O sırada kahve yapmaya üşenen ben ![]()
![]()
![]()
Ay yok ben üşenme yapamazsamda kızım yapar bana 10 yaşında bu aralar kahveye takmış anne sana kahve yapayım mı der sürekli ![]()
kahve severler saat farkı tanımıyor
Benide 3 çocukla orası bekliyor ama biraz daha bekletiyorum ben bebişim büyüsün öyle yazık anasını şimdiden çıldırmış görmesin istiyorum ![]()
Önceleri çok yapardım böyle sunumlar ama artık hiç arkadaşım yok kendime ve eşime bir tane ikili bir tane de dörtlü fincan bıraktım geri kalanını kutusundan hiç çıkarmadım dolapların üstünde duruyor. Buraya tayin olduğumuzdan beri bir ailelerimiz geldi birkaç defa komşu hoşgeldine geldi. Birkaç defa da eşimin iş arkadaşları eşleriyle geldi. 7 ayda en fazla 10 defa misafir ağırlamışımdır ancak. O yüzden biri gelince sunumluklar çıkıyor geri yerine koyuyorum.
Çok güzel görünüyor keyifle içilsin ![]()
O kapı bana tek çocukta açıldı sen yine iyisin ![]()
![]()
Yaaa
teşekkür ederim canım bende yeni eve taşındım 3 ay oldu gelen giden çok fazla oğlumda 5 buçuk aylık hem onun yanınnia hem eve hem oğlumun sünneti derken evim haftada bir ya müsait oluyor yada olmuyor sürekli gelen giden oluyor fırsatım yok oturmaya sunuma artık alıştık günlük kendimize bile yapıyoruz kızım bile kahve yaptığında sunumsuz getirmez oldu hoşuna gidiyor ![]()
Gel bacım ben yapayım usengecligim geçerse
ben daha tek tabancayim, ikinciyi düşünemiyorum uykular haram ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Daha eşim dıyor 4 olsun 4 okursa o kapıda gasılhane olur ![]()
Vala oyle uyku neydı nasıldı
saol canım benım içmiş kadqr oldum ALLAH razı olsun yoknyok sen @Kuti ve @TülayOzan getırmelisiniz 2 olmalı kardeş olmalı kardeş candır bıde @Esoş ta bir nedir kaynanam sizi duysa kalpten gıder onun eşi ölmeseydi dıordu daha getırıcektım ![]()
Gözüme hitap eden seyler enerjimi yerine getiriyor benim ![]()
Maşallah kızın da alışmış sende gòre göre. Yeni eviniz hayırlı olsun güle güle oturun huzurla sağlıkla. Oğlunun sünneti de hayırlı Allah askerliğini evliliğini de göstersin inşallah ![]()
Biraz daha büyürse ikinciyi belki düşünebiliriz. Ama eşim asker hep yalnız kalıyorum zor oluyor. Önce bu miniği biraz büyütelim kendi ihtiyaçlarını görmeye başlasın hemde bir tedavi görüyorum ilaçları tamamen keselim ondan sonra Allah da kısmet ederse isterim kardeşi olmasını
Allah evlat isteyen bekleyen herkese sağlıkla anne baba olmayı nasip etsin inşallah ![]()
Kuşlarrrrrr beni de alın kuşlarrrrrr ![]()
![]()
Allah in dediği olsun ![]()
![]()
Bende istiyorum, yaş geçiyor
sabrımız kalmayacak belli süre sonra , dün gece yarım saatte bir kalktı , kendime kizarken yakaladım hep Allah im affet , senden çok istedim bu bebeğimi , layıkıyla yetistirmemi nasip et ![]()
![]()
Evet sızın ıcın hayırlısı neyse o olsun İNŞALLAH ![]()