Teşekkürler canım ![]()
Afiyet olsuuuunnn ![]()
Afiyet olsun ![]()
Tam sana layık MAŞALLAH hep guzel günlerde kullan
@Songü ve @Serap1987 çok teşekkür ederim ![]()
![]()
Oo çok şık gerçekten ![]()
keyifle kullan inşallah ![]()
Şu fotoğrafı görüdğüm anda kalkıp kendime çay demledim kaç saat oldu bak bi çay keyfi yapamadım hevesim kursağımda kaldı. Anca uyudu beyfendi uyanmazsa eğer çayımı içeceğim ![]()
![]()
![]()
![]()
Peki çocukların aynı anda ağrılarının sizilarinin kabizliklarinin ataklarinin olması..
Bizimki yanımda otursa bile kucağmi istiyor , vücudum error veriyor iki gündür :’(
Ayyyyynı durumdayım çıldırmalık. Birde hani gerçek anlamda ağlamayıp ağlıyor gibi yapıyolar ya habire bi mızmızlık başım ağrıdı. Yürüteçe koyuyorum durmuyo yanıma geliyor. Otutturuyorum oyun oynasın diye yine aynı ses tonu mızmızlığıyla kucak istiyor. Uyuturken bile neymiş küpemle oynayacak küpemi çeke çeke kulağımı koparxak ![]()
küpeleri de çıkardım şimdi kulağımı bunsefer elini içine sokup büküp çekiyor ![]()
![]()
![]()
ay ben cidden dünden beri dayak yemiş gibiyim beynim zonk zonk zonk. Diyorum sana benimkiyle seninki ruh ikizi![]()
![]()
Benimki de burnuma kafayı takmış , cirmik izi dolu. Bir de hırsla batiyor , çekiyor .. cücük kadar boyu var, sinirine bak ![]()
Ayrılık kaygısı mi ne varmış onu mu yasiyorlar ne .takip edeniyorum kaygıları atakları artık, her an tetikteyiz:D
Doğduğundan beri sendromlular zaten takip etmeyi bıraktım bende. 8.ayın başlarında burnuma takıktı şimdi kulağa geçtik ![]()
demek ki keşifteler
Aramızda 15 20 gün vardı dimi, benimki de yanında kulağa geçer o zaman
dün kitap okuyorum yanında . Kendisine de kitap verdim kendi kitabindan.neymis benimkini alacakmış , aldı ve yırttı ![]()
Ayyy ![]()
benimkininde kitaplsrının sayfalatı kağıt gibi değil daha kalın ya yırtamıyo ya sinirlenip yere vuruyo
seninkininde öyleyse seninkine salça olmultır
Ben de çay içiyorum ama keyifle değil ![]()
Bu ikinci bardak, ilk bardağa kızım saldırdığı için döküldü bi kısmı, sonra da ben yerimden kalktığım an uzanıp bardağı aldı bi kısmını da öyle döktü. Koltuğum isyan ediyor artık her köşesine döktük. İkinci bardağı ne cesaret doldurdum bilmiyorum ![]()
Amaan dökülen yer koltuk olsun bebeğine bişey olmasında boşver , silinir . Afiyet olsun ![]()
Aynen öyle, çook şükür iyiler yanımızdalar
yalnız şu çay fotoğraflarına bakınca bile içim açılıyor ![]()
![]()