Çay ve Kahve Keyfi ☕

İkidir kart yazıyorsun ilkini görmezden geldim ama buna kayıtsız kalamayacagimmm :grinning_face::grinning_face:ohhh amannn aklımda kalıp alamayana kadar, alıyım da dolabımda dursun, sefam olsun​:grinning_face::grinning_face:fiyat algim o kadar bozuldu ki neye baksam ayy bu çok ucuz alıyım diyorum :grinning_face::grinning_face:

2 Beğeni

Lüks tabiki yaaaa :grinning_face::grinning_face:daha detay vermedim, gezen var gezemeyen var :squinting_face_with_tongue:böyle şeyler bir anda oluyor guuuzzzum​:grinning_face:sende bir gün gezersin :grinning_face::grinning_face:

1 Beğeni

Sen at çıktıkça da bizde geziyormusuz gibi olsun :(((((

Elbet Devran donerrrr​:grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes::palms_up_together:

1 Beğeni

İtinayla amme hizmeti verilir o iş bende​:grinning_face::grinning_face:kart kapanana kadar devam :grinning_face:

1 Beğeni

Bende internetten alırken ucuz diyorum herşeye ama çarşıda aynı fiyata gmrsem ay ne pahalı diyorum almıyorum​:grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Beğeni

Sen benle alışverişe ciksan ohooo bunu kaçırma şunu da al, ay bu da güzelmiş bak zamanı gelince giyersin arayınca bulamiyorsun diye diyeeee senin kartı da patlatma noktasına getirir fiyat algini kırardim :face_blowing_a_kiss::grinning_face:

1 Beğeni

:grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes: kanmaya müsaitim

1 Beğeni

En sevdiğim alışveriş arkadaşı :grinning_face::grinning_face::grinning_face:

1 Beğeni

Ahahahhaha benimde kandıran arkadaş :grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Beğeni

Ohh iyi yapmissin valla canim arada şart valla sen boyle yazinca aklima ne geldi alisverise gittik esim hemen erkek reyonuna kaçdi ben kucakda bebe bide buyuk kizim cocuk reyonundayiz bayram haftasi ya nasil kalabalik kasada sira cok uzun her neyse kizlara biseyler aldim esim kendine aldi ust kata kadin reyonuna cikdik kasada orda esim siraya giriyim cok kalabalik dedi adam beni unuttu sende bak hadi demedi ay nasil zoruma kaçdi hic ses etmedim eve geldik dedim bakim cikarin neler aldiniz diye bide utanmadan gosteriyolar :rofl: dedim bana bak deseydin bende alirdim biseyler siz aldiniz dedim hhahahah hazir cevap hemen sen bisi demeyince bende istemiyon sandim diyo ulan senden bebeden firsatmi kaliyo :relieved_face: valla yok gibi hossettim kendimi

2 Beğeni

İnan haftada 1 gün işe gidiyorumya, o gün benim tatil günüm sanki :rofl: işe gidiyor olsam da bi dışarı çıkmak nasıl iyi geliyor anlatamam. Ama şöyle bir çıkıp alışveriş yapabilmeyi de iple çekiyorum tabii o ayrı :rofl: olacak inşallah be :face_with_hand_over_mouth:

Sen de internetten sipariş ver kendine :face_with_hand_over_mouth: biz de ne zaman alışverişe çıksak nasıl oluyorsa hep eşime alışveriş yapıyoruz. Ben ya tam olarak bakamıyorum ya da istediğimi bulamıyorum. Sonra da internetten alıyorum kendi istediklerimi :rofl: eşinin dalgınlığına gelmiştir o kalabalıkta bence, düşünmediğinden değildir :smiling_face: ama şu da bi gerçek biz çocuklarla çıktığımız sürece kendimize bir şey alamıyoruz genelde.

1 Beğeni

Ben cok kararsizimdir aldigim seyi begenmem muhakkak degistiririm alincada gorur gormez begendiysen tamam yoksa sknti o yuzden internetten cok nadir alirim :grin: işin şakasi o aslinda eşim hep kendine diye gidip genelde bize alir zaten istedigimize yok demez ama o gunde oyle olu verdi :face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

Evet evet denk gelmiş demek ki olur öyör bazen :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Kahveyi biraz içtikten sonra çekmek aklıma geldi :grinning_face_with_smiling_eyes: Bizim oğlan mutfağı çok sever. Annesi de babası da seviyor kime baksın da sevmesin değil mi ama :grinning_face_with_smiling_eyes: Mercimek çorbası yapıyormuş oyun ablasına. Mercimekleri yıkayalım diyormuş :grinning_face_with_smiling_eyes:

5 Beğeni

Senin mesajlarını görünce mutlu oluyorum , iyisin umarım

1 Beğeni

Çok şükür iyiyim teşekkür ederim. Bende burayı ve sizleri seviyorum :smiling_face_with_three_hearts: Sen nasılsın cihangir nasıl :smiling_face:

3 Beğeni

Esoş tam sana yakışır bi çocuk odası yapmışsın​:grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes: oyun alanı gibi çok güzel

2 Beğeni

Biraz hastayız canım atlatırız yakında inşallah, dermansız derdi yok Rabbimin, senin de inşallah güzel haberlerini dört gözle beklerim​:heart::face_blowing_a_kiss::face_blowing_a_kiss::face_blowing_a_kiss::face_blowing_a_kiss:

1 Beğeni

Bence oyun alanı burası ya , odası ise harika valahii:)

1 Beğeni