Çay ve Kahve Keyfi ☕

@Sevda.1 tabi veririm

1 kahve bardağı süt cezvede az ısıtıyorum sonra mikserle karıştırıyor bollll köpük olana kadar sonra bardağıma iki çay kaşığı nescafe atıyorum ve sütümü kısık ısıda ısıtıyorum o arada biraz bardağıma süt ekleyip kahvenin çözülmesi için salıyorum bardağıma ve sutun kopugunden kaşıkla bardaga ekleme yapıyorum

Sonra bi kenarından sütümü yavaş yavaş döküyorum sonra zaten üzerine az bisey islattigim kahve ile yazi ve ya süsleme yapıyorum ve bitti ile yazıyorum islattigim kahveye bandırıp

Beğendiğine sevindim canım

İndirme nasil oluyor bilmiyorum onceden indirme oluyordu ama simdi denedim olmuyor habis nasil yapti acaba

Ellerinize sağlık kahveler harika oluyor gerçekten :heart_eyes:

Fotoğraf indirme bende de olmamış geçen ben indirmeye tıklamıştım indirmemiş şimdi galerimde görmeyince farkettim ben de. @514habis_r canım fotoğrafını mailime tekrar atabilir misin indirilmemiş burdan attığın :pleading_face:

İstersen Email adresine gönderebilirim indirme olmuyormuş

Teşekkür ederim canım :smiling_face_with_three_hearts:

:rofl::rofl:hersey kisitli burda burasi ilkokul

Gönderdim canım

Benimde aklıma geldi istersen sil mesajı e maill qdresin olan

Tamam olur canım . Ben atayım tekrar.

Şekersiz kahveye alışayım derken yaptığıma bakın :see_no_evil_monkey::hear_no_evil_monkey::speak_no_evil_monkey:

Unutmadım seni elçin iyi değildim pek bu aralar yapamadım :bouquet:

@felcin

Keşke yanında tana olsaydık ben size kahve yapsaydım oyle tek tek

Sizlerle konuşmak bana çok iyi geliyor iyiki varsiniz güzel anişler :bouquet::hugs::face_blowing_a_kiss:

Gecmis olsun habisss

Sanırım bende bar çikolatalara geçiş yapacağım . Yazlık kıyafetlerde göbeğim bana merhabalar dedi​:smiling_face_with_tear:

Ayyyy denizzzzz yaaaaa​:face_holding_back_tears::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

İ de ki noktaya bile kalp yapmissinnn

Ellerin dert görmesin, afiyet şifa olsunn içmiş kadar oldum , çok naziksin​:rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose:

@Öd2121 nerdesinnnnn

Burdame :rofl: :rofl:

Gözlerim seni ariyorr ezgiiii, hoşgeldin:))

ALLAH razı olsun İNŞALLAH :smiling_face_with_three_hearts: elçinim sende benım için öylesin Bebişle bu ara ugrasıyoruz gelişimi geride baş cevresı 42 ymiş bıraz kucuk dedı doktor onunlayken hep vatanım ılacı kan ılacı bıde pişik oldu 1 haftadır cok huysuz

Yine çok güzel olmuş ellerine sağlık :smiling_face: Hasta mısın yoksa