@Hüveydaa bebek nasıl oldu ailesi ne durumda keşke elimizden bişey gelse
Çok şükür inşaAllah daha iyi olacak
Cook şükür daha da iyi olur inşallah
Dahada iyiye gider İNŞALLAH
Bu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine anne babasının göz yaşı hürmetine MAŞALLAH BAREKALLAH ona tez zamanda anne babasıyla evıne aılesıne kavuşur
@Halimee @Nurr @Öd2121 aminn insallah kizlar insallah 3 gündürde agzindaki hortumlari emiyomuş
oksijen ve mama için hortum takili. Bu bile okadar guzel biseyki surekli bi umut doguyo emme reflexi var yani anneye verseler emecek demekki yavrum. Daha beyindeki hasara bakamadilar ama bakana kadarda bisey cikmiycak insallah gun gun duzeliyo tutunuyo
Elhamdülillah Elhamdülillah ![]()
Allah im daha güzel haberlerini almayı nasip etsin
s
Aminnn insallah canimmm
Oy Allah’ım ya ![]()
![]()
![]()
şükürler olsun. Gerçekten çok sevindim, çok duygulandım. Umarım annesi de kucağına alıp emzirir en yakın zamanda ![]()
Ay allahım çok şükür bu çok iyi haber rabbim daha güzel haberlerini duymayı nasip etsin inşallah
Aminn canim benim insallah o gunlerde gelecek
Amin insallah canim benimmm
Allah acil şifalar versin annesine babasına bağışlasın inşallah hiç bir sıkıntısı kalmaz annesine babasına kavuşur tez zamanda
Aminn canim benim insallahhh
Oyy çok şükür Allah’ım tez vakitte iyileşip anne babasını kucağında evine gitsin yavrum
Aminn canim aminn insallah
Kac gundur giremiyodum uygulamaya bebek nasil haber warmi
Ayni canim bi degisiklik yok sagolasin
Allahım Şafii ismiyle şifalar versin yavruya daha Yeni gördüm sayfa aşağı inene kadar yüreğim ağzıma geldi inşallah Allah güzel günlerini görmeyi nasip etsin anne olmak çok zor gerçekten bende 3tane var bebeğim bronşit şuan ben bile kendimi yiyip bitiriyorum Allah ailesine güç sabır versin tez zamanda şifa bulsun yavrum