Sende başka cevherler var![]()
Haahhahah nasil yani kiz ![]()
![]()
Boya işlerinden anlıyorsun.Sen bu yone odaklan daha güzel şeyler cıkartırısın![]()
Valla uzun zamandir bisey boyamadimda.aslinda yapmak istiyomda gozum kesmiyo cok yoruluyom aksama kadar ![]()
Güzel kadın kendini yaza sakla .
Çunküüuuııııııı yazlar daha uzun ve sıcak![]()
İnsallah bakalim canim
Biz bu akşam misafirlikteydik. Afiyet olsun. Örgün ne durumda pofuduk koltuklar bitti mi ![]()
2 tane koltuk yaptım ve öyle bıraktım
bayram için çanta örmek istedim Zeynep’e, ona başladım. Yetişirse onu yapayım da sonra diğerlerine devam ederim.
Son halleri böyle ![]()
Çok tatlı görünüyorlar eline emeğine sağlık ![]()
Hayırdır sende bu ara hep çay keyfını atıp kacıyorsun ![]()
Anlık burda keyifleniyorum , eteğimden ayrılmayan kuzu var sürekli kucak istiyor , sanırsın göbeği benle kesilmiş ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Fiziken coook yorgunum ezgiii yaaaa beni bir okusana bacım ![]()
![]()
Evet göbeği senınle kesilmiş
Bu konuda yemin edebilirim okurum İNŞALLAH ama sende oku kendıne bol bol tesbihle zikir çek bıde kuran oku İNŞALLAHıyı gelır
Allah’ım dört beş gün bana müsade etti, okuyamam şimdi
Pazar inşallah ,.sağolasın canım benim ezgiiiii yaa keskeee Antep’te olsanda gorussek![]()
![]()
![]()
![]()
Vala benımde bugun musadem bıtıyor dedım yarın okurum sana odalı bir ayetel kürsi nasılsın Felak ALLAH ım biliyor kime şifa olacağını zaten
Vala guzel olurdu benim Antep’e bir arkadaşım var cok ıyı saolsun kardeş gıbıyız oda antebin başında bu ilahiyatçılar için sıze varmış orda oturuyorlar gorev için oraya gelmişler 5 ay sonra ordan taşınırlar senı onunla tanıştırmak ıstıyorum eger yakınsanız dıye acıkcası senı kurana alıştırsın dıe oda ders veriyordu sohbetlere fakan gıdıyor elhamdülillah medrese okumuş bilgili bana milyar badar yanı olsaydı senı onunla tanıstırıp o gelmeden senın kunçrana gırmenı ıstıyorum
Hiç bilmiyorum ilahiyacilarin sitesi nerede duymadım.gazikentte mi oturuyor acaba , hangi girişte , İbrahimli tarafında mi yoksa .. iabdetlerim hep eksik gibi ,Kurani Türkçe’den okuyorum , Allah’ın kelamini anlamakta mühim . Rabbim niyetimi biliyor , yolundan ayırmasın insallah