Afiyet olsun ne okuyacaksın . Bende boyama yapmak , puzzle yapmak istiyorum ![]()
Elimde ki kitabı bir turlu bitiremedim, tam kafamı veremedim ağır kitap biraz bunun dışında kitap siparsileri verdim yarın gelecek onlardan devam edeceğim, bunu da ara ara okurum , sakin kafa gerekiyor açıkçası anlayabilmek için , bizde hep telaş ![]()
Valahi seninkiler daha mantıklı, daha da kafan dağılır , yapsana ne duruyorsun:))
Duymuştum bu kitabı bende merak ediyorum . Başucu kitabın yaparsın . Bi sayfa iki sayfa okursun. Ya nasıl yapayım benimki bu ara full kucak istiyor. Hiç oturayım oyun oynayayım yok
bi değişik bebeler bu ara. Yaza anca alır yaparım sanırım
Özlemciğim Ben de buradan tanıdığım kadarıyla seni konuşmalarını davranışlarını tutumlarını çok Naif ve zarif birisin eşinin Peygamber soyundan olması gerçekten çok güzel Elbette ki sen de ona layıksındır ben öyle hissediyorum Allah hepimizi salih kullardan eylesin
Öyle yapıyorum vala , okumayinva da üzülüyorum . Okunmaya değer en güzel kitaplardan Kurandan sonra ikincisidir bence , konusu itibari ile ![]()
Benimki de öyle canım yaa , hicbirsey yapamıyoruz doğru düzgün . Örümceğe koyuyorum gelip pacami cekistiyor al kucagina diye , elimde sinir sikismasi var artık koluma vuruyor sızısı ![]()
Atel kullan geceleri iyi gelir canım geçmiş olsun. Fizik tedaviye gidemesende atel ve buz uygulaması yap
Yaa bendede var o durum doktora gittim sinir sıkışması var dedi iğne batıyor sanki koluma ara ara sızısı çok kötü. Güç kaybına var sol kolumda. Ne olacak bu hallerimiz
yinede şükür diyorum tabiki ne dertler var ![]()
Ben bu kitabı bir ayda ancak bitirebilmiştim lisedeyken. Çok beğenmiştim. Keyifli okumaların olsun
Afiyet olsun ![]()
@felcin @Serap1987 çok geçmis olsun Allah sifa versin inşallah ![]()
Sakinlik istiyor , gecistirilecek bir kitap değil , sanırım benimde 5 ayı bulur ![]()
Teşekkürler esoş
Evet aldım kullanıyorum arada , ama bebeyle ne mümkün onu takınca kucağa alamıyorum , kavrayamiylrum kendisini. Akışına bıraktım artık ![]()
Teşekur ederım ALLAH razı olsun sende çok naifsin
Amin İNŞALLAH cümlemizi
Ağrısı fena , özellikle vucud dinlendiginde benimki ağlamaya başlıyor kucağıma alayım diyince sol baş parmağım kasılıyor ![]()
Allah sifamizi versin inşallah
ALLAH şifa versin İNŞALLAH dikat et yaa bız kadınların başına gelen yolmuş tavuğun başına gelmıyor ![]()
Sende dıkat et fazla kahve de içme oda ıyı degılmış
Hshhahahhhahahahah ![]()
![]()
Kız hiç demeee , kadinliktan çok zor ![]()
![]()
Kız olmak ayrı dert kadın olmak apayrı İNŞALLAH ahirete rahat edrız
en cokta doğum cok berbat bişi ya ![]()
Ordaki rahatlık için de burda birşeyler yapmamız lazım, Allah cennet bahçesinde buluşmalarimizi nasiiiip etsin ![]()
![]()