@Halimee @Şeyma.A canlarim Allah razi olsun iyiki varsiniz. Bagirsaginin yapisan kismi alindikdan sonra idrarini yapmaya başlamiş diyalizle cekiyolardi önce. İyileşme durumuna gore tekrar bi operasyon gecirecek suan disari cikis verildigi için bagirsak. 3 haftayi gecdi mucadele ediyo minik yavrumuz insallah daha guzel haberler de vericem buraya en ufak seyde bile bizde seviniyoruz idrarini yapmasi bile cok guzel haber cunki çok şişdi vucudu ve kollarinda yara cikmaya baslamisdi. @Şeyma.A Anne olunca anlarsin derlerya hep gercekdende oyle canim en basiti bi ateşleniyolarda nasil oluyoruz. Bende çok etkilenirim bebek olaylarindan aklimlar gunlerce cikmaz ![]()
Allah im inşaAllah daha iyiye gider. Var mı bir gelişme?
Var canim çok şukur kalp atimlari duzene girmiş. İdrarini kendi yapmaya başlamiş odemi inmiş baya. Verdikleri bazi ilaçlari kesmişler dışarida olan bagirsagi tekrar iceri alicaklar bi kac gune sknti cikmazsa insallah . Kan degerleride duzelmis
Minik savaşçı inşallah bu savaşı kazanıcak dualarımız onunla uzun zaman sonra iyi bir haber aldım çok mutlu oldum evine gittiği günüde görürsünüz inş![]()
![]()
Aminn insallah canim insallah bugun babasida çankiriya gitti işyerinden daha fazla izin alamadi malesef bebegin annesi burda Ankarada teyzemde kaliyo Allahdan teyzemin evi burda o yuzden hastaneye gidip gelmek sknti olmuyo
Allah’ım çok sevindim, çok mutlu oldum. İnşaAllah daha da düzelecek minik yavru. Daha daha güzel haberlerini alırız.
MAŞALLAH MAŞALLAH ALLAH onu korusun şifa versın İNŞALLAH
Burnum sizladii, bebeğim iki gündür burnu akıyor öksürüyor Dünyam yıkılıyor . Rabbim anasının babasının sınavını kolay eylesin kucaklarına en kısa sürede sağlıkla alabilsinler.duamdalar
Allah’ım çok şükür
Sağ salim şekilde annesinin kollarında o hastaneden çıkmayı da nasip etsin Rabbim inşallah ![]()
Cok sevindim tez zamanda daha iyi olur ins yavrum kucucuk bedeniyle neler atlatiyor ailesine bagislasin rabbim
Ay çok güzel haber maşallah ona daha güzel haberlerini alalım inşallah
@Halimee @Saye @felcin @Öd2121 @Senay @Senay canlarim cok sagolsun iyiki varsiniz dualarinizi eksik etmeyin etmiyosunuzda biliyorum insallah cok iyi haberlerde alicaz![]()
Cok sukur yarabbi gunden gune iyiye gidiyo ne guzel bu haberleri duymak InsaAllah daha da iyi olucak yavrucak.dualarimiz onunla
Çok geçmiş olsun baştan sona okudum okurken çaresiz kaldım Rabbim kimseyi çaresiz bırakmasın şifa versin yavrumuza
Aminn insallah abla insallah
Aminnn canim benim
Com sevindim cnm rabbim biran önce şifa versin daha iyi olsun inşallah evinde annesinin kucağında olur inşallah ![]()
Rabbim şifa versin inşallah dualarımız sizinle ![]()
Amin kizlar insallah insallahh
Son durum nedir acaba?