Ayy boşver kuzum takma sende çok zayifsin kendine bak de ![]()
İnanın çoğu insan sizin üzerinizden kendini tatmin etmeye çalışıyor. Herkesin hayatında var illa böyle birileri. Olayın sizinle hiç alakası yok tamamen kendilerini aşağıda gördükleri için kendi kendilerine bir şey ispatlama peşindeler. Sanki herkes her şeyi çok iyi biliyor. Size laf edenler gelsinler de 2 gün sizin hayatınızı yaşasınlar bakalım nasıl olacak. Kimseyi kafanıza takmayın. Bebeğiniz sağlıklı siz sağlıklısınız çok şükür gerisi önemsiz.
düzensizlik içinde bir düzen kuruluyor bir noktadan sonra desteksiz olunca. destek dediğim de gelsinler evimi temizlesinler yemeğimi yapsınlar da değil gerçekten. yargılanmadan oturup bir kahve çay içebileceğim birinin olması. manevi destekten bahsediyorum ben aslında daha çok. benim farklı bir eyalette arkadaşım var inanın 2-3 haftada 1 geldiğinde moralim aşırı yükseliyor ve bebeğime de daha keyifle bakıyorum evimin işini de bir şekilde yapıyorum. insan keyfi yoksa, mutsuz, yorgun hissediyorda vakti olsa da işleri yapamıyor. evim temiz, yemeğim olduğunda ve kahvemi sıcak içebildiğimde bebeğim 3 aylıktı. zamanla her şey rayına oturuyor. tabi ben desteksiz olanlar için en azından eşler destek olmuyorsa da köstek olmasın diye düşünüyorum. lohusalık da insanların sandığı gibi 40 gün süren bir şey değil. ben amerikada yaşıyorum ve 2 yıl boyunca ara ara telefonla görüşme yapacaklarını söylediler ruh halim için ve her ay arıyorlar. eşinize belki bunu anlatamaya çalışabilirsiniz 40.gün gelince hoppp hadi bakalım lohusalıktan çıktım olmuyor. hormonlarımızın ve vücudumuzun eski düzenine dönmesi 2-3 seneyi buluyor.
benim annem eşimin artık beni beğenmeyeceğini doğum sonrası erkeklerin uzaklaştığını söylemişti 3 gün olmuştu daha doğum yapalı
her şeye kulak tıkamak ilk başta zor gibi geliyor ama biraz zorlarsanız inanın başarıyorsunuz bebeğinizle bir düzeniniz oluyor
Ikidebir kendini çok salmisn falan diyorlar bunu demek yerim biraz Motive Etseler keske
Ablamda ayni lafi Bana soyledi(:
Benim esim komple köstek Sanirim (: yardim edip sonradindada anca soylenir.
İnsanin kendısını toplamasi kendıne gelmesi sürüyor iste bu baski neden anlamım. Bazen Bekar hayatimi özluyorum
Ben doğum yapar yapmaz cok zayifladım ,bi gune.
kilo sandigim ödemmiş, kilo almamışım desem inanirmisiniz
56 kikoyla hamile kalmisdim 67le dogum tapmışdım yalnis hatirlamiyosam.
Doktor ola bilir dedi, zaten hamileyken tartınca kilomuzun uzerine gelenler hepsi kilo degilki bebek,bebegin plasentasi,suyu,ve s derken kiloya ekleniyor.
Yani ben bunuda odemide kendi kilom sanmıştım ,dogumdan sonraki halim herkesi şok etmişti, skelet olmustum ![]()

Biz burda birbirimizi motive edelim bosverin siz onları. O mükemmel vücut ile dünyalar tatlısı bir çocuk verdiniz eşinize ailenize. Bu kolay bir şey değil. Kimseyi önemsemeyin siz kendinize iyi davranın, kendinizi sevin. Sevilmeyi en çok siz hakediyorsunuz ve bunu önce siz kendinize yapın ![]()