Bebeğim anne sütüyle besleniyor ama akşamları emmek istemiyor bazen bende mama veriyorum hiç yemek vermiyormuş gibi yiyor acaba çocuğum doymuyor mu sütüm yetmiyor mu diyorum ama nerdeyde her emdikten sonra gaz cikartirkrn kusuyor
Bence bu dönemin en büyük sorunu bu bebeğimizin gerçekten doyup doymadigini anlayamicaz ben de aynı durumdayım senin bebiş ne kadarlık biz bugün 3 aylık olduk 1 aydır mama hiç vermiyodum baktım çocuk ağlıyor benim memeler yumusacik mama verim dedim valla 4-5 gündür hem mama hem meme beraber götürüyoruz . Sen kilosunu kontrol et çişli bezi takip et iyi gidiyorsa hiç mamaya bulaşma baktın kilo yavaş alıyor senin için de rahat değil o zaman mama verirsin aslında mamada açlık tokluk takibi daha kolay
ne kadar ne zaman içtiğini bildiğin için
Akşama kadar emdiği için sürekli akşam süt biraz azaliyo sanki benim öyle emiyo emdikten sonra bak sık gogsunu süt geliyomu diye o çektikçe gelir aslında
Bide o var pompayla sagiyorum gelmiyor bebek çekince gelir heralde ama elimle sagdigimda geliyor o zaman vardır dimi çocuk oyalaniyor emmiyor zaten silikonla emziriyorum silikon kayıyor falan falan ben de @Beyzaa gibi doymuyor diye düşünüyorum mama veriyoeun
Benimki de 2 buçuk aylık aksama dogru benimde yumusuyor ama yumuşak memede sut yok diye düşünmeyin aksam sütü daha yagli oluyor falanda diyolar ya kilo almasi şükür iyi cisli bezde de sorun yok ama insan düşünüyor mamayi aç gibi emince sutum mu yetmiyor diyorum gündüzde dolu dolu geliyor o emince
Aynı durum bizdede var akşam olunca ağlama krizi yemiyor yese çekip çekip bırakıyor. Mama ver doymuyor diyorlar. Kilosu çişli bez sayısı gayet iyi.ne yapsam bilmiyorum doktor gerek yok demişti mamaya
Valla senin için nasıl rahat ederse öyle yap bence benmki gayet mutluydu bir anda ağlamaya başladı zaten kilo da almıyordu mama vereyim dedim 4-5 gündür mama alıyor valla bazen 180 ml içiyor doysun rahat etsin de yavrular mama da onlar için
Merhaba kaç aylık bebeğiniz acaba
Biz 3 aylığız
180 CC çok değil mi 3 aylık için bilmediğim için soruyorum kusura bakmayın, doktor görüşü aldınız mı hiç bu konuda
Çok tabiki her zaman o kdr içmiyor ama az içince de ağlıyor bide 1-1,5 aylıkken 90-120 arası iciyordu bir ara o yüzden zaten fazsalisini kusuyor
Pompayla sagım yaptığımda sütüm gelmedı çok az . Psıkolojım bozuldu resmen ama sıkıyorum süt var . Sonra düşünüyorum sür olmasa bebegım doymasa aglar huysuzlanır lütfen biri beni aydınlatsın
Ayy sana bişey diyim mi o pompa olayı kadar psikoloji bozan bişey yok harbiden oturdum yarım saat pompayla sagdiktan sonra kendimi elimle sagdim yemin ederim pompa kadar süt çıktı , bide sadece sıkarak düşün. Bebek çekiyor bide ne kadar gelebileceğinin sınırı yok ve asla bitmiyor süt evet bazen akış yavaşlıyor o sırada diğer memeyi emzir 15-20 dk bak sonra o memeden yine geliyor valla mükemmel varlıklarız ya @Sinem35
Bebeğin ne kadarlık senin
Resmen psıkolojımı bozdu oturdum ağladım . Sonra kendımı tesellı ettım süt olmasa bebegım aç kalır eee aç olsa ağlar bu çocuk dedım . Dedıgın gıbı el le sağım yapsam daha çok çıkar
Ah ah …
3 ay 1 haftalık olduk
Aynen öyle kilo alımı iyiyse hiç biseye gerek yok gerçekten ama yine de ekstra takviye almak istiyorum dersen süt arttırıcı şeyler se kullanabilirsin en çok işe yarayani bolca su içmek
2 gündür süt arttırıcı çaylara başladım inş faydası olur .
Ehe aynıymış bebişlerimiz biz de 3 ay 3 günlük olcaz yarın
600 gr eksıgımız vardı doktor boyada vermıs olabılır dedı . Bunu anlamak için haftaya kontrole gelın dedı eğer kılo almamışsa mama ya baslıcaz dedı . Yarın gıdecegız inş kılo almıştır mama vermek istemıyorum hiç