Merhaba anneler bilenler vardir muhakkak kizimda kalca gelisim geriligi var 2 aydir tubingen ortezi kullaniyoruz. Yarin sabah kontrolumuz var persembe aksami mubarek gun muslumanin muslumada duasi guzeldir
tum sifa bekleyenlere ve icindede benim yavruma dua edermisiniz duzelmis olsun 6 ay 8 gunluguz hareketli olmasi gereken zamanlarini yatarak geciriyo cok mutsuz daha ayaklarini bile bastiramadik 24 saat aparatli duruyo simdiden tesekkur ederiz ![]()
![]()
Canım rabbim inşallah şifa versin yarın güzel.haberler evine dönersin Allah kimseyi korktuğu yere ugtasmasin bebeğini gülerek büyüt insallah düzelmiştir ![]()
Kıyamam ya inşallah düzelmiştir Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah ![]()
dualarım sizinle
Allahın duası olsun inşallah rabbim tez zamanda şifasını versin kuzunun çok geçmiş olsun ![]()
![]()
Allah’ım inşallah sifalar versin yavrunuza
Allah’ın izniyle duzelmistir inşallah
Rabbim herşeyi gönlünüze göre versin
Amin aminn bacim benim insallah ![]()
![]()
![]()
Aminn canim benim insallahh guzel haberle gelicem ![]()
![]()
![]()
Oyy canim benimm kocaman aminnnm ![]()
![]()
Aminn cok tesekkur ederim insallah ![]()
![]()
İnşaAllah yavrunuz iyileşmiştir ve yarın sizin gününüz olur ![]()
Allah sifa bekleyen herkesin şifasını versin
Kocaman aminn canim insallah insallah ![]()
![]()
İns iyilesmistir kuzucuk yarın guzel haberler alacagınıza inanıyorum Rabbim kalıcı şifalar versin ins![]()
İnşallah her şey iyidir canım![]()
Ah yavrum Rabbim şifa versin inşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz bundan sonra minnosum hep çok mutlu olsun rabbim her daim güldürsün yüzünü ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@Bahar86 @Menesa @Cesurummm kocaman. Aminn ![]()
cok tesekkur ederim hepinize gercekden icim bile okadar rahatladiki guzel dileklerinizler
Canım inşallah sağlıkla, güzel haberlerle gelirsin buraya bizde mutluluğuna ortak oluruz ![]()
![]()
İnsallah canim benim aminn ![]()
![]()
Aminn insallah ![]()
![]()
Rabbim şifa versin dualarım seninle canm![]()
Huveyda hanım gittiniz acaba kontrol saat kaçta dualarımız sizinle hayırlı haberle inslalah ![]()