Biz 7 bucuk gibi kalkiyoruz 10 bck gbi uyuyuyor 2 saat mi uyanik kaliyor sizin
Birde beslenme saatini nasil ayrlyorsnz 6 bck kalknca siz emzryosnz sanrm
Sizinmi şuan kaç uyku yapıyor kaç aylık
6.30 kalkıyot çok erken kalkımca erken uykusu geldğilni fark ettim gözler sabah çok anlaşılıyor 9 da uykusu geliyor ilk uyku . Ama ikinci uyku 2.30 saat sonra geldi bugün .
7.30 da uyanırsa 9.30 gibi sarkıtırdım sanırım
Evet emziriyorum 5te emmişti gece 6.30 uyandı 7de emzirmeyi teklid ediyorum emiyor da 8 givi de ek gıda teklif ediyorum .
Uyku konusundan çok çektim valla artık dinlenmek istiyorum
Umarım başarabiliriz
8 ay 18 gunluk sabah 7 bucukda kalkyor genlde 10 bucuk gibi yatrmya calsyrm bugun oyle yatrdm ama 11.15 de geri kalkti oglnde 2 gibi flan yatyor genlde uykulari 1 saat olyor ama 5 de fln ytrmya calsyrm yatmyor 6 gbi uyumk istyor ondada ben yatrmyrm
Bi turlu ayarliyamyorm bnde mi sorun var acaba uyksu glmeden yatrmyrm ona gore harekt edyrm hani ama geneldede 7 bckda bn uyandryorm 4 bckda mama veryrm ondan dolayi uyuyor sanrm onu birksam uyksu duzelrmi bu seferde erken uyanrsa ne vermelym ek gidami mama mi vermelym onu cozemyrm ya cok karmsk duygular icersndeym bu aralar
Bi ara bu saatlrde uyuyordu gzldi uyksu ama sonra ay ataklarmi desem dis cikrma mi desem hep degsti saatleri
Bakmayın böyel yazdıgıma venimde bi haftadır düzenli . Yani 7.30 da kalksa bende afallarım sanırım . Bende 3 uykuyu bırakmamın sevebi aon uykuya direnmesi sonra 7 gibi uyuyamadığı için huzursuz olmasıydı . Son uykuda önce 1 saat sakince oyun oynayın bence . Ben dıları çıkarmakla buldum çözümğ . 2. Uykudan sonra dışarı çıkarıyorum bebek arabaıyla yoruluhor 3ü öyle uyuyor
Mesela bi kere son uykudan 6da uyandı son uyku genelde 3 saat geöince uykusu gelirdi ama bi gün 2 saat sonra geldi 8de uyudu yine aynı saattinde . Bebeği sanırım çok iyi takip etmek gerek
Ciddi yoruldugum için kafaya koydum desteksiz deniycem elbet uyuyacak yani
Çünkü gecekeri aşırı sık uyanmaya başlamıştı
2 gündür sakin bşraz alıştıgı için dün 9da uyudu 12ye kadar uyumuş uyumuşuz ne güzeldi
Gunduz uykusumu 9.dan 12 kadar uyudu acaba gunduz uykulqrni 1 saat mi yaptryorsnz hep 1 saati gecnce kaldryomsnz
3.cu uykunuz ne zaman birde aksam kacda yatyr
Evet iki buçuk saat uyanık kalıyor zaten uyku saati gelince huysuzlaniyor odaya geçip altını değiştirip karnını doyurup ninni açıp yatırıyorum
Vala benim kız uyuyorsa sizinkide uyur çünkü zor uyuyan bebekti kızım öyle böyle kendi kendine uyumaya başladı inşallah 1 haftaya tamamen alışır bı kaç gün sonrada vücudunu sevmeye yada saçını oksamayi deneseniz
Sizinki kac aylik
7 ay 1 haftalık
Sizde 3 uyku yaptryosnuz degil mi saat arlklri nasil
Kendisi otamatik gibi 1 saatte uyanıyor yani en fazla 1 ssat uyuyor 5te uyudu şimdi 6da kalkar yada 5.30 8 de uykusu geliyor
1.30 ra uyanmıştı dışarda dolaştırdım emzirmiştim 4de emdi 5w kadar uyumadı az önce tekrar emzirmeyi deniyim dedim emerek uyudu
Evet 3 uyku 7 de yada 7.30 da kalkıyoruz 2.30 saat aralikla bazende 3 saati buluyor