Arcelik kullaniyorum cok memnunum hic kiyafetlerde cekme filan olmadi
Kurutma makinanız geldi mi kullandınız mı bizim bugün geldi servis bekliyoruz
Bugun geldide yarin servis gelecek kurmak için ortada duruyo makina
Anladım bizimde aynı
Kizlar servis kurdu makinayi. Bizim aldigimiz baglanti aparatini takmadilar 2.500 kendileri takdi getirdiklerini makinanin markasina gore aparati var sizin aldiginizi takarsaj kayar duserse makina sorumlu sizsiniz dediler biz aldigimizi geri iade edicez
@Gülll @514habis_rAparata para mı verdin
Bizim aparti kendileri takti para vermedik biz .
@Payam sen hangi programda yapıyorsun pantolonları karma mi sentetik mi simdi ben koyu renklileri.attim makinaya ilk deneyimim olacak da karma ve düşmüş ısıda atacagim .
Markayla alakali demekki bacim iyi olmus para vermemissiniz. Bende yeni attim siyahlar karma programa dusuk isida nemli cikar dedi adam bize
Ben çoğunlukla karma ve düşük ısı yapıyorum. Aparat ücretsiz geldi bize de. Güle güle kullan canım
Bakacağım bakalım cekme olur diy korkuyom ya adamın pantolonu var hep![]()
![]()
![]()
Bize düşük ısıda atarsan cekme olmaz dedi servis
Tmm bende oyle yapcam . Cok tsk ederim canim![]()
![]()
Sen gidere baglatin mi ? Biz baglatmadik
Çekme olur demedide dusuk isida nemli cikar dedi kiz ben yuksek isiya attim insallah kiyafetler dogaya gore olup cikmaz makinadan
onlar kendi baglamadi gidere bacim
Bize bebekleriniki narin de atın dedi
Ya bismillah dedim atimmm ay huveyda korkuyom kiz kocamin is elbiseleri var bide
Bende karmaya atim . Düşük isi yaptim kotlardan cekme ihtimali yüksek oluyormus
Yeni cikdi karma 1.saat 40 dakka valla cok guzel cikdi bacim bende yuksek isi yapinca korkdumda bisey olmamis gibi hadi bakalim sende yaz cikinca
Bende karmaya attım 2 saat 10 dk düşük ısıda attım . Suanlik gözle görülür cekme yok guzel çıkartmış. Dolap kurulugunda +1 e attım ben birdahakine artı olmadan atacagim.(güncelleme sanki bir tanesi çekmiş gibi ama coook cok fark yok. Yulusaticisi kokusun almış 2 tane elbisede nemli kalmış şimdi onları bir daha atacagim )
Hadi inşallah aldigimza değer. Senin yumusaticisi duruyor mu /ben olmadi filitreye koyacam yumusatici Toz nasil seninki cift filtre mi ? Karsiik yazıyorum kiz durmuyorrrr![]()
![]()
Oh massallah massallah bacim bidakine bende farkli bi program deniycem oyle oyle cozecez artik. Evet cift filtre bacim su dolum hazneside deterjan gozu oluyoya camasir makinasinda orda bazi modellerde kapakda oluyo su deposu
Bizimde iki tane esofmanin bel lastigi hafif nemli kalmis bacim. Tekrar atmadim okul toplantisina gittim kostur kostur. Cekme yok gibide giyce anlasilir artik. Yumusatici kokusuda gitmemiş benim kullandigim deterjanla yumusatici nirmaldede cok agir kokuyo zaten o yuzden galiba hatta ustumde suan giydim kokuyo
Hee benim de pantolonla var nemli kalmış. Ben bingo kullaniyom yumuşatıcı qma gitmis .
Servis de demisti gider diye zaten . Bakalım ya kullandıkça göreceğiz
Hep oyle diyolar ama ben cektigini hic gormedim adam banada bebeginkini marine at narin dugmesine bas dedi walla hijneyik havalandirmaya atiyorum hic bir sorun olmadi cekmedi bile