Dua istiyorum Sizden

@Hüveydaa bebek nasıl oldu ailesi ne durumda keşke elimizden bişey gelse

1 Beğeni

@Halimee @Nurr canlarim suan ayni durumu kotuye giden bisey yok cok sukur

2 Beğeni

Çok şükür inşaAllah daha iyi olacak

1 Beğeni

Cook şükür daha da iyi olur inşallah

1 Beğeni

Dahada iyiye gider İNŞALLAH :palms_up_together: Bu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine anne babasının göz yaşı hürmetine MAŞALLAH BAREKALLAH ona tez zamanda anne babasıyla evıne aılesıne kavuşur

1 Beğeni

@Halimee @Nurr @Öd2121 aminn insallah kizlar insallah 3 gündürde agzindaki hortumlari emiyomuş :face_holding_back_tears: oksijen ve mama için hortum takili. Bu bile okadar guzel biseyki surekli bi umut doguyo emme reflexi var yani anneye verseler emecek demekki yavrum. Daha beyindeki hasara bakamadilar ama bakana kadarda bisey cikmiycak insallah gun gun duzeliyo tutunuyo

8 Beğeni

Elhamdülillah Elhamdülillah :rose:

1 Beğeni

Allah im daha güzel haberlerini almayı nasip etsin​:smiling_face_with_three_hearts:s

1 Beğeni

Aminnn insallah canimmm

Oy Allah’ım ya :pleading_face::pleading_face::pleading_face::pleading_face: şükürler olsun. Gerçekten çok sevindim, çok duygulandım. Umarım annesi de kucağına alıp emzirir en yakın zamanda :pleading_face:

1 Beğeni

Ay allahım çok şükür bu çok iyi haber rabbim daha güzel haberlerini duymayı nasip etsin inşallah

1 Beğeni

Aminn canim benim insallah o gunlerde gelecek

Amin insallah canim benimmm

Allah acil şifalar versin annesine babasına bağışlasın inşallah hiç bir sıkıntısı kalmaz annesine babasına kavuşur tez zamanda

1 Beğeni

Aminn canim benim insallahhh

Oyy çok şükür Allah’ım tez vakitte iyileşip anne babasını kucağında evine gitsin yavrum

1 Beğeni

Aminn canim aminn insallah

Kac gundur giremiyodum uygulamaya bebek nasil haber warmi

1 Beğeni

Ayni canim bi degisiklik yok sagolasin

1 Beğeni

Allahım Şafii ismiyle şifalar versin yavruya daha Yeni gördüm sayfa aşağı inene kadar yüreğim ağzıma geldi inşallah Allah güzel günlerini görmeyi nasip etsin anne olmak çok zor gerçekten bende 3tane var bebeğim bronşit şuan ben bile kendimi yiyip bitiriyorum Allah ailesine güç sabır versin tez zamanda şifa bulsun yavrum

1 Beğeni