Çay ve Kahve Keyfi ☕

Guzell sonuçlar alırsın inşallah. :smiling_face_with_three_hearts::heart:

1 Beğeni

Amin inşallah hayırlısıyla başarılı bir sonuca ulaşırım :smiling_face_with_three_hearts::folded_hands:t2:

1 Beğeni

Afiyet olsun canım Allah yardımcın olsun inşallah ya ne okuyorsun bu arada yada KPSS ye mi hazırlanıyorsum

1 Beğeni

Harika olurdu :pleading_face: yakın yerlerde olmak dileğiyle diyelim o zaman :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Çok güzel ya, bugün işteyken bu fotoğrafı görüp senin adına çok mutlu oldum. Ne kadar düşünceli ve ahlaklı bir evlat yetiştiriyorsunuz. İlerde de bunların meyvelerini yemeyi nasip etsin Rabbim, umarım sınavı kazanıp atanırsın. Çok dua edeceğim sana. :cherry_blossom::palms_up_together:t2:

1 Beğeni

Başarılar dilerim canım :blossom::lady_beetle:

1 Beğeni

Teşekkür ederim kpss lisans için hazırlanıyorum

Ne güzel yazmışsın inşallah :folded_hands:t2: Bende senin için guzel dileklerde bulunuyorum. Çok teşekkür ederim böyle güzel düşüncelerinin, dileklerinin seni de bulmasını isterim :smiling_face_with_three_hearts::blossom:

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim :smiling_face_with_three_hearts::tulip:

Yaa Allah kolaylık versin eşinizin yardımcı olması çok güzel İnşallah atanırsın canım bende tarih öğretmeni mezunuyum atanamadım şu an çocuk gelişimi okuyorum 3. Sınıf İnşallah seneye bölümümü bitirip buradan atanmayı Allah nasip eder

1 Beğeni

ALLAH hakımda hayırlısı neyse onu nasıp etsın ne sınavına gırıceksın

1 Beğeni

Afiyet olsun⚘️

1 Beğeni

Teşekkür ederim canım benim :blossom:

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim. Allah kolaylık versin zihnini açsın emeğini bereketlendirsin inşallah :folded_hands:t2:

1 Beğeni

Kpss lisans için çalışıyorum. Amin inşallah :smiling_face_with_three_hearts::folded_hands:t2:

1 Beğeni

Evet kızlar kahve fincanım bugün boş çünkü bunları yeni aldım​:sweat_smile: sizinle paylaşmak istedim bu tarz bir fincanım yoktu sade şık ağır beğendiniz mi siz de​:hugs:

6 Beğeni

Ya bayıldım çok güzel güzel günlerde kullan​:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Teşekkür ederim canım sevindim begenmene :hugs: senin fincanlarda harika​:star_struck:

1 Beğeni

Bende çok var çok da severim hatta birkaçını çıkarmadım bunları kullanayım hevesim gitsin sonra :rofl:

1 Beğeni

Çok güzel görünüyor keyifli kahveler içilsin :heart_eyes::cherry_blossom:

1 Beğeni