Bende vermek istiyorum ama tedirgin oluyordum sürekli aynı şeyleri vermekten sıkıldım artık veririm yazdığın sebzeleri falan çok teşekkür ederim
Ben sogan wermiyorum midesini rahatsz eder diye
Ben bebek irmiği aldım onların yerine bebek irmiği kullansam olur mu
Ben tarhana çorbası, yayla çorbası, mercimek çorbası, sebzeli çorba, cennet çorbası veriyorum. Ama bir süre sonra sıkılıyorlar değişiklik istiyor bebekler
Yayla çorbası normal bizler yaptığımız şekilde mi yapıp veriyorsunuz yoksa bebek için farklı mı yapiyorsunz
Onu bilmiyorum ama eger ata tohumundan uretiliyorsa güvenerek kullanırdım.
Olur bence daha saglıklı
Baharat koyma bence hem alerjisi olanilir hem dokuna bilir bebeklere baharat bence iyi degil
Bakliyatlar 8.aydan sonra verilmelidir. Mercimek nohut bulgur gibi bakliyatlar besin degeri yuksek gıdalar arasında yer alır. (Bu cocuk aç kitabından)
Ben çorbalarda soganı sarımsağı blend edip vermeyi dusunuyorum. Şahsen su yasımdayım corbanın içinde sogan varsa midem bulanıyordogal antibiyotik oldugu için kesinlikle kullanılmalı
Ata tohumu değil. O zaman çok sık kullanmam. Teşekkür ederim bilgi için
Tatlandircak kadar koyuyorum aşırıya kaçmadan bi sıkıntı olmadı şimdiye kadar sürekli vermediğim için
Evet bize yaptığım gibi veriyorum tek farkı tuzsuz ve nanesiz yapıyorum onun tabağını ayırdıktan sonra bizimkine tuz ve nane ekliyorum.
Köy tavuğu var onun suyu ile tavuk etkisi az elimle tel tel minik minik yapıp çorba yapacağın ama başka ne koyabilirim içine tavsiyeniz var mı patates havuç mu koyup haşlasam yoksa başka bakliyat öneriniz var mı
Teşekkür ederim yaptım çokta sevdi oğlum yedi gerçekten korkmuştum belki pirinci yiyemez diye ama yedi
Terbiyeli sebzeli tavuk corbasi yapabilirsin guzel oluyor
Onuda yapicam aklımda ama köy tavuğu bulamıyorum
Hanımlar merhaba 8 buçuk aylık kızım var mercimek koyulurmu çorbalarına acaba hep şehriye ve prinç atıyorum kullanan var mı aranızda bi sorun olurmu
Ben mercimek çorbası yapıyorum bizde 8 buçuk aylık olduk. 7. Aydan beri veriyorum ben hatta içine havuç ve patateste koyuyorum
Hatta ben şehriye hiç vermedim aslında artık tel şehriye kullanabilirim sanırım corbalarini
Afiyet şifa olsun