Ben sizi yanlış anlamiyorum ama bebekler vücutları acıyı hissetmez bizim tahmin ettiğimiz acıyı duymaz onlar onu koruyup kollayan Rabbimiz var bebege eziyet etmez nice zor durumda olan bebekler yasamarina döndüler donucekler Allah bilir de biz bilemeyiz hiçbir zaman ondan umudu kesemeyiz o dilediğini iyi eder dilediğini imtihan eder Bize düşen dua sadece
Öyle tabide entübe edıldı denıldı ya ben bıraz o yönden ama dedıgınız gıbı biz bilemeyiz RABBIM bilir RABBIM şifa versin İNŞALLAH
Bebis nasil huveyda InsaAllah iyidir.
Bugun daha yanina girmediler. Dun gozlerini acmiş annesinin elini görüş bitene kadar birakmamiş
iyilesecek insallah kucuk savaşcimiz mide kanamasi dun olmus malesef
Evet canim heryerinde bi siknti var malesef ama son ana kadar doktorlar elinden geleni yapmak zorunda cunki suclu doktor olur bunu ne anne ne babaya anlatamazsin malesef bizde iki iyilikden birini ver Allahim diye dua ediyoruz inanki yaşasa bile Rabbim bilir ama cok zor zamanlar bekliyo hem bebegi hem ailesini daha beyundeki hasara bile bakilmadi ama buyuk bi hasar var gibi cunki organlarda etkilendi malesef
InsaAllah bugunlerde gecer zaten buyudukce daha iyi direnclenir vucudu dedigin gibi minik savascimiz basaracak InsaAllah.
İnsallah canim insallah
Çok etkilendim hiç aklımdan çıkmıyor ilk günden beri. Rabbim yardımcıları olsun. İnşallah sağlığına kavuşur. Dualarımız onlarla inşallah.![]()
RABBIM haklarında ne hayırlı ise onu nasip etsin İNŞALLAH ![]()
Amin kizlar Allah razi olsun kan degerleri normale donerse cerrahi işlem yapilacakmiş bakalim. Dun ilk defa bezi islanmiş nirmalde diyalizle cekiyolardi . Bugun 2 hafta oldu 1 kilo vermiş bu surecde
Ayy korkarak giriyorum bu gönderiye kötü haber yazmamışsındır diye gerçekten iyiye gider inşallah allah yardımcısı olsun miniğin
Çok geçmiş olsun ya inşallah bian önce sağlığına kavuşur çok üzüldüm
Amin canim benim valla biz zaten uzuluyoruz birde sizleri uzuyorum hakkinizi helal edin kimin duasi kabul ollur bilinmez
İnsallah canim insallah
Bende uzaktan takip ediyorum konuyu, her acisimda içim cız ediyor kötü bir şey okuyacağım diye . Rabbim acılarını dindirsin anasına babasına bağışlasın , güzel haberler gelir inşallah
Ah canim benim aminnn aminnn insallah guzel habwrlerde yazmak nasip olacak buraya
Şuan nasıl peki ? Sana da soruyoruz sürekli de inan hem dua edip hem durumunu merak ediyorum. İyileşsin yavru biran önce inşaAllah
Sor tabi canim ne demek inan sizler gibi bende ayni merakla bekliyorum bu haber varmi diye. Ama durumu cok kritik malesef diyalizde işe yaramamaya basladi hic bi tedaviye tepki vermiyo bugun baska odaya alacaklardi anne ve babasi yanina giremiycekmiş artik. Mide kanamasi enfeksiyonu hala devam ediyo genel cerrahi bakacakmiş birde. Yani umut baya azaldi malesef
Allah şafi ismiyle şifa versin inşallah ailesine bağışlasın üzgünüz ![]()
![]()
![]()
Allah’ım minicik bedeni ile nelerle savaşıyor yavrum yaa![]()