Dualarinizi eksik etmeyin kizimin kalçasi duzelmiş olsun güzel Anneler💜

Merhaba anneler bilenler vardir muhakkak kizimda kalca gelisim geriligi var 2 aydir tubingen ortezi kullaniyoruz. Yarin sabah kontrolumuz var persembe aksami mubarek gun muslumanin muslumada duasi guzeldir​:purple_heart: tum sifa bekleyenlere ve icindede benim yavruma dua edermisiniz duzelmis olsun 6 ay 8 gunluguz hareketli olmasi gereken zamanlarini yatarak geciriyo cok mutsuz daha ayaklarini bile bastiramadik 24 saat aparatli duruyo simdiden tesekkur ederiz :smiling_face_with_three_hearts::purple_heart:

11 Beğeni

Canım rabbim inşallah şifa versin yarın güzel.haberler evine dönersin Allah kimseyi korktuğu yere ugtasmasin bebeğini gülerek büyüt insallah düzelmiştir :heart:

1 Beğeni

Kıyamam ya inşallah düzelmiştir Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah :smiling_face_with_three_hearts::palms_up_together:dualarım sizinle

2 Beğeni

Allahın duası olsun inşallah rabbim tez zamanda şifasını versin kuzunun çok geçmiş olsun :folded_hands:t2::cherry_blossom:

1 Beğeni

Allah’ım inşallah sifalar versin yavrunuza :palms_up_together:Allah’ın izniyle duzelmistir inşallah :palms_up_together:Rabbim herşeyi gönlünüze göre versin

1 Beğeni

Amin aminn bacim benim insallah :purple_heart::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Aminn canim benim insallahh guzel haberle gelicem :face_holding_back_tears::purple_heart::purple_heart:

Oyy canim benimm kocaman aminnnm :purple_heart::face_holding_back_tears:

1 Beğeni

Aminn cok tesekkur ederim insallah :purple_heart::palms_up_together:

İnşaAllah yavrunuz iyileşmiştir ve yarın sizin gününüz olur :palms_up_together::cherry_blossom: Allah sifa bekleyen herkesin şifasını versin

1 Beğeni

Kocaman aminn canim insallah insallah :purple_heart::palms_up_together:

1 Beğeni

İns iyilesmistir kuzucuk yarın guzel haberler alacagınıza inanıyorum Rabbim kalıcı şifalar versin ins​:palms_up_together:

1 Beğeni

İnşallah her şey iyidir canım​:folded_hands:t2:

1 Beğeni

Ah yavrum Rabbim şifa versin inşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz bundan sonra minnosum hep çok mutlu olsun rabbim her daim güldürsün yüzünü :palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

@Bahar86 @Menesa @Cesurummm kocaman. Aminn :purple_heart::palms_up_together: cok tesekkur ederim hepinize gercekden icim bile okadar rahatladiki guzel dileklerinizler

3 Beğeni

Canım inşallah sağlıkla, güzel haberlerle gelirsin buraya bizde mutluluğuna ortak oluruz :smiling_face::palms_up_together:

2 Beğeni

Allah şifalar versin inşallah dualarımız sizinle güzel haberler verin inşallah :folded_hands:

1 Beğeni

İnsallah canim benim aminn :purple_heart::palms_up_together:

Aminn insallah :purple_heart::palms_up_together:

1 Beğeni

Rabbim şifa versin dualarım seninle canm​:smiling_face_with_three_hearts: