Tadım ayında avakadoyu nasıl verdiniz? Direk ezip içine zeytin yağı koyup mu verdiniz
Kendisi yağlı olduğu için ekstra yağ katmadım ben olgunlaşmış olanından çatalla ezip verdim
Muz ile karıştırdım direk avakadoyu yiceğini sanmıyorum
Ama alerjisi var mı yok muzu denemedim. Sadece avakadoyu vercem haşlanmaz heralde dimi
Olgunlaşmış avokadoyu ince dilimler halinde parmak gida seklinde tabagina koyucam pazar gunu, bizim de 2. tadım gidamiz avokado olacak. Klasik metotla veriyorsaniz da haslamaya gerek yok zaten catalla ezip pure yapabilirsiniz.
Ayrica direkt avokado olarak verin, onlar tat konusunda bizim gibi degiller. Bizim sevmeyecegimiz pek cok seyi severek yiyebilirler.
Tamamdır teşekkür ederim
Verdinizmi avakado merak ettim bizde 5 aylığız vermek istiyorum birazda korkuyorum yutamaz falan diye
Hiç korkmayın en rahat yiyebileceği yiyecek oluyor. Tam olgunlaşmamışsa çatal ile ezilemiyor yani o kremsi kıvam olmadığından bebeğiniz için sıkıntı olabilir olgunlaşmış olanında problem yaşamazsınız diye düşünüyorum
Ben direk ezip vermiştim ben çok sevmem oda yemez sanmıştım ama 14 aylık olduk kahvaltısının vazgeçilmezi oldu hala sade bir şekilde yiyor
Yarın vereceğim. Bugün kabak 3. Gündeyiz benim avakadoyu 2 tane elmanın arasına koydum olgunlaşması için bekletiyorum yumuşamazsa mecburen karnabahar vereceğim onu biraz daha bekleteyim
Ben elma armut bi tatlı kaşığı irmikle püre yapıyorum. İçine yarım avakado ezip koyuyorum güzel yiyor. Sade yemedi bizimki. Bu arada karnabahar bu ay için uygun değil gaz yapar.
Ben olgunlaşmasını direk ezik veriyorm sade olarak çok seviyor
Doktorum ver dedi tadımlık olduğu için sanırım alerjisi var mı yok mu diye
Şimdide kabızlık başladı geçen 5 gün yapmadı kakasını probiyotik verdim yaptı. Şimdi yine 2. Gündeyiz yine yapmadı beklemedeyim yapmazsa yine probiyotik vereceğim mecburen
Tamam cok tesekkur ederim
Kac aylik birde probiyotik dedgn nedir
5 ay 9 günlük probiyotik eczanelerde satılıyor vitamin takviyesi ve bağırsakları rahatlatıyor
Tadim mi yaptryorsunz ogune gectiniz mi acaba
Belki tadım olarak az verirsen bişey olmaz karnabahar yetişkinlerde bile gaz yapar 8 ay sonrası vermek doğru biz 8 ay 10 günlük olduk yeni tattırıcam bende.