Kızlar çok değişik bir konu oldu biliyorum
arada böyle şeyler de olmalı bence forumda
ama tekrardan dediğim gibi dinliyoruz ama yargılamıyoruz asla linç yok
tamamsa ilk ben başlıyorum ![]()
Kızlar ben diyorum ki çevrede eğer ki aynı aylarda ya da yakın aylarda akraba üyelerinden birileriyle doğum yapmışsanız muhakkak gözleri sizin üzerinizde oluyor
bebeğine ne almış, ne yapmışlar, nereye gitmişler hepsinin raporunu çıkarıp ne görürlerse aynısını alıp ve genelde aynı şeyleri yapıyorlar
genelleme yapmak istemiyorum ama genel olarak böyle bir kısmı
hele bir de bebeğiniz çok güzel ve tatlı bebekse tamam artık ![]()
Evet kızlar sizden de bekliyorum
sizin itirafınız varsa yazabilirsiniz
asla yargılamıyoruz
bu arada benim anlattığım akraba türlerinden sizde de mevcutsa yazmanızı isterim ![]()
Malesef haset çok canım benim bebeğimden önce doğdu 9 ay var aralarında o erkek benimkisi kız ama benim kızım o kadar göze batıyor ki aile buluşmalarında hep beni eşimi bebeğimi konuşuyorlarmış kuşlarım öyle anlatıyor ![]()
Dinliyoruz ama yargılamıyoruz kocam tarafını duvara çarpıp rahatlamak istiyorum ![]()
![]()
işi gücü yok onların da hep ondan kuzu ![]()
valla bana da kuşlar aktarım yapıyor ![]()
benim içinde niye açık giymiyor o zaman kapansın demişler, mini giymediğim için asla giyenleri yargılamıyoruz ama mini giymek zorunda da değilim yani onun haricinde nerden buluyor bu kadar parayı sürekli bebeğine kıyafet alıyor demişler ![]()
bir de mesela bebeğim 8 aylık şu an ama ben diyelim ki 7.ayın görselini atıyorum,1 ay geriden geliyorum ama bunu sosyal medyada sebebini de yazıyorum ona bile laf ediyorlarmış her şeye maydanozlar edep sen ne güzel şeysin ki sanane demiyoruz bunlara ![]()
![]()
![]()
![]()
ben eltimi ve kaynımı duvara çarpmak istiyorum ikisi de birbirinden gıcık ![]()
![]()
![]()
Ay canım bizim eve aldığımız kediyi bile söz konusu yapmışlar kirada yaşıyorlar nasıl kediye bakıyorlar felan ulan sanki ekmeğimizi siz veriyorsunuz e tabi sen sizene dememişsin ama bize neden kedi aldınız diyenlere keyfim öyle istedi sanane diyebildim ahahahah edep sen ne güzel şeysin ailenin en dili uzun burnunun dikine giden laftan anlamaz gelini de benim bu arada ondan bizi çok konuşuyorlar eşim Kürt ayrım yapmıyorum ama onlar böylelerini pek sevmez malum ben rahat yetiştiğim için onlara aykırı geliyor
ay inanmıyorum bu insanlara cidden sanane yahu aaaaaa
benim eltimde bebeğim 4 aylıkken sen annene gidiyosun sürekli çocuğun düzenini bozuyorsun demişti sanane diyemedim
onun çocuğu yok bu arada ve diyorum ki çocuğu olmayan çocuğun derdinden aslaaaaaa anlamazzzzzz bir kere 4.ay atağı diye bir şey var çocuğum 4.aydan sonra inanılmaz çok değişti asla zaptedemiyorum asla
ben isterdim ki çok biliyorsan kendin yap
kendi çocuğuna sen öyle bak canım ben böyle memnunum sana kalmadı bana tavsiye vermek djdjdj bu arada kendisi ben ne yaparsam aynısını yapan birisi
Ben İstanbul’a geçen sene gezmeye gittim mesela gezdiğim yerlerin hepsini gezmiş
kocasının kafasının etini aylardır yemiş boşanmakla bile tehdit etmiş djdjdj kocasını bırakıp görümceme gitmiş İstanbul’a gezmek için
ben doğurduktan sonra bende çocuk istiyorum demeye başladı
iş buldum asla çalışmak istemeyen insan bende çalışcam dedi
1 aydır işsizim işten çıktım eminimki zevkten kuduruyordur ama yine ise giricem ve kaynanam da dahil hiçbirine söylemicem ![]()
koca tarafı kapatılsın diye dernek kurmama az kaldı
![]()
![]()
![]()
![]()
kur kız arkandayızzzzz
Anne tarafımdan 4 kuzen birer ay arayla evlendik en erken ben evlendim hepsinin düğününde hamileydim ama yinede benim kızım onların çocuklarından küçük ve bütün aile fertleri benim kızımın geç doğdunu idda ediyorlar bide ben bunu gizliyormuşum ![]()
![]()
![]()
hemde erken doğum riskim varken ![]()
![]()
bebemin resmini istiyolar atmıyorum bende o kadar arkamdan konuşup bide kızımı görmesinler
Kız harika ![]()
Beni güldürdün Allah’ta seni güldürsün benim de çevremde var böyleleri ![]()
Bak demişim ya ben forum açarken kuzenlerimin biri ben hiçbir şey almicam 1 yaşına kadar gerek yok zaten ya kaka yapacaklar ya da ek gıda falan derken hep kıyafetleri kirlenecek ben o yüzden hep eltimin görümcenin bebeklerinin küçüklerini giydircem derdi sonra bir baktım ben alıyorum diye o da almaya başladı ![]()
ne paylaşsam ne yapsam aynısını yapar oldu diğer kuzenimle de yakınlar o da öyle hatta ona komşuları,belediye falan yardım ediyordu sırf ben ne alıyorsam, yapıyorsam yapmak için işe girdi abartmıyorum tabi bende işe başlamıştım bir öğrendim ki o da işe başlamış ![]()
![]()
Ayyyy vallahi en iyisini yapıyorsun benim kızımda neredeyse 2 hafta geç doğdu bir türlü gelmek bilmedi bana da sen yalan söyledin dediler ![]()
Dinliyoruz ama yargılamıyoruz sütün geliyor mu diye soranlara dalasım geliyor![]()
Hak ediyorlar gerçekten bir de emzirmeyen daha doğrusu bebeği emmeyen annelere demedikleri bırakmıyor bunlar
ne kadar zayıf bebek diyorlardı benim pamuğuma 2 aylıkken
Allah belalarını versin teşekkürler
Sütün yetmiyor bence ben bir mememden emzirirken diğerinden süt akardı mı neler neler diyorlar insafsızlar
Valla ben en son birine gel sen emzir dedim![]()
Baba tarafi olunca oz turan diye geciriyolar
Yillardir ailede.
Sanki anne dogurmuyo.
Boyle kafadaki insanlar varya
Aynen öyle birde hep oğullarına benziyor anadan birşey almamış oluyor ![]()
Ayyy harika bir başlık açmışsın ben de bı itirafta bulunmak istiyorum ben 31 yasindayim ilk bebeğim ve kız, etrafta hastanede falan erkek çocuklarını gördükçe istemsiz gıcık olmaya başladım bunlar buyicekler kızımı kandirmaya caliscaklar diye ![]()
tutamıyorum kendimi valla
eşimi surekli kızımızi başka bir erkek tarafından sevilmeye ihtiyacı olmayacak kadar çok sevip ilgi göster nolur diye darliyorum ![]()