Çay ve Kahve Keyfi ☕

Fincan ile kitabın uyumu pekii :two_hearts:

1 Beğeni

Sende cumartesi at abla :two_hearts::rose:

1 Beğeni

Amaaaan Yarabbii​:two_hearts::two_hearts::two_hearts::two_hearts::two_hearts:

Akıllı bıdık mi acaba bu asil, tabiii öyledir :face_blowing_a_kiss:

1 Beğeni

Karanfili çok ağrısı varken işe yaramıyor bizde. Ama normal kaşıntıaı varken çok işime yaramıştı alt dişi çıkarırken. Ama tetagili bulana bende duacıyım :grinning_face_with_smiling_eyes: mama sandalyesi konusunda da hemfikirim​:grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Beğeni

Geçcek geçcek :grinning_face_with_smiling_eyes::palms_up_together::palms_up_together:

1 Beğeni

Demek ki evde bol bol okunuyor ve Asilinde hoşuna gidiyor​:smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts: akıllı minnoş ya

1 Beğeni

Kışın soguk oluyor ondan mı

Evet bende cok sevdım buraları insanlarını yemeklerini encokta :grin: bide konuşmaları :rofl: güvence her şeyin ayrı bır guzellıgı var ya sen aslen nerelisin

1 Beğeni

InsaAllah canim

Bu kitabı çok önce okumuştum beğenmiştim ama pek hatırlamıyorum. Bir kez daha okumak istedim. Kitap kış, fincan bahar ama renkleri ortak :heart_eyes:

1 Beğeni

Evet ben kışı sevmem çok çabuk hastalanırım yaz insanıyım. Bir de pek sosyal aktivite yok maalesef. Eşim 17.30 gibi evde oluyor yemek falan derken saat 19.00 oluyor bir dışarı çıkmak istesek her yer kapanıyor 20.00 olunca dışarda hayat bitiyor :pensive_face:

1 Beğeni

Ben Adıyamanlıyım

1 Beğeni

Bazen de kuranı kucaklıyor Muhammed de Allah de diyor. Namaz elbisemi giymeye çalışıyor. Tesbihi kolye yapıyor :grinning_face_with_smiling_eyes:

2 Beğeni

Çekyata çıkmış almış kitaplıktan nasıl da boyu yetmiş :grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Beğeni

Görgülü kuşlar gördüğünü işler :relieved_face:

1 Beğeni

Ee Vala küçük yerler oyle malesef beyaz gene nasıp olursa vana gıdersek ugrarız gezmelik guzwl yaşamak nasıl bilemem tabı sızede hayırlı görevler ALLAH yardımcınız olsun :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Teşekkür ederiz. Van çok güzel evliliğimin ilk senesinde vandaydık sevmiştim ama sonra batı görevi geldi Adanaya gittik. Asil de batıda okula başlasın diye tekrar doğu butonuna bastık. 4 yıl sonra batı görevi Allah kısmet ederse :smiling_face:

1 Beğeni

Sünger gibiler gördüklerini hemen alıyorlar

1 Beğeni

Ee hakınızda hayırlısı İNŞALLAH :rose:

1 Beğeni

Oğluşum uuyudu çok şükür Allah a , kitap okumak istiyorum artık :frowning:

6 Beğeni