Dua istiyorum Sizden

Hergun bakıyorum ve korkarak giriyorum ama bir yandanda hep ümitli oluyorum belkide duzelmistir diye evlatla sınamak çok zormus gerçekten ..Annem kanser hastası iken hastaneyden anne senin yerine ben ölsem keşke sen yine abimlerin başinda durursun demiştim sakjn bidaha duymayayim ben ölürsem siz yaşarsiniz ama 3ünüzden birine bişey olursa ben yine ölürüm demişti annemin yokluğuna tabiki çok üzülüyorum düşündüğüm zaman içim yanıyor ama evlat acısı daha bir başka başina bişey geleceğini düşünmek bile insanın aklini Aliyo rabbim bu acıyı yaşayanların yardimcisi olsun…Allah’ım yar ve yardımcısı olsun inşallah düzelir kuzum Allah’tan ümid kesilmez :palms_up_together:

1 Beğeni

Canım merhaba son durum ne acaba bebeğin durumu nasıl anne nasıl kavuştular mi yavrularina

1 Beğeni

Ah canim benim seninde basin sag olsun aynen dedigin gibi annelik baska bisey en basiti bi atesleniyoda sabahi sabah ediyoz rabbim kimseyi yavrusuyla sinamasin cok zor

1 Beğeni

Merhaba canim malesef durumu kritik tedavilere cevap vermiyo daha beynindeki hasara bile bakamadilar heryerinde biseyler bagli

Saolasin amin cnm

1 Beğeni

Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah miniğim bir mucize olsun

1 Beğeni

Haber bekleyen arkadaslar bebegin bugun Bagirsagindan 20 cm alinmiş yapismis bagirsaklari disari torba takmislar idrar ve kakasi icin. 5.6 gun bakacaz demiş doktor cok agliyomuş gozlerinden yaş geliyomus minicik bedeniyle dualarinizi eksik etmeyin

3 Beğeni

Allahim minicik beden nasil savasiyor rabbim sen sifa wer bu haber iyimi kotu anlamadm kaf cok dolu ayy yawrum ya

1 Beğeni

Kurban olurum ya kıyamam minicik bedeniyle nelerle mücadele veriyor :pleading_face::sad_but_relieved_face: Rabbim sen şifa ver tez vakitte :palms_up_together:sürekli dua ediyorum namazlarda her aklıma geldiğinde

1 Beğeni

Canim allah razi olsun eksik etmeyin dualarinizi @Sevda.1 rabbim iki iyilikden birini versin artik ne diycem bilemiyorum

2 Beğeni

Allahım sen yardımcıları ol yarabbim ya çok üzücü hergün korkarak giriyorum konuya​:cry:

1 Beğeni

Allah’ım yardım et ne olur bu minicik cana bu acıyı yaşatma eğer yaşıyorsa onu anne babasına sağlıkla kavuştur Allah’ım nasıl bir acıdır hiç bir anne babaya yaşatmasın bunu biz bu halde üzülüyoruz kim bilir ailesi ne haldedir

1 Beğeni

Allahim yardımcıları olsun onu bekleyenlerin de o kiymetli bebegimizin de annesi bunu bilse cok ağladığını nasıl yaniyodur yüreği o küçücük beden yardım etsin Rabbimiz anne olduktan sonra daha bi bütün bebekler benim bebeğim evladım gibi hissediyorum insanın yüreği cok acıyor

1 Beğeni

Amin canim aminn annesiye babasi yanina girebiliyo annesi diyo cok agliyo gozunden yaş geliyo diye 20 gundur anneside perişan kiz sapsari oldu Allah korusun kendiside hastalanacak

Allah’ım biz okurken dayanamıyoruz Rabbim bir an önce şifasını versin :palms_up_together: çok üzgünüm Allahim ailesine dayanma gücü versin bebeğimizin güzel haberlerini kısa sürede alalım inşallah :folded_hands:

1 Beğeni

Bizde çok merak ederek takip ediyoruz bu konuyu .İnşallah iyileşir yada rabbim en güzelini en hayırlısını versin. Bebek için de aile için de en hayırlısı olsun ..Tez zamanda güzel haberler verirler İnşallah. :folded_hands:

1 Beğeni

Aminn canimm aminn

Amin canim inşallah guzel haberler yazmakda nasip olur buraya

1 Beğeni

İnşallah o güzel haberi verirsiniz.:bouquet:

1 Beğeni

Bir türlü bir şey yazamasam da sürekli takip ettim bu konuyu. İnşallah iyi bir haber vardır diyerek giriyorum her seferinde. Umarım hepimiz o beklediğimiz iyi haberi alırız en sonunda :pleading_face: bu aralar dizilerde bile bebeğini kaybeden birini görsem çok duygulanıyorum. Kızımın gözlerimin önünde büyüdüğünü gördükçe o bebeklik halleri aklıma geldikçe birden özleyip ağlamaya başlıyorum. Annelik çok farklıymış, Rabbim o güzel anneye de güç kuvvet versin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. :pleading_face::palms_up_together:t2::cherry_blossom:

1 Beğeni