Desteksiz uykuya ne zaman ve nasıl geçilir yardmmm

Bu eğitim sizce hep beşiğinde mi olmalııı . Bizim yatakta yanına uzakıp pışpışla bizim yataga alışır değil mi

Vala ben her yerde uyutuyorum beşiğinde bizim yatagimizda salonda nerdee olursa uyusunki alışsın die hep yatağını istemesin die bayagidir kızımla yatagimizda uyuyoruz

1 Beğeni

Hala desteksiz dimi o zaman

Gece odadını ayırdınız mınpeki

Evet hala desteksiz uyuyor yatakta kızımla biz yatıyoruz eşim başka odada :sweat_smile:

1 Beğeni

Merhaba kaö dkkada uykuya dalıyordu mesala bebeğiniz desteksiz denediğiniz zamanlar ? 2. Haftamdayım yabına uzanıp uyutmayı dnedim bugğn mızmılznadı baya sağa dön dola dön 35 dkkada uyudu . Bi ara uykuya dalamadıkça boğzaımı beni galan sıktı elleriyle siiznkide yaptı mı hiç

1 saat sürdüğünü hatırlıyorum uykuya dalamadikca sinirlenip ağlıyordu sallanmak istiyordu nasıl ki sallayıp uyutmayi biz ogrettiysek kendi kendine uykuya geçmeyi de biz öğretecez demiştim kendime çünkü onları nasıl alıştırırsan öyle gider. Ama deniycem pes etmiycem ama beceremezsem yapacak birşey yok kendime bir şart koymadım aslında.Etrafimda 3 4 yaşına gelmiş hala sallayarak uyutanlar vardı.ben erken yaşta kendi kendine uyutmayi öğretmek istedim şükür o sonucuda aldım.bende mesela bir şeyi beceremedim daha doğrusu denemedim denemek istemedim odaya bırakıp kendi kendine uyumasını 3.hafta öyle yapıyorlarmış oda içinde yakınında durup sonra yavaş yavaş odadan çıkıp kendi kendine uyusun die

1 Beğeni

Ay yok bende bırakamam öyle sizin taktik ile çok şükür 2 gündür yarım saat sürelerle kendi kendine daldığını görmek bile bir mucize. Sanırım olacak devam edeyim o zaman. allah razı olsun sizden . Gece uyku süreleri bile arttı resmen

1 Beğeni

Nedemek Allah sizdende razı olsun :heart: inşallah hep mışıl mışıl uyur sizde bol bol dinlenirsiniz​:blue_heart:

1 Beğeni

İnşallah :folded_hands:

Benim oğlum memede uyuyor 11aylik ne yapicam hiç bilmiyorum nerde nasıl başlamalıyım onuda bilmiyorum sürekli emmek istiyor buda gece ikilere kadar sürüyor :pensive_face::face_exhaling:

Bence emzirip uyuyacagını anladıgımız an ayırın gece dünya varmış dersiniz

Sizin bebeğinizle ilişkinizi etkiledi mi bu süreç? Neticede ağlıyor ve kucağa alınmıyor. Ben de denemek istiyorum da anne bebek ilişkisine zsrar verir mi diye korkuyorum

1 Beğeni

Bende deniyorum ağlarsa kucagımda 1 2 dkka sakşnkeşip bi daha yatırıyorum sonra yatınca tekrar o dalmaya başlıyor

Yoo etkilemedi zaten ağlayınca sarılıp öptüm sakinlestirdim

1 Beğeni

Bir emzirme danısmanı takip ediyorum desteksiz uyku ile ilgili görüşü bebekleri tramvatize ederek sana destek olacak kimse yok kendi basının çaresine bak demektir diyor o yuzden vazgecin desteksiz uykudan diyor. Benim suan uykuyla ilgili iki sıkıntım var biri gece uykusuna gec yatması diğeri her uyku oncesi emmek istemesi. Burada sanırım uyku destegini memeden alıyor anne kokusu olmadan uyuyamıyor..

Ama evet odaya terke edip ağlayarak uyusa kucağımıza alıp sakinlestirmesek dediğiniz doğru ben yanındayım uyuyup uyandigindada yanında olcam hadi şimdi uyku vakti deyip yatırdıktan sonra hiç bir travma yaratacağını düşünmüyorum bebeklerinde kendi kendine uykuya geçmeyi öğrenmeleri lazım kaliteli uyku için sallamak onlara daha büyük risk olduğunu düşünüyorum

2 Beğeni

Gece de sık uyanıyordur emerkenuyudugu için

2 Beğeni

Uykusu geldiğini tam olarak her zaman anlayabiliyor muydunuz . Mayıştı esnemeye başladı ama 1 saat uyutamadım buğün. Bu süreç tam olarak ne zaman olur çok yoruluyorum bazen

1 Beğeni

2.30 saatte 1 uyuttugum için saati yaklaşınca odaya goturuyordum anlıyor uyku saati olduğunu zaten saati yaklaşınca huysuzlaniyor