Yani bana atacak değil ayda bir misafirlikte İkram ederlerse içen birine gülücük vermez hergun ayrı ayırı guzel fincanlarıyla sunum yapacak birine gülücük verılır ben kahve olsam şahsen bende gülerdim sana kalp bıle yaprdım ![]()
Ben Adıyamanlıyım. Harika olurdu gerçekten ![]()
Hahah ![]()
![]()
Çook iyi yapmışsın . Benim eşim de iyidir ama mutfak işlerini sevmez
keşke sevse. Allah mutluluğunuzu bozmasın ![]()
Amin sizde çok mutlu olun inşallah ailenle sağlıkla huzurla yaşayın bir ömür ![]()
![]()
Ooo tam yerindesin o zaman ![]()
Evet güneydoğuda sık sık yapılır iyi biliriz. Size de afiyet olsun ![]()
Tesekur ederım ALLAH razı olsun ![]()
Yaparsın sen sende o ışığı hissettim![]()
afiyet olsun şimdiden. Bende çok severim 1 kere denedim cidden yapabildim şaşırdım kendime ![]()
![]()
bir Amasyalı olarak. Ama en yakın zamanda bir güneydoğu turu istiyorum İnşallah kısmet olursa şöyle bir Adana’dan girip Mardinden çıkmak istiyorum![]()
![]()
Kizlar bu arada @Portakal gittimi tamamen ben anlamadım tam olarak. Ve @Saye den haberi olan varmi acaba
Sen öyle diyorsan
teşekur ederım keşke beraber olsaydı daha guzel olurdu Yaa İNŞALLAH gelirsin buralar guzel adana nasıp olmadı ama mardin güzel midyat ilçeside cok güzeldir tavsiye ederım diyqrbakır ne günah işlemiş burayda gel burasıda güzeldir on gözlü köprüsü surları ve hanları güzel yani
Aaaa tabiki inşallah Allah kısmet ederse orayida istiyorum görmek. Diyarbakır/kulp ta abim askerdi çok güzel olduğunu soylerdi diyarbakirin ![]()
Belli miymiş teşekkür ederim ![]()
Şu saat olmuş ve ben bir türlü sıcak içemediğim o kahveyi inatla içicem diye tutturum ve içiyorum. Ama 2 günlük full yoğun günün ardından kolumu kaldırmaya bile halim yokken hala acaba ne yapsam diye karar vermeye çalışıyorum
Bende buralı değilim ama guzel Vala beğendim diyarbakırı ama yazları dehşet sıcak
Cehennem, Urfa Antep Mardin Diyarbakır , 46 47 dereceyi gördük bu yaz
Benim doğuma da denk gelmişti, ağlıyordum sıcaktan hüngür hüngür :’(
Benım buyuk kızımda tam temmuzda son günlerimi cokk sıcaktı durduğu yerde ter boşalırdı benden bıde o zaman kaynanamlarla yaşıyordum yatak odam sankı içinde 100 tane soba yakmışlar gıbı sıcaktı pervane sıcak hava ufluyordu sankı o zaman terlemektwn 4 kılo vermiştim ![]()
Bu yıl ki sıcak fena idi.
Allah cehennem ateşinden korusun
Amin amin ALLAH dışarda olanların yardımcısı olsun en cokta o dısarda bag bahçede inşaatlarda çalışanlar etkileniyor RABBIM onların yardımcısı olsun bazen yolda giderken onları gorurum keşke soguk bir su versem yada soguk bir içecek denk gelemıyorum sız gorursenız verın onlara cok lazım o bır yudum soguk İçecek