Dualarinizi eksik etmeyin kizimin kalçasi duzelmiş olsun güzel Anneler💜

Huveyda hanım gittiniz acaba kontrol saat kaçta dualarımız sizinle hayırlı haberle inslalah :palms_up_together:

1 Beğeni

Evet yeni geldik eve malesef duzelme yokmuş 3 ay sonra tekrar kontrole cagirdi 1 yasina kadar alet takili kalacak 1 yasindan sonra yurumeye baslayinca geceleri takilacak 4 yasina kadar surekli kontrol olacak duzelmezse 4 yasinda ameliyat olur dedi cok moralim bozuk bu cocuk kalcasinda aparat varken nasil yuruyecek zaten aksama kadar yatiyo agliyo cokda hareketli nasil olucak bilmiyorum :sob::sob::sob:

Canım cok umutlu gitmiştin ama buna da şükür Rabbim beter hastalıklardan korusun düzelir Allahin izniyle üzülme nolur.Tedavisi var caresi var Allah’tan Tabi ki biraz zor olacak ama sonu güzel olacak insallah.

1 Beğeni

Ya çok üzüldüm yavrum hep naisk yatacak kuzum …Rabbim tez vakitte şifasını versin insallah üzülmeyin ne gelirse Rabbimden canı sagolsun yeter rabbim dermansız dert vermesin zor bir süreç sonu ferahlık olsun yeterki

1 Beğeni

Rabbim Şafi ismiyle Şifa versin inşallah. Dualarimiz guzel bebeginde. Bi an önce iyileşsin inşallah :palms_up_together:t2::palms_up_together:t2:

1 Beğeni

Bu kadar zamandır aparat takıldı, erkende farkdildi aslında nasıl gelişme olmaz aklım almıyor, başka bir doktor daha baksın şimdi ki durumuna yani ne biliyim hiç mi ilerleme olmamış, çok üzüldüm gerçekten de

1 Beğeni

Çok üzüldüm gerçekten hayal kırıklığını, çaresizliğini tahmin ediyorum, bu alanda daha bilir uzman birine mi götürseniz gerçekten bu çocuk nasıl yapacak 1 yaşına kadar o aparatla. Elimizden dua etmekten başka birşey gelmiyor, Allah’ım bütün bebeklere şifa, anneler sabır versin

1 Beğeni

Rabbim şafii ismi hürmetine şifa nasip etsin inşallah, tamamen geçecek inşallah, bu hayatta herşeye çare var ,her namazımda dua edeceğim, Rabbim size kızınızla birlikte sağlıklı huzurlu günler göstersin inşallah :folded_hands:

1 Beğeni

Merha yanlış anlamazsanız neden düzelme olmadığı halde alet takmasını öneriyor. Bi yakınımızın kızı da öyleydi 7. Aya kadar düzelme göstermediği için direk ameliyata aldı doktor. Hatta biz ona belki düzelir vs diye söylemişdik doktoru ya düzelmezse çocuğun bütün gelişimini çöpe atmış oluruz demişdi. Tabiki ameliyat daha zordur tavsiye ettiğim için söylemiyorum sadece merak ettim süreçi uzatması kesin sonuç vericek mi diye lütfen yanlış bişey söylediysem kusura bakmayın. Tekrar geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin sağlıkla büyütrsün bebeğini

1 Beğeni

Bende anlamadim gitti her seferinde baska doktor bakiyo hadi biri yanlis olcse digeridemi yanlis olcuyo. Ben gecen ayki kontrolde 4 doktora daha gosterdim hepsinde sonuc ayni cikdi malesef solda skntimiz vardi sagda tam sinirdaydi sagda ilerleme varmis ama

1 Beğeni

Aglaya aglaya eve geldim inan cok umutluydum en azindan geceleri takardik onada raziydim. Ben isinde uzaman olan doktorada goturdum gecen ay toplam 4 doktor bakdi hepsinde ayni sonuc cikdi malesef

1 Beğeni

Ah canim benim Allah razi olsun iyiki varsiniz :purple_heart:

1 Beğeni

Valla üzüldüm ne desek boş, gözünün önünde olması, doğru düzgün hareket edememesi falan insan delirir, aglamaniz uzulmeniz yani çok normal…Allah büyük, dermansız dert vermesin yine de çok sukur ki tedavisi var, zaman inşallah sizin için çabucak geçer de çocuğunuz iyilesir

1 Beğeni

Canim benim neden yanlis anlayim. Bizde doktora 1 yasina kadar takicaksiniz diyince alciya alsaniz dedik. Sizde kalca cikikligi yok gelisim geriligi var ust kemik gelisimi geriden geldigi icin kalca tam yerine oturamiyo 1 yasina kadar takicaksiniz yuruyunce geceleri takilicak bu sekilde 4 yasina kadar takip edilip ust kemigi biz yerlestiricez eger duzelmezse dedi bizim degerlerimiz 58 normalde 60 olmasi lazim en az sol bacak boyle. Sag bacak tam sinirda ondada bu ay derece yukselmesi olmus ama digerinde hic yok. Baska doktorlarada gosterdim canim sonuc ayniydi gecen ay

Eve geldik esim cikardi atti köşeye aparati takarken duzelmiyosa takmadan duzelmesin dedi cift bez tak 3 ay sonra bakalim ne oluyo duzelmezse ameliyat olur yapacak bisey yok dedi. Cikartti. Yani bende sasirdim napicam. Cocuk ayagini bile basmiyo nasil yuruyunce gece takmaya basliycaz ben anlamadim doktorada dedim emekleme yurume yok size dediniz resmen dedim. Saglik olsun bakalim nolucak canim

Evet düşününce mantıksız, emekleme yok yürüme yok bu şekilde de ya olmaz ya da geç olur zaten gel gör ki anne yüreği nasıl dayansın buna..eşinin dediği de bir yerde mantıklı gelmedi değil..

2 Beğeni

Çok iyi anlıyorum yürekten hissettim her defasında bir umut gidip çaresizce dönmeni, yavrum ne yapsın 1 yaşına kadar onunla. Allah’ım ummadığın yerden güldürsün yüzünüzü inşallah

1 Beğeni

Yasayip gorucez bakalim canim en azindan cift bez kullanicam 4 yasina kadar kendini tamamliyo kalca dedi illw 4 yasina kadar duzelir heralde yada sadece geceleri kullanicam bakalim

Ah canim benim Allah razi olsun :purple_heart: Rabbim baska dert vermesin buna da sukur cikarrti esim aparati cift bezle 3 ay deniycez bakalim aparatla duzelmiyo zaten dedi bakalim nasil olucak

3 Beğeni

Rabbim şifa versin cnm insan evladı olunca çaresiz kalınca dünyası alt üst oluyor bende öyle alerjiden çekiyorum daha geçmedi ama senin ki daha zor Allah yardımcın olsun

2 Beğeni