Çay ve Kahve Keyfi ☕

Diğer çikolatalardan aldığımız lezzeti bulamasak da idare ederiz artık. Yoksa göbeklerimiz basenlerimiz kendi krallığını ilan edecek :grinning_face_with_smiling_eyes::see_no_evil_monkey::hear_no_evil_monkey::speak_no_evil_monkey:
Bu arada 3 kilo verdim çok ağır bir diyet yapmıyorum sadece paketli gıdaları bıraktım daha çok proteinli gıdalar tüketmeye başladım. Kahvemi şekersiz içmeye başladım. Daha önce kahvaltıda iki dilim tam buğday ekmeği yiyordum şimdi kahvaltıda ekmek yemiyorum. Bir de spor yapıyorum :smiling_face:

2 Likes

Şifalar versin Rabbim , iştahı için ekstra birşey verdi mi doktor , yemesinden kaybakli mi yoksa genetik mi acaba ?

1 Like

Allah şifa versin bir an önce toparlanır inşallah :folded_hands:t2:

1 Like

Bende spora başlcam şeker zaten içmiyorum çayda kahvede. Ekmek bazen 1 ekmek yiyorum. Dilim değil bak bir bütün ekmek​:grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:

Teşekkürler canim

ailevi sorunlar ve stresten yine migren tuttu 3gün geçmedi basagrisi ve üstüne boynuma kadar etkiledi taş gibi olmuş boynum​:woman_facepalming:t2:

1 Like

Sabahları iki dilim tam buğday ekmeğo akşamları 1 dilim yiyordum (pilav makarna mantı börek gibi yiyecekler varsa zaten hiç yemiyordum ) ona rağmen veremedim şimdi tamamen bıraktım. Eşim diyor ki sen zaten normalde de hep diyette gibisin bir de diyet yaparsan açlıktan bayılırsın daha ne kadar diyet yapacaksın diyor :grinning_face_with_smiling_eyes: Tabi erkeklerin bizim gibi hormonları yokki onlar daha hızlı kilo veriyor o yüzden.
Vücudum ilaçlardan dolayı kilo verme konusunda çok dirençli maalesef. Sporun etkisiyle sıkılaşma olursa güzel olur​:smiling_face:
Senin için birden bırakmak zor geliyorsa önce azaltarak tam buğday ekmeğiyle bir süre devam edip azar azar bırakmak daha kolay olabilir.
Ama egzersiz yapınca ilk zamanlar biraz ağrılar oluyor sonra vücut alışıyor hemde kendini daha iyi hissettiriyor :smiling_face:

1 Like

Çok geçmiş olsun ablamda da migren var en etkili ağrı kesiciyi aldıktan sonra karanlık odada yatıyor geçmezse de acile gidiyor. Çok şiddetli oluyor gereçkten migren ağrısı

1 Like

Ya zaten ekmek çok sağlıklı bişey değil aslında. Kilo vermekten ziyade hacim kazanmak istiyorum sporla kas oluşumu sağlamak istiyorum. Yaş aldıkça insamım derisi yumuşayıp sarkıyor. O yüzden spor spor spor :grinning_face_with_smiling_eyes: sen de sağlıklı besleniyosun ne güzel daırısı başıma

1 Like

Evet öyle hep karanlık ve sessiz olmasi lazim ama malesef öyle olmuyor bebegim var esim sabah ise gidiyor qksam geliyor ve migren atağı icin ilac verdi doktor ona rağmen geçmiyor burda igne felan veya serum yapmıyorlar bende turkiyedeyken hastaneye gidiyordumyada hemsir kardeşim igne veya serum yapıyordu

2 Likes

Ilac verdı vitamin falan aılede yok ama doğarken kılosu azdı ondan olsa gerek

ALLAH razı olsun İNŞALLAH :smiling_face_with_three_hearts:

1 Like

Yaa mutii inanmıyorummm sen ve göbek mi.

1 Like

Evet atmamı ister misin yazın görürsün :grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:

2 Likes

Sen verirsin onları da hiç merak etme :face_with_hand_over_mouth: bizde böyle iştahsız ve uykusuz çocuklar oldukça

1 Like

Evet o konu zaten beni bitiriyor​:woman_bowing:t2:

Bu aralar çaycıbaşıyım​:joy::joy::joy:

1 Like

Çay daha lezzetli bence, o yoldan devam et​:joy::joy::joy::joy:

1 Like

kendime özel :hot_beverage::blossom:

5 Likes

Afiyet olsun çok güzel görünüyor :heart_eyes:

1 Like

Teşekkürler esra :cherry_blossom:

1 Like