Çay ve Kahve Keyfi ☕

Bugün şekilli şukullu fincan yok dümdüz kahve keyfi :rofl: kızımı bile hiç süslemedim erkek bebek hırkası giydirdim başım ağrıyo :woman_facepalming:t2::rofl:

6 Beğeni

Hoş buldum canim sagol :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Onu da okudum 10 yıl oldu okuyalı ama hiç birşey hatırlamıyorum 1984e dair. Ama ilginç şekilde hayvanlar çiftliği aklımda kalmış:grinning_face_with_smiling_eyes: ve evet bence o domuzu birikeirne benzetmiştim​:grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Beğeni

iki gündür @TülayOzan hanımın herhangi bir yorumunu görmedim. iyidir umarım. bilginiz var mı arkadaşlar?

2 Beğeni

O giriyodur okuyup çıkıyodur :grinning_face_with_smiling_eyes: nerelerdesin tülaaaaaaaaaayyyy geri döööööön @TülayOzan

1 Beğeni

Canim benim teşekkür ederim merak ettiğin için, iyiyim burdayım…Kızım diş krizinde geceleri 3 te uyuyor, gündüzde ziyaretlerimiz vardı eşimle onları gerçekleştirdik.. Sizde iyisinizdir insallah :bouquet: @kuti okuyamadım canım hiç ecoş uyumuyor benimde mental iyi değil sürekli haberleri takip ediyorum Epstein olayı psikolojimi bozdu, içimden hiç birşey yapmak gelmiyor hayattan tiksindim resmen

4 Beğeni

Önüme düşüp duruyor benimde bakmaya okumaya midem almıyor şimdi türkiyeyle alakalı bağlantı var mı onu araştırıyolardı en son. Ecoş bi an önce dişini çıkarır inşallahta biter bu durumlar. Bizde de aynı durumlar. Sanırım 2 yaş sonrası rahatlcaz her türlü. 2 sene zombiyiz

1 Beğeni

2 mi 3 mu bilmiyorum cani sağolsun da çok kötü bir dünyada iyi yetiştirmeye çalışıyoruz, çok üzülüyorum ne biliyim herkesten herşeyden korkar olduk…Kendime hep ben cennete gidemem bu kadar kolay değildir derdim ama bakıyorum da bu seytanlardan cehennemde sıra bize gelmez :face_holding_back_tears:Türkiye de bu kaybolan çocuklar nerede gerçekten de, elini kolunu sallayan ülkeye giriyor çıkıyor bu kadar kolaymis

3 Beğeni

Evet ölüsü bile bulunamayan binlerce çocuk var. Bizim ülke yol geeçen hanı. Bir insan için fazla bir kötülük bu . Şeytana bile diz çöktürür . İnsanın doğasında bu kadar kötülük olmamalıydı. O yüzden çocuklarımızı Allaha emanet ediyorum.

Dün kendi kendime düşündüm, deprem olmuş misal ölmüşüm işte görüyorum ama dünyada olanları kızımı vs ve birisi gelip kızımı kaçırıyor akıl alır gibi değil, kalbim içime sığmadı sıkışıyor bildiğin …yüreğim kaldırmıyor olanları, baştan sona kötülük, baştan sona ihmal, baştan sona iğrençlik…Allah’ımiza emanet gerçekten de öyle ondan başka kimsemiz yok

3 Beğeni

Allah korusun canım düşünme öyle kötü . İyi düşünelim güzellikler görelim hep inşallah. Allah kızınla kocanla 100 yaşına kadar yaşlanmanı nasip etsin

1 Beğeni

Amin​:face_holding_back_tears::face_holding_back_tears::face_holding_back_tears:sende canım benim, bakalım bizi neler bekliyor gelecekten bir beklentim yok gerçekten de, sağlıkla huzurla yaşamak istiyorum sadece, gece gece kafanızı sisirdim :face_holding_back_tears: bir kahve keyfiniz vardı zaten :grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Beğeni

Ay yok kafa zaten şişik benim . Kahvemde keyifsizdi :grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes: aynen sağlıkla huzurla mutluşukla yaşayalım hayalim bu kadar :woman_bowing:t2:

1 Beğeni

Bende Tülay ikingundur gece uyuyamıyorum düşünmekten ,bu dünya kötülerin .

Şu dünyadan hayırlısıyla imanımızı kurtarıp gideriz inşallah gerçekten insanın bozuğu hayvandan beter amerika pislik içinde çöküyor korku filmleri komedi kaldı yanlarında

1 Beğeni

Bende kahve içeyim diyorum ama yok mümkün değil nerdeee​:grinning_face_with_smiling_eyes: @felcin bizde de var böyle mahluklar emin ol, kanı bozuk insan her yerde var..Bati bu konuda yine önde gidiyor diyelim bakalım bizim pislikler ne zaman açığa çıkacak, çıksa bile medya gizler …Bu olaylarda öğrendiklerimizden sonra hayata devam etmek hepimiz için gerçekten de zor

1 Beğeni

Doğum yapmadan önce Yenidoğan çetesi vardı, sezeryandan çıktığımda bebeğimi babasına verin götürmeyin demişim ,ben hatırlamıyorum eşim diyor . Bilinç altımda hep alıp götürecekler çocuğumu diye düşünüyordum, çok korkuyordum . Daha ne kadar pislik olabilir diyorum, yine şeytandan beter insan şaşırtmıyor .. şeytan insana uydum affet Allah im diyecek mahşerde . İyiki ölüm ve cehennem var . Bu pislik azmislik sapkınlık başka türlü son bulmaz

3 Beğeni

Aynen benimde doğumuma yakın çıktı o haber, doğumden önce doktorumla konuştum durumu ve asla dedim birşey olursa yoğun bakımlık direk dedim Şehir Hastanesi’ne gidecek sizin anlaşmalı olduğunuz özel hastaneye değil dedim …Eşime de sen beni bırak çocuğun peşine düş, kim ne yapıyor nereye götürüyor vs dedim …Ne hallere geldik Elçin, en güzel günümüzde şu düşündüğümüz şeye bak, Allah belalarini versin hepsinin

1 Beğeni

Aminnn, inşallah. Nasıl kol kanat gericez evlatlarimiza , sagimiz solumuz arkamiz hertaraf pislik . Allah yar ve yardımcımız olsun, Dünya dönüyorsa sabiler sayesinde , Rabbim bizleri ve çocuklarımızı kendisinden korkan ve kendisini sevenlerle karşılaştırsın inşallah :face_holding_back_tears::index_pointing_up:

1 Beğeni

Yeni doğan cetesi en son izlediğim haber oydu. Bizim evde haberlere bakılmaz . Sosyal medyadan fln takıp ederim. Beni en cok etkileyen ikbal olmuştu. İstanbulda gerçekleşen cinayet. 2 kızı birden öldurmustu ruh hastası.

Kafasını da annesının önüne atmıştı.

Şimdi burda yaşandı bir cinayet. Yaslı adamı parçalayıp cop poşetine koyup dereye atmışlar . Kafasını daha bulamadılar bugun defnedilecektı
Ben bunu okurken tüylerim diken diken oluyor. Kucucuk ılce burası nasıl bir dehşet bu. Siz buyuk şehirlerde iyi yaşıyorsunuz. Ben haber izlersem ürkek kedi gibi gezerim sokaklarda :hear_no_evil_monkey::scream:

En güzelini yapıyorsun ama kacilmiyor iğrenç haberlerden , bende izleyemiyorum TV de , telden takip ediyoeum . Sonra da iyice dert ediyorum olanları kendime . Hele videolu haberleri izledimmi , tamam , etkisinden üç dört gün çıkamıyorum . Gaziantep suç oranı en yüksek illerden İstanbul’dan sonra ikinci sırada diye biliyorum, çok karışık . Onun için dışarı çıkmayı çok sevmiyorum, sagimizi solumuzu iyi kollamamiz lazım , etraf pisikopatlarla suçsuz yere hır gür cikaranla , maneviyatsiz korkusuz insanla dolu. İnancını yitismis insandan her şey beklenir. Ahir zamandayiz , Rabbim yar ve yardımcımız olsun Habis

1 Beğeni