Çay ve Kahve Keyfi ☕

Gerçi oyun alanı olabilir çok kız oyuncağı var :grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Beğeni

Senden de böyle bir cümlee bekliyoruz , seni gördüm bu kızda​:grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Beğeni

Ana saatine geçmiş bulunmaktayim darisi bekleyenlere​:face_with_hand_over_mouth:

5 Beğeni

Kupa harikaaa ,afiyet olsun huveyda

1 Beğeni

Sagol canim hediye geldi bende cok begendim.:face_blowing_a_kiss:

Oo kupa gerçekten harikaa yapay zeka ile yapılmış gibi :face_with_hand_over_mouth::heart_eyes::heart_eyes:

1 Beğeni

Bende cok begendim canim komsumun kizi egitim hemsiresi eskisehire sunuma gitti bitane annesine bitanede bana almiş biz komsumla gunde 2 kere kahve iciyoruz tam bizlik bi hediye :face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

Memleketimden fincan gelmiş hoş gelmiş afiyet olsun

1 Beğeni

Ay sagol canim benimm eşim eskisehire işe gidip gelirdi onceden guzel diye bahseder hep. Bi kackere niyetlendikde gitmek nasip olmadi ya

1 Beğeni

Ne güzel bi komşuluk :heart_eyes: güle güle kullanın inşallah daha da güzel günlerde :relieved_face:

1 Beğeni

Eskisehirlimisin özlem. Memleketin çok güzel ya 2 gün kaldım gezmek için gitmiştik bayıldım çok sevdim

1 Beğeni

Ay vallahi bu hayattaki şansim komsum annem gibidir kucuk kizimada çok bakar sagolsun evlerimizin anahtari bile var birbirimizde :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Ne kadar güzel ya, Allah ayırmasın hiç :face_holding_back_tears::heart_eyes:

1 Beğeni

Evet güzeldir ama kışın asla gıtmeyın sert bir ayazı var ama güzel yani nasip olur bırgun İNŞALLAH :rose:

1 Beğeni

Evet ama şimdi diyarbakır geliniyim :rofl: güzeldir eskişehır temız ferah ve düzenli bir sehırdır

2 Beğeni

Ben de eşime ilerde kendimize bi ev yapacak olsak hangi şehre yerleşirdik diye sorduğumda eskişehir demişti :smiling_face_with_three_hearts: ben hiç gitmedim eşim de gitmedi ama çok güzel olduğu söyleniyor diye orayı söylemişti.

2 Beğeni

Kisin baska yerede gitmem yazin olacak ki guzel guzel gezelim insallah

1 Beğeni

Ya nasıp olur İNŞALLAH vala guzel bir yerdir ulaşımı falan cok rahat kolay tek sorunu yolcu hava alanı yok :pensive_face: cok perişan oluyorum giderken hep aktarma cocuklarla cok zor oluyor

1 Beğeni

Akılı kadının hali başka tabı :heart:

1 Beğeni

Ee evet zor olur tabi sen uzaktasın.

1 Beğeni