Dua istiyorum Sizden

Amin canim benim aminn. İnan hepimiz ayni en ufak biseyde perisan oluyoruz . Rabbim herseyin hayirlisini versin gercekden cok zor

Dualarinu eksik etmeyen anneler iyiki varsiniz iyiki. Bebisimizin bugun nefes almasi icin takilan hortumlari cikarildi eger nefes zorlasirsa takacaklar bugun ilk defa hic bisey bagli olmadan annesi kucagina aldi . Fotograf atti annesine bi bakisi var gormeniz lazim . Cok sevincliler ev bayram evi gibi olmus rabbimden umut kesilmiyo en kotusunu dusunurken bugun bunu yasatan rabbimr sukurler olsun.

7 Beğeni

SuphanAllah elhamdülillah onu verene kurban olduğum o herşeye kadir olandır İNŞALLAH dahada iyi olacak hep ıyıye gitsin minik mücize MAŞALLAH ona RABBIM hiçbir anne babanın göz yaşını boşa akıtmasın ALLAH yar ve yardımcıları olsun :palms_up_together: :rose:

1 Beğeni

Bı şükür ne güzel haberler bunlar daha güzel haberlerini duymayida nasip et Rabbim

1 Beğeni

Ahh canim benim amin amin Allah razi olsun

1 Beğeni

İnsallah canim benim daha guzel haberlerde vericem size

1 Beğeni

Maşallah barekallah çeksin bütün arkadaşlar onu korumaya alalim cok guzel bi haber Allahim acı günlerini unutturacak binlerce güzelliklerini yaşatsın Allah bitti demeden bitmez elhamdülillah :palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together:

2 Beğeni

Hep üzüldüğüm için ağlamıştım bugün bu habere sevinçten ağladım. Rabbim daha sağlıklı günlerini göstermeyi görmeyi nasip etsin inşaAllah tüm yavrularımıza.MaşaAllah MaşaAllah. Dualarımız minik yavru ve ailesiyle​:sparkling_heart:

4 Beğeni

Çok şükür :cherry_blossom::heart:

1 Beğeni

Ayy çok sevindim şükürler olsun Rabbime işte Allah’ın mucizesi :smiling_face_with_three_hearts:insalalh tez zamanda evinde olur küçük savaşcimiz

1 Beğeni

Amin canim benim Allah razi olsun iyiki varsiniz kimin duasi kabul olur bilinmez

1 Beğeni

Ah canim benim aminnn Allah razi olsun dualarinizi eksik etmediniz sizde her yazdigimda uzuldunuz

1 Beğeni

Aminn canim benim insallah o gunde gelicek :face_holding_back_tears:

1 Beğeni

derdi veren Rabbim dermanını da verir Allah’a şükür iyiye gidiyor bebiş pek buralara girmiyorum ama girdiğim zaman da bakıyorum durumunu anlatıyorsunuz her zaman duacıyız Allah’ım şafi ismiyle şifasını versin inşallah :folded_hands:

2 Beğeni

Amin canim benim Allah razi olsun yer gok dua eksik etmeyin etmezsinizde biliyorum iyi varsiniz :purple_heart:

Çok geçmiş olsun ,Allah yardımcısı olsun inşallah :palms_up_together:t2:

1 Beğeni

Evet uzun zamandır bu haberi bekliyorduk senden ..cok mutlu oldum inşallah tez zamanda iylesir

1 Beğeni

Aminn insallah

Aminn bacim insallah insallah az kaldi :purple_heart:

1 Beğeni

Çok şükür kendi evladım gibi sevindim inşallah komple iyilesicek miniğim evine gidicek

1 Beğeni