Çamaşır kurutma makinasi alanlar

Kirmizi bingo hem yumusatici hem camasir deterjani kullaniyom normalde yumusatici dokmuyom deterjanin kokusu cok zaten diye ama kurutmaya atacam diye dokduydum gitmemisde. Kotlar kurumus esofman bel lastigi iste bi. Zamanla cozecez bacim

1 Beğeni

Bende onu kullanıyorum :rofl::rofl::rofl:

Adamın bi tane iş tişörtünü ufak bir cekme var. Simdi bir daha attım. Sentetik dolap kurulugunda bu sefer düşük isi yapmadim ..Kiz seninki kurması ñormal düşük işi kullanmadım ondan cogu kurumustur.

Bence modelden modele degisyor ve kulandigin isi önemli. Bakalım bizde yeni yeni ogreniyok . Korkuyomda yeni aldığım kıyafetler çeker diye​:rofl::rofl::rofl:

Benimki de deterjan koyma yerinde su haznesi.

1 Beğeni

İlk kurutmada olur cekme bidaha olmaz heralde ya. Sen yunluleri yuksek isida yapma cekmesin. Yunlu kazak turu yokdu bende yoksa kuculurdu

1 Beğeni

Çıktı bi tanesinde var yine cekme de o kadar değil. Bu sefer hepsi kuru oldu. Karsik atim diğerlerinde sorun yok. Sen havalandırma yapıyor musn sonra. Ben direk aldim bende tazeleme olarak geçiyor birini öyle yaptım. Da cok bir fark yok .

1 Beğeni

Bugun bizimkide kuruldu çocuklar gibi mutluyum çamaşır derdinden kurtuldam as topla​:grinning_face_with_smiling_eyes::pink_heart:

@Hüveydaa

1 Beğeni

Okadar olur artik zamanla ilmini ogrenecez bacim. Havalandirmayi yapmadim servis calisani kuru kiyafet havalndirmaj icin tavsiye etti montlariniz falan dedi yada koku siner kiyafete giymek gerekir havalandir dedi

1 Beğeni

Al bendende okadar canim gule gule kullan :grin: wifi baglantisi yaptinmi sen .salonda benim modem banyo uzakda kaliyo sabah kurulunca denedimde baglanamadim esim deniycek birazdan

Ayn oylr canim

1 Beğeni

Teşekkür ederiimmm sende güle güle kullan :pink_heart: evet wifi bağlantısı yaptım ama makina kapalıyken uygulamadan makinayı açmıyor ben açıyor sanıyordum uzaktan çalıştırmak için makinayı açık bırakmak gerekiyor

1 Beğeni

Makina acik birakinca kendi kendine kapaniyo bi sure sonra don oyle farkettim ama bide ben bakim disari cikinca acaba nasil baglanti yaptik bizde ama denemedim daha

Bugün bende denedim açtım içeri odaya gidip geldim kapanmış anlamadım fırsatım olmadı bakmaya

1 Beğeni

Makinanin kusuru diye dusunme ozelligi o islem olmayinca otomatik kapaniyo guzel bisey. Zaten biz evde yokken kurutmayi uzakdan calistirmayiz evin icindeyken telefondan yapicaz

1 Beğeni