Nasıl gidiyor bebisle hayat
Dün kırkımız çıktı ama bu 2 gündür çok mızmız çok zorluyor beni uyuyamama sorunumuz başladı bu ara sizin nasıl
Bizde kırkımızı dün çıkardık, lohusalık bitti şükür.
40 gün nasıl hızlı geçti anlayamadım.
Abimiz hastalık getirdi okuldan.son iki haftadır onunla mücadele ettik.
Genel olarak durumlar iyi göz teması kurmaya başladık.
Fakat akşam olunca yatmak istemiyor kucağa alıştırmış olabiliriz dolaşmak istiyor evde
Bir yandan da çocuk doktoru araştırıyorum kalça ultrasonu çektirmek gerekiyormuş.
Bende durumlar bir tık yorgunluk dağınıklık yeni düzene alışma süreci.
Teklik var çünkü.Tek tabancayım 40 gündür
Bir haftadır gece uykusuna yatiramiyorum 3-4 e kadar uyku uyanık gaz çıkarma pispisla vakit geciyor sonra da öğlene kadar uyanamiyor bende o sürede dinleniyorum
Evet göz teması gülümsemeye başladı 46 günlük dediğiniz gibi zaman çok hızlı geçiyor
Benimde tam tersi 4-5 de başlıyor gece öğlene kadar uyuyamıyoruz
Emziriyor musunuz mama mı veriyorsunuz
Alıştık artık ağlamalara uykusuzluğa huysuzluga 45 günlük olduk bizde şükür
Bir günü bir gününe tutmuyor vede çok çabuk büyüyorlar
Bizim de yarın kırkımız bitiyor. 4 gündür gece uyutmada zorlanıyorum. Farklı sesler çıkarmaya başladı sanırım bu 5. hafta atağı diyolar ondan ben uykuyu çok seven biri olarak çok uykusuz kalıyorum. Arada ağlamalarım oluyor
Ben ikisini de yapıyorum
Bizde 5. Haftada atak yaşadık gece uyumadı ağladı o hafta ağlamayı ogrendi benimde aglamisligim vardır
Benim bebeğimde de var doktor müdahaleye gerek yok normal onlar kendiliğinden geçer dedi sadece temizliğine dikkat etmek lazimmiş ılık suyla silip güzelce kurulamak gerekmiş
Ekimin son günü doğduğumuz için daha kırkımız çıkmadi sabah birlere ikilere kadar uyuyan ben 3 saatlik uykuya hasretim artk
Kızlar bebekleriniz kakasını hangi sıklıkla yapıyo benimki 3 gündür yapmadı mamayı bıraktık artk anne sütüyle devam ediyoruz doktor yapar daha sıkıntı yok dedi ama içim içimi yiyo sizinde oldu mu böyle
Günlük yapıyor bazen iki üç kez mama+emiyor ama bir hafta kadar yapmaması normal diye biliyorum
Mama takviyesi yaparken benimki de günlük birkaç kere yapiyodu ama şu an üç dört günde bir yapiyo
Benimki 3-4 günde bir yapıyor artık