Merhaba anneler bilenler vardir muhakkak kizimda kalca gelisim geriligi var 2 aydir tubingen ortezi kullaniyoruz. Yarin sabah kontrolumuz var persembe aksami mubarek gun muslumanin muslumada duasi guzeldir tum sifa bekleyenlere ve icindede benim yavruma dua edermisiniz duzelmis olsun 6 ay 8 gunluguz hareketli olmasi gereken zamanlarini yatarak geciriyo cok mutsuz daha ayaklarini bile bastiramadik 24 saat aparatli duruyo simdiden tesekkur ederiz
Canım rabbim inşallah şifa versin yarın güzel.haberler evine dönersin Allah kimseyi korktuğu yere ugtasmasin bebeğini gülerek büyüt insallah düzelmiştir
Kıyamam ya inşallah düzelmiştir Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah dualarım sizinle
Allahın duası olsun inşallah rabbim tez zamanda şifasını versin kuzunun çok geçmiş olsun
Allah’ım inşallah sifalar versin yavrunuza Allah’ın izniyle duzelmistir inşallah
Rabbim herşeyi gönlünüze göre versin
Amin aminn bacim benim insallah
Aminn canim benim insallahh guzel haberle gelicem
Oyy canim benimm kocaman aminnnm
Aminn cok tesekkur ederim insallah
İnşaAllah yavrunuz iyileşmiştir ve yarın sizin gününüz olur Allah sifa bekleyen herkesin şifasını versin
Kocaman aminn canim insallah insallah
İns iyilesmistir kuzucuk yarın guzel haberler alacagınıza inanıyorum Rabbim kalıcı şifalar versin ins
İnşallah her şey iyidir canım
Ah yavrum Rabbim şifa versin inşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz bundan sonra minnosum hep çok mutlu olsun rabbim her daim güldürsün yüzünü
@Bahar86 @Menesa @Cesurummm kocaman. Aminn cok tesekkur ederim hepinize gercekden icim bile okadar rahatladiki guzel dileklerinizler
Canım inşallah sağlıkla, güzel haberlerle gelirsin buraya bizde mutluluğuna ortak oluruz
Allah şifalar versin inşallah dualarımız sizinle güzel haberler verin inşallah
İnsallah canim benim aminn
Aminn insallah
Rabbim şifa versin dualarım seninle canm