Çay ve Kahve Keyfi ☕

Kuşlar seni alamaz sen hele ıkıle o zaman alır kuşlar seni :rofl:

Amin amin vala banada arqda kırız gelıyor sonra tovbe edıyorum dua edıyorum ama Rabımde bız annelerı bildiği için bıze masama tanımış anne yüreğimiz ne kadar kıssadan gene hemen gecıyor bu sabah bıle 3 nede saldırdım edep yoksunları diye diye :grin:

Namissizzlar :grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:

Kız ebep yoksunlari kibar kalıyor olmamış , başka şey bul sen :smiley:

Kızlar benim gibi evi karanlık olan var mı ya :joy: hava biraz bile kapalı olursa salonum çok karanlık oluyor. Salonun şekli uzun dikdörtgen, büyük biraz ama pencereler sadece bir uçta var. Evimin konumunu sakinliğini vs çok seviyorum ama salonum ve mutfağım böyle çok karanlık olduğu için gün içinde benim ruh halimi çok etkilediğini düşünüyorum.

Pencerenin yarısında bir de balkonum var bu arada, kapalı balkon. O da biraz kapatıyor sanırım, bi de tam önünde kocaman bi çam ağacı var :woman_facepalming:t2:

:relieved_face:

Bukadar degil ama benim salonda karanlik oluyo dikdorgen iki pencere var ama ust daire daha buyuk cikinti var pencerinin onunde oda karanlik yapiyo az gunes dogsa ev aydinlansa temizlik yapasin geliyo yoksa kasvetli oluyo :grin:

Aynen öyle oluyo ya karanlık olunca da tüm gün yatmak istiyorum :smiling_face_with_tear: gerçekten etkisi var bence de.

Oo olmazmi var tabi

Bu kadar olmasa da benimki de biraz karanlık bende ışığı açıyorum yoksa içim sıkılır

Ben de bi kaç kere öyle yaptım ama normalde tesettürlü olduğum için perdeler açıkken ışığı açamıyorum. Perdeleri kapatıp ışığı açarsam da hepten akşam olmuş gibi geliyor :joy: ne yapacağımı şaşırıyorum o yüzden.

https://www.instagram.com/reel/DUanmwsDHAw/?igsh=MWxwaGY5cmEwaXVzOQ== vala benımkıler tamda böyle :rofl: ee ne koyayım isimlerini genelde onlara kızınca edep yoksunları ALLAH sizi hidayet etsin cokkk sinirlendim maymunlar derim :rofl: varsa sende cazip isimler açıgım yenılıklere :rofl:

Senin kaktüs çiçeğin dua edıyor gıbı durmuş :rofl: yoksa banamı oyle gelıyor :grin:

Evet oyle ben hep diyorum bize dua ediyo diye :rofl:

Aman iyi barı bıan dedım bana gene gelmişler dıye korktum :rofl: ama guzel olmuş

Kız benim beyinde öyle şeyler yüklü değil :smiley: aşkım çiçeğim balık meleğim anam kurbaney vsvsvs var :smiley:

Bizde aldikkk, bu çok güzelmiş canimmm , baya derinde , şimdi oyuncaklarını koyacağız kurduk :slight_smile:

Aklımda kalacağına oglusumun odasında kalsın dedim aldım:D ekonomi bizim gibiler sayesinde diri kalacak

Severken onlar bende de var kızınca kı sozler onemlı :rofl:

Eşek sipasi çok tatlı değil mi :smiley:

Teşekkürler inşallah canım :rose::face_blowing_a_kiss:

Yok babası hem seyid hemde imam ona dıorum sanılır kurşuna dizerler benı :rofl: