Ohh mis afiyet olsun bende çayımı su bardağında içtim şarz oldum 3 cocukla içli köfte yapacam İNŞALLAH
![]()
Ohhhhhhhh afiyetler olsun en sevdiğim![]()
![]()
Vala tüh keşke demeseydim zaten güzel yapmıyorum oyle ALLAH a emanet benımkıler buralı olanlar guzel yapar benımkı taklit sadece kaynam eltim güzel yapar
Merak etme elçin antepte yaşıyor sürekli yediği şeydir içine dert etme ![]()
![]()
Doğru ama genede keşke hepimiz yakın olsaydık berber uapar yerdik ne güzel olurdu genede hakınızı helal edin ![]()
Helal olsun canım afiyet olsun
anneminde urfalı komşusu var beraber yapmışlar bana getirdi annem buzluğa . Bi kere kendim yaptım hamuru falan incecik o kadar güzel oldu ki ama bi dahada yapmam dedim çok zahmetli ya o kapaması![]()
Benim kayınvalidem ve annem sağolsun, hiç yapmadım, hep onlar yapar bana verir , Allah razı olsun . Afiyetler olsun canim benim
Amin inşallah diline sağlık ![]()
Faydası oluyorsa ne mutlu bana
Allah emek veren herkese hayırlısıyla hayalini yaşatsın inşallah ![]()
Çok şükür ki Allah karşıma çıkardı eşimi
Kendisi de bana öyle der ben senin için kadir gecesinde dua ettim Allah duamı kabul etti bizi birbirimize nasip etti der.
Kendisinin de elinden iş gelir beceriklidir ev işine mutfak işine destek olur sağolsun. Baba olmayı çok istediği zamanlar ben kendisiyle konustum her şeye hazır mısın naddi manevi yorulacaksın uykusuz kalacaksın bez değiştireceksin yemek yedireceksin minicik birinin tribini çekeceksin. Ben tek başıma yetişemem belki fizyolojik belki psikolojik yetersiz kaldığım zamanlar olacak benim senden başka kimsem yok sen yardımıma koşacaksın dedim o da kabul etti. Şimdi söylenirse biz ne konuştuk derim hemen ![]()
Aslında bir başlangıç yapınca gerisi geliyor. Önemli olan karar vermek
Afiyet olsun keyifle içilsin ![]()
Yakın olsam gelir yardın ederdim. Annem yapıp satıyordu ona hep yardım ede ede öğrendim. Artık annemde boyun fıtığı olunca kolu uyuşuyor yapamıyor. Yoksa günde 300-400 adet yapardı.
Hahaha kuti yaa ![]()
![]()
![]()
Hic sorma şaşırdım bende çok tatlıydı hemen çektim sağol özlem ![]()
Evet bıraz zahmetli vals afiyet olsun sanada
@Esoş Vala ne güzel olurdu çok isterdim beraber yapmaya içli köfte bahane sohbet ederdik bı baktın bitmiş ALLAH annene şifa versın İNŞALLAH sen nerelisin
Yaa en güzeli hazır gelmesi zaten de nerde bize hazır gelecek ![]()
Kahvede biliyor kime gülücük atacağını ![]()
![]()
![]()
dimi ama ![]()
![]()