beğeni

3 yil garanti birde 1 yil sigorta yapilmis bacim sigortayi bilmiyodum ondan cok tutdu demekki

1 Beğeni

Bize dediler de biz uzatmadık

Çünkü bu ürünler genelde rahat 3,4yili atlatır. Gerek yok o yüzden esim de beyaz eşyadan az cok anlıyor.. . Coook pahalı olmus garantisi. Aparat da coook pahalı ya ben direk int soyle bisey suparis vereyim o zaman

Benim esim düşündü de yaptırayım dedi giderken de gircek olan kiracı alırsa satarız almazsa sokeriz dedi ben aldırmadı onun yerine dolap alcam

Bunlar da sigorta mi varmış ben ilk defa duyom şimdi :woman_facepalming:o kadar beyaz eşya aldık hiç sigorta olayi duymadim

Sen böyle birsey aldın galiba

Bende şöyle borseye bakcam .

Sigorta kasko yani benim buzdolabimada yaptirdik biz sigorta dolabimin yan tarafi şişdi sigortasi oldigu icin birebir degistirdiler eşim de ne alirsa alsin yaptirir. Robot supurgeye bile 1 yil yaptirdi bence gerek yok ama işte cok pahali gercekden. Ama buzdolabi da basimiza bu gelincede biraz da iyi oluyo aslinda

1 Beğeni

Aynen bacim bundan aldik ama valla pisman oldum cok pahaliya geldi buda hic bakmadan aldik direk bi anda karar verdi arastirmaya firsat olmadi dolaplarda bu fiyat nerdeyse keske dolap alsaydim ama benim banyoda sknti işte yukseklik var makina ustunde . Oraya dolapda olmazdi neyse ilan oldu artik insallah guzel gunlerde kullaniriz. Eger yerin varsa valla dolap daha guzel bacim deterjanlarini falanda koyarsin iyi olur

1 Beğeni

Ara aparat ücretsiz getirdiler çamaşır makinesinin üstüne kurdular. Çekmeceli aparat değil ama dolap olursa garanti başlatmıyoruz kurulum yapmıyoruz dediler bi servisle görüşün isterseniz boşuna masraf yapmamış olursun.

1 Beğeni

Kiz icimi mı okudun Sen tam da sana bunu soracaktım :sweat_smile:Sen nerden aldın mediamarktan mi aldın ben ordan almistim . Acaba gelen servis veriyor mu

Hee kiz bizim garantimiz 3 ay kalmisti adam akıllı bakmadilar bile bir sıkıntı yok dediler geri çevirdiler. O yuzden biz çok garantiye bakmıyoruz. Tabu butdaki çalışanlar umursamaz Ankara biraz daha iyidir oyonden

1 Beğeni

Ayn canim almışsınız. Neyse güzel çıksın da sağlam olsun da daha ne olsun

1 Beğeni

Sizde haklisiniz bacim adam akilli ilgi olmazsa niye yaptirasin tabi. Burda oyke degil . Bakalim insallah memnun kaliriz bacim ya

1 Beğeni

15 gün sonra tekrar sorarım sana ben ilk kulan bakalım. Zaten aldın bende oyle. Beyaz eşya şans işi diyebilirim. Cunku her markada da oyle yarsi beğeniyor yarsi beğenmiyor

Bende bugün bundan aldım(haier) 28 bine taksitle görünüş güzel işlev olarakta şansımıza iyi çıkar inşallah , çelik kazan ısı pompalı araştırdığıma göre iyi gayet güzel wifi özelliğide var profilo son çıkan ürünüyle özellikler hemen hemen aynıydı mağzada karşılaştırdık

1 Beğeni

Mediamarkt aldık bizde Servise sorduk aparat ücretsiz dedi bizde dolabı erteledik.

1 Beğeni

Merhaba canım ben çok memnunum çekme konusuna gelince bir defaya mahsus bir tık çekme oluyor çok az onun dışında sıkıntı yaşamadım koku olayı nedir anlamadım tam olarak çamaşırlar mis gibi yumuşatıcı kokuyor çıktığında. Sana tavsiyem kurutma bittiğinde içinde bekletme çamaşırları çünkü kırışıyor normalde ütülü gibi çıkıyor çünkü :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Hheee bunu dediğin iyi oldu kiz . :blush:

Insallah bizede getirirler :see_no_evil_monkey:

Coook tsk ederim canim heycanla bekliyorum makinami :heart: dediklerini aklimda tutum şimdiden​:blush:

1 Beğeni

Gule gule kullanalim insallah canim. Aynen isi pompali celik kazan wifi ozelligi var 11 kg benim aldigim. Bosh ve simens muadiliymiş ozelliklerine gore bakalim insallah iyi cikar. Bizde taxitle aldik yoksa zor valla

1 Beğeni