Çay ve Kahve Keyfi ☕

Dudak hıc denemedim. :see_no_evil_monkey:vazelin sür . Ben genelde dudak nemlendirici kullanıyorum hergun .

Küpelim çiçek açtı :heart_eyes:

Bu arada balkonda kullandığımız masamız taşınırken çizilmiş. Görüntüsü hoşuma gitmiyor boyamak istiyorum. Hangi boyayla boyamalıyım. Akrilik boya uygun mu acaba? Evinde geri dönüşüm yapan arkadaşlar benimle fikirlerini paylaşırsa sevinirim. Masanın malzemesi şu şekilde :backhand_index_pointing_down:t2:

Afiyet olsun canım masa kaplama folyolqri oluyor hem daha ferah oluyor hem daha güzel bence boya işine girme diye diyorum hem kokusu hemde işini kolaylaştırmak için fikir veriyorum

Genelde benim bildiğim boyamadan önce zımparalama oluyor ama senin masan olur mu bilmym mat olmqsi lazim ki boya güzel tutsun

Boyalı aslında zımparaya gerek yok da boyalı kısmı çizilince altındaki çeliği görünüyor. Az önceki gönderdiğim fotoğrafta görünüyor.

Sprey boyalar oluyor belki isin oyle daha kolaylaşır kapi dolap masa için boyalar boyacıya gösterince sana uygun olanı verirler

Tamam canım ben bir sorayım

:smiley::smiley:

Birşey derdim de sonra düşündümmmm Tülay sen zaten söyleyeceğini cookktannn söylemiştin dedimmm ve sustummmmmm :smiley::smiley::smiley::smiley::smiley:

Kiskandigini sonra dışarıda kahve yaptırıp foto atacağını söylemiştin bu o foto dimi canimm​:grinning_face:

shaq ooo GIF

1 Beğeni

Şeyma bu arkadaş ne diyor ya @felcin :smiley:iftira desen misliyle, kıskançlık desen bir kahve boyu :smiley::smiley:ben baş edemiyorum artık ya en sonunda kızımı oğlunun üstüne salcam görecek :smiley::smiley::smiley:

Ahshahhahaha güldürdün benii tulaaaay​:grinning_face::grinning_face:

Kızın kaybeder emin misinn​:grinning_face:

@TülayOzan bence de tülay emin misin hshshsh

hellööööö:smiley::smiley::smiley:

Sen bakma canım ona Ece’nin yumruğunu yemeyen Cihangirin yumruğunu balyoz zannedermis o misal işte :smiley::smiley::smiley:

Ooooooo Serap hanım nerelerdesiniz hiç görüşemiyoruz :smiley::smiley:

Doğru diyorsun bizimkilerin yumruklar maşallah minik ama güçlü :rofl::rofl: