Çay ve Kahve Keyfi ☕

Burdayım ayollll​:zany_face::zany_face::zany_face:

Park günlükleri vol bilmem kaç :grinning_face_with_smiling_eyes:

Ne güzell çay bile var. Ben henüz o aşamaya geçemedim :joy:

Artık kendi kendine oynayabiliyor. Bende böyle takip ediyorum. Bana seslenirsen ben seni duyarım diyorum. Biraz uzaklaşacak olursa bana haber veriyor şuraya gidebilir miyim diye. Eğer göremeyeceģim bir yerdeyse bende gidiyorum görebiliyorsam tek başına gidiyor.
Zeynoş da biraz daha büyürse o da tek başına oynar sende dinlenirsin :smiling_face:
Sallanan salıncakların yakınından geçme, tahterevallinin alt tarafına eğilme, dönme dolaba tek başına binme diyorum. Alıştı artık kendisi de biliyor. Bende çayımı içiyorum bazende eşimle ya da arkadaşımla gidiyorum sohbet ediyoruz :smiling_face_with_three_hearts:

Asil şu an kaç aylıktı? Maşallah çok daha keyifli hale gelmiş park senin için :relieved_face: sallanan salıncaklardan çok korkuyorum ben. Küçükken bana çarpmıştı, başımda hala izi bile duruyor. Tanımadığımız bir adam hemen kucaklayıp götürmüş beni koşa koşa. Annem zor yetişmiş arkasından, her yer kan olmuş. Adamın kot ceketini bile hatırlıyorum hep kan olmuştu. Annemin arabada bana bakarak ağladığını hatırlıyorum uyuma kızım dediğini. Bir kaç dikiş atılmış çok şükür daha ciddi bir şey olmamış ama aynı şey kızımın başına gelirse diye çok korkuyorum.

Asil şu an 29 aylık. Kötü bir anı olmuş senin için. Bende çoğu zaman başıma gelen şeyleri Asilin yaşamaması için yoğun çaba gösteriyorum. Belki de çocukluğumuzdan kalan travmalarımızı fazla beslemiş olabiliriz. O sebeple fazlaca korumaya çalışıyoruz sık sık kontrol etme gereği hissediyoruz.

Bu da asilin sunumu :grinning_face_with_smiling_eyes: Bana kahve yap balkona getir dedim ve sonuç :grinning_face_with_smiling_eyes: Eşim yarın mutfağın halısını yıkayacaktı zaten boşa yıkamamış olur bari yıkadığına değer :grinning_face_with_smiling_eyes:

Evet gerçekten insan en çok onlara dikkat ediyor.

Yaa kahve bile yapmış maşallah :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

Mutfağı seviyor ilerde bizlere ve eşine yardımcı olur inşallah :smiling_face_with_three_hearts: