Çay ve Kahve Keyfi ☕

Amin canım. Yazdığın her kelimeye katılıyorum .12,13 yasındaki cocukların elinde bıçak,tabanca gezıyor. Yavrumu sağlıklı buyutseydim.Okula göndermek bile istemiyorum. Ne varsa bu okullarda var. Herseyi orada öğreniyorlar. Ta aa benim zamanımda. Biz oruç tutarken arkada öpüşüp koklasiyordular. Sımdı kardeşim 7 sınıfa gidiyor. O anlatıyor çok pisler. Her kufur her zorbalık var. Öğretmenlerde birsey demiyor diyor. Biz elimizden gelen terbiyeyi versek de okulda az da olsa bozuluyorlar. Imkanımız olursa kızımı ozel okullarda okutmak. Hatta evde eğtım vermek isterdim ama okul olmadan da gelişeemez topluma girmesı gerek. Nasıl yapacagoz valla bilmiyorum.

Özel okullarda eğitim yuvası değil ticarethane olmuş. Aileyi çok sömürüyolar. Yıllık 1 milyondan fazla paranı alıyolar. Bir de devlet evinin yanına okul yazdırma gibi bi saçmalık çıkardı ya. Milletin evi en pis okulun ordaysa nağacak ? Eğitimle alakalı çok saçma kararlar aldıkça bizim çocuklarımız gelişemez zaten

2 Beğeni

Değil mi :frowning:

Ben diyorum oğlumu okula göndermeyelim kaportacı dükkanı açalım babası gözümüzün önünde olsun . Okumakta artık bir şey ifade etmiyor .Ama nereye kadar böyle .. hayat hep yanında olmamıza izin vermeyecek :’(

Her şey ile dertleniyorum ahhh

1 Beğeni

Demi artık eskisi gibi ne öğrenci nede oğretmen var. Ben çok ogretmen gordum haksızlık yapan.

1 Beğeni

Bizim zamanımızda bile vardı da şimdi hepten ahlak yoksunu olmuşlar. Öğretmeninde hayırlısı rastgelsin çocuklarımıza

1 Beğeni

Şimdi böyleyse 7 yıl sonra nasıl olur offf off bu dert bende de var. Rabbım çocuklarımızı korusun

1 Beğeni

Amin amin.

Herseyi dusunur olduk allah korusun ewlatlarimizi rabbim kotu insanalrdan kotu insanalrin serrinden korusun

2 Beğeni

Peki ya ben :pensive_face: ben o hastanelerin birinde doğum yaptım nerden bilecektik ben doğum yaptım 4 ay sonra patladı olay psikolojim bozuldu bütün sosyal medyalari kapattım hiç birsey duymak görmek istemedim. Çocuğumu alıp saglamken kuveze koysalar ben nerden bilecektim hala aklıma geldikçe çıldırıyorum

1 Beğeni

Ahh evet ya eyüpsultan da oturuyorum bende burda olmuştu olay o surların ordan geçtim bikac defa allahim sen koru çocuklarımızı :pleading_face:

1 Beğeni

O hastanelerden biride benm ewimin yanindaydi kizima hamileydim yakin diye oraya gidip geliyodum 4. Ayina kadr gittim kontorle gidecektim baktim kapanmisti kaynanamlar allah korudu dediler

1 Beğeni

Çok kotu ya. .Rabbim korusun. Bu devirde. Kendı cocuklarımza bile kaf soz anlatamıyoruz. Sımdı gozumuzun önünde, ya buyuyunce nasıl olacak ..

1 Beğeni

Ay çok kötü :frowning: yaşamadık ama düşüncesi travma etkisi yaratıyor :’(

1 Beğeni

Kahvenin keyifli olduğu kişiler hep var olsunlar :smiling_face_with_three_hearts: Bir turk kahvesi üç menengiç kahvesi :smiling_face:

6 Beğeni

Ohh afiyet olsun kahve bahane sohbet şahane :smiley::smiley::smiley:

1 Beğeni

4 Beğeni

Teşekkür ederim sana da afiyet olsun keyifle :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Annem hep der ki yerdekini alıp yüreğine koyma der. Ama maalesef ki buna engel olamıyoruz üzülüyoruz düşünüyoruz uykularımız kaçıyor

1 Beğeni

kendime dogurdugum kahve arkadaşım :smiling_face_with_three_hearts::nazar_amulet:

6 Beğeni

Kızı yeni uyutum. Sakinleşmem gerek bugun kızıma birşey oldu. 3’ten beri ayakta 5 dk totosu yeri görmedi haliyle ben bittim :hear_no_evil_monkey:Hemen papatya sallama yaptım.

7 Beğeni